سلام
دوستان من هر عكسي رو تو لايت روم باز ميكنم به صورت قرمز ديده ميشه و اصلا با تنظيمات تغيير نميكنه .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام
دوستان من هر عكسي رو تو لايت روم باز ميكنم به صورت قرمز ديده ميشه و اصلا با تنظيمات تغيير نميكنه .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
این مشکل فقط در لایت روم وجود دارد یا مثلا در فتوشاپ هم هست؟ یا جاهای دیگر؟
ويندوزتون سرويس پک 2 هست يا 1 ؟
a610
فقط در لايت روم اينگونه است در فوتو شاپ همه چيز عادي است در ضمن ويندوزم سرويس پك 2 دارد. (فايل jpeg رو باز كردم raw رو امتحان نكردم)
با تشكر
ویرایش توسط نادر : Sunday 26 November 2006 در ساعت 20:26
موارد زیر را چک کنید و بگویید که در حال حاضر روی چه تنظیمی هستند:
1 - در ویندوز و قسمت control panel > display> color management چک کنید که نام مانیتور و default monitor profile چه مواردی هستند؟
2- در فتوشاپ و منو edit > Color setting چک کنید که در قسمت باکسهای setting و working space> RGB چه مقادیری ست شده اند؟
3- مانیتورتان چیست؟
سلام..
اگر ممکنه لینک دانلود light room رو هم قرار بدید ممنون میشم ...البته با توضیح ثبت نامش...ممنون
ویرایش توسط kamyar : Monday 27 November 2006 در ساعت 01:57
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
كاميار جان اون Cd رو كه داري لايت روم بتا ورژن 4 رو داره.
سلام ...
من هم چنین مشکلی رو داشتم البته عکسها سبز دیده می شد! پروفایل رنگی مونیتور توی Color Management انتخاب شده بود که به جز لایت روم، تو فوتو شاپ هم مشکل داشت. پروفایل رو به SRGB تغییر دادم درست شد.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
مونيتورم سامسونگ DFX 755 هست در display نيز همين مونيتور پيش فرض است در colorsetting فوتو شاپ در RGB :srgb iec6 1966-2.1 ست شده
وقتي درايور مونيتور رو uninstal ميكنم اين مشكل حل ميشود هم در لايت روم هم در فوتو شاپ ولي وقتي نصب
ميكنم در فوتوشاپ در ابتداي اجراي بر نامه اين پيغام را ميدهد :your monitor driver is defected اگر use anyway
رابزنم اين مشكل بوجود ميايد واگر ignor رابزنم عكسها را درست نشان ميدهد.
يعني وقتي صورت مسئله را پاك ميكنم مسئله حل ميشود !!!
شايد اي برنامه ها با اين مونيتور و درايورش سازگار نيست ؟!