تغییرات لایتروم بصورت غیر تخریبی هستند و پارامتر های اعمال شده، فقط در متادیتای فایل ذخیره میشن. در نتیجه فایل اصلی در ظاهر دستنخورده میمونه (مثل کاری که ACR میکنه).
تغییرات لایتروم بصورت غیر تخریبی هستند و پارامتر های اعمال شده، فقط در متادیتای فایل ذخیره میشن. در نتیجه فایل اصلی در ظاهر دستنخورده میمونه (مثل کاری که ACR میکنه).
سلام
بنده همین که فلش مموری یا گوشی موبایل رو به کامپیوتر وصل میکنم Lr اجرا شده و میخواهد تصاویر موجود در حافظه متصل شده را شناسایی کند. چگونه این قابلیت غیر فعال میشود؟
یه سوال : این امکان در لایت روم آیا وجود داره که به صورت شبکه ازش استفاده کرد به صورتی که از هر کامپیوتر روی شبکه تغییرات رو عکسا و کالکشن های ایجاد شده رو دید ؟ لطفا هر مطلب کوتاهی هم که میدونید به موضوع سوال کمک میکنه بفرمایید( من مدت زیادیه از این نرم افزار استفاده میکنم )... آقای دکتر نعما لطفا شما هم راهنمایی کنین
یه سوال : این امکان در لایت روم آیا وجود داره که به صورت شبکه ازش استفاده کرد به صورتی که از هر کامپیوتر روی شبکه تغییرات رو عکسا و کالکشن های ایجاد شده رو دید ؟ لطفا هر مطلب کوتاهی هم که میدونید به موضوع سوال کمک میکنه بفرمایید( من مدت زیادیه از این نرم افزار استفاده میکنم )... آقای دکتر نعما لطفا شما هم راهنمایی کنین
تا جایی که میدانم امکانش نیست. ظاهرا این محدودیت بعلت سیستم دیتابیس SQLite لایت روم است ( دوستان آشنا با بحث شبکه بهتر میتوانند راهنمایی کنند)
اینجا را هم ببینید. روشی را گفته که نمیدانم تا چه حد کار میکند:
http://asaphotodigitalgearreview.blo...om-across.html
ازانجاکه لایتروم نسخه سرور ندارد چنین امکانی وجودندارد مگر اینکه عکس ها را بصورت یک سیستم ابری در اختیار شبکه بگذارید ولیکن اگر اجازه انجام پروژه مشترک برای همه کاربرها را میخواهید میتوانید از نرم افزارهای جایگزین مثل Download Server-Based Photo Management System from Daminion Software استفاده کنید.
daminion-workspace-m.jpg
dominion
خب بنده هم ورود خودم رو به جمع لایترومی های عزیز تبریک میگم!!
الان یک ماه میشه که دارم استفاده میکنم و شروع کردم که سر و سامونی به وضعیت آرشیوم بدم.
یک سئوال:
وقتی فایل های خام رو وارد لایتروم میکنیم. همه عکس ها رو نشون میده ولی هنگام ساخت preview رنگ عکس کمی تغییر میکنه!! من اصلا مفهوم این کارش رو نمیتونم درک کنم!! وقتی فایل خام وارد شده و برفرض، اون preview اولیه رو از خود فایل خام گرفته. چرا باید هنگام ساخت preview تغییراتی در عکس اعمال بشه، در حالی که تنظیمات در بخش develope تغییری نکرده و به صورت دیفالت قرار داره؟
علت تغيير، تفاوتي است كه بين jpeg دروني فايل خام با preview توليد شده توسط لايت روم وجود دارد٠
مرحله توليد preview فايل خام هنوز قبل از شروع پروسس است و ربطي به تنظيمات كنترلها ندارد٠
اين دو نمايش فقط با هم متفاوتند و واقعا نمي توان گفت كدام صحيح تر است
اگر پيش نمايش اوليه را مي پسنديد از پروفايلهاي دوربين در قسمت calibration panel استفاده كنيد و اگر باز هم راضي نشديد، پروفايل شخصي تان را بسازيد با DNG profile editor
برای نمایش مستقیم فایل ها در سیستم از لایت روم 3.6 استفاده کردم
اما تو بیش از 20 باری که دوربین را وصل کردم (دی7000) فقط یک بار دوربین را شناسایی کرد و بعد از عکسبرداری پیش نمایش را نشون داد و در مابقی تلاش ها no detect camera میزنه
دقیقا باید چکار کنم
ضمنا من هیچ کدوم از نرم افزار های سی دی دوربین را رو سیستم وصل نکردم
ویندوز سون