تاریخ ارائه نسخه اصلی lightroom 4 رو فکر می کنید کی باشه ؟
تاریخ ارائه نسخه اصلی lightroom 4 رو فکر می کنید کی باشه ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
Untitled.jpg
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کسی میتونه در خصوص این مشکل که موقع اکسپورت عکس در لایت روم ایجاد میشه یه راهنمایی بده که چطور میشه حلش کرد؟ ممنونم
not enough memory
در واقع این ارور رو میده من عکس رو اشتباه آپلود کردم
ویرایش توسط Usef Bagheri : Monday 20 February 2012 در ساعت 18:14
ممنونم آقا سهیل، ولی درایو پر نشده
مشکل مربوط به رم و Virtual memory است.
با بستن و بازکردن مجدد برنامه یا نهایتاً راهاندازی مجدد ویندوز، مشکل باید حل شود.
.
تغییرات مورد علاقهی من در ورژن چهار این نرمافزار (یا acr جدید) بیشتر زیرپوستی هست.
- مهمترین ویژگی برای من، تغییرات بنیادین رندرینگ و تفسیر فایلهای raw هست. بهطور خلاصه بگم در این ورژن، انجین لایتروم سعی میکنه histogram رو از طرفین به وسط سوق بده. یعنی نواحی overexposed رو به چپ و underexposed رو به راست هل میده! خودتون امتحان کنید و پس/پیش از تبدیل به raw conversion 2012 تغییرات هیستوگرام رو ببینید. بسی لذت بردیم!
- پارامترهای تنظیم نور رو مرتبتر کرده و به نظرم کاربردیتر. احساس میکنم پارامتر highlight از recovery در ورژن قبل بهتر عمل میکنه و تاثیر منفی کمتری بر روی رنگها میذاره.
- اینکه به صورت انتخابی و منطقهای میشه shadow ، highlight ، دمای رنگ و حتی noise reduction رو تغییر داد خیلی خوبه!
البته اینها تجربیات اولیه یا به قول خارجیا first impression من هست. مسلما تغییرات زیادی داشته که حتما دوستان در جریان هستند.
فقط کاش چیزی در مایههای کانسپت layer هم اضافه میکرد.:دی
شاید برای عدم تهدید فتوشاپ اینکار را نمیکند و شاید هم گذاشته برای ورژنهای آتی.
ویرایش توسط MZITech : Sunday 11 March 2012 در ساعت 16:39
محمد زرندی
دقیقا دلیل همین است که شما گفتید ، هیچ کس درختی که خودش روش نشسته رو از کمر نمی بره !فقط کاش چیزی در مایههای کانسپت layer هم اضافه میکرد.:دی
شاید برای عدم تهدید فتوشاپ اینکار را نمیکند و شاید هم گذاشته برای ورژنهای آتی
البته همون یکباری که Onone خواست اینکارو انجام بده برای هفت پشت ما بس بود، با اون مثلا PerfectLayer ! بماند که چقدر دلیل براش آوردند...
من این نسخه جدید را نصب کردم... نسخه نهایی هم هست.
اولین نکته که متوجه شدم سرعت بسیار پائین تر از نسخه قبلیاست و کمی آزار دهنده می باشد.
نکته بعدی: برای استفاده از امکانات ویرایشی جدید (adjustment brush ها و ...) باید تنظیمات قبلی عکس را reset کنید تا امکانات جدید قابل استفاده باشند. در غیر اینصورت همانslider ها و تنظیمات ویرایش قبلی ظاهر می شوند (البته با دید برنامه نویسی، این کار منطقی است، اما کاربر نهایی کمی اذیت می شود).
اثرات تخریبی افزایش Clarity بسیار بسیار کمتر شده است و به طور کلی با کمی دقت، خروجی بهتری را می توان نسبت به ویرایش 3.3 تولید کرد.
اما همچنان کندی آن من را آزار می دهد.
سلام
به نظر من سرعت بهتر شده است نسبت به 3.6
بهتره اینجوری بگیم که باید Process Version را از 2010 به 2012 آپدیت کنیم !نکته بعدی: برای استفاده از امکانات ویرایشی جدید (adjustment brush ها و ...) باید تنظیمات قبلی عکس را reset کنید
طبق مستندات Adobe الگوریتم Clarity کاملا تغییر کرده است و به نظر من هم Artifact های بسیار کمتری در Clarity های بالا وجود دارد.
با سلام و درود
يك سئوال قديمي : كساني كه اصل ويرايش خود را در فتوشاپ و با پلاگين ها انجام مي دهند و براي مديريت و تنظيمات اوليه از Br و ACRاستفاده مي كنند، نيازي به Lr دارند يا نه؟
تجربه دوستاني كه از همه اين برنامه ها استفاده كرده اند، راه گشاست. ممنون