الان من یه لایت روم 5 دارم با حجم 430 مگ
یه پرتابل هم هست با حجم 40 مگ
کدوم رو باید نصب کنم؟
با سلام
من لایت روم 4.3 رو استفاده میکردم و بدون هیچ مشکلی سیستم پردازشها رو انجام میداد. اما حالا که از ورژن5 استفاده میکنم در موقع استفاده از ابزار مثلا از براش سیستم به شدت کند میشود. این ورژن موردی دارد یا میبایست تنظیم خواستی کرد. با تشکر
من دچار یک مشکل عجیب شدم.
بعد از import عکس ها در لایت روم کامپیوتر خاموش میشه، نه اونجوری که خاموش بشه! انگاری یه دفعه از برق میکشی لپتاپو! بازم که روشن میشه دوباره ریست میشه!
مشکل از کرک و اینجور چیزهاست؟
Nikon D3200
~احسان عالی مهر
افشین زبرجد
"Sometimes you have to go up really high to understand how small you are" - Felix Baumgartner"
با توجه به گفته هاتون کرک قبلا انجام گرفته بوده و مشکلی نبوده.پس احتمالا مشکل از کرک نیست و وسیستم عامل سالمه.سعی کنید حجم کمی از فایلها رو ایمپورت کنید اگر رفع نشد شاید با نصب مجدد لایت روم مشکل رفع بشه احتمال دیگه هم در این حالات میتونه چیپ رم روی کارت گرافیک یا رم خود سیستم باشه که کمتر اتفاق می افته سیستم شما هم که جدید هست.امیدوارم مشکلتون برطرف بشه.
ویرایش توسط A.Zabarjad : Monday 29 July 2013 در ساعت 02:03
افشین زبرجد
"Sometimes you have to go up really high to understand how small you are" - Felix Baumgartner"
سلام دوستان من میخوام عکس cr2 که در لایتروم باز کذدم و ادیت زدم رو یا همون پسوند cr2 زخیره کنم . کسی مدونه چطوری ؟