سلام
در قسمت develop نرم افزار به محض اینکه تغییری را بر روی عکس اعمال می کنم ...
عکس به طور اتوماتیک به اولین عکس در ریبون پایین (preview) منتقل می شود(پرش میکند)؟!!!
قبلا این مشکل رو نداشتم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
در قسمت develop نرم افزار به محض اینکه تغییری را بر روی عکس اعمال می کنم ...
عکس به طور اتوماتیک به اولین عکس در ریبون پایین (preview) منتقل می شود(پرش میکند)؟!!!
قبلا این مشکل رو نداشتم
لطفا راهنمایی بفرمایید
عسگری
سلام
این کامپیوترم دیگه شور ِشو در آوورده....ویندوزم اکس پی هست...ناچارا مجبورم از ورژن کمتر از 3.4 لایت روم استفاده کنم...بعد از کلی گشتن توی اینترنت دنبال 3.4 ورژن 3 رو پیدا کردم...دانلود کردم و حالا مشکل:
Untitled-1.jpg
با کمرا را مشکلی ندارم ولی لایت روم این ارور رو میده......مشکل چیه؟
سلام.
میگه که این عکس با دوربینی گرفته شده که توسط این نسخه از لایت روم پشتیبانی نمیشه.
بنابراین نمیتونه فایل رو باز کنه.
و در قسمت پایین هم گفته که نرم افزار رو آپدیت کنید به نسخه های جدید تر. :)
دوربین شما از یک نسخه ای به بعد افزوده شده به لایت روم که مسلما بالای 3 هست. :)
مازیار میرالی
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
من حدودا از 2 ماه پیش تا الان چند پروژه عکاسی کردم و طبق روال همیشه هر پروژه رو در یک folder ذخیره کردم و با photoshp عکسیهایی رو ویرایش کردم
حالا که تعداد پروژه ها هر هفته بیشتر میشه تصمیم گرفتم از lightroom برای مدیریت عکسها و پروژه ها استفاده کنم
جناب روشن توصیه کردن از smart collection استفاده کنم
ایا مراحل کار این هست که ابتدا عکسها رو import کنم به یک folder و سپس ایجاد collection ؟
ممنون میشم مراحا صحیح کار رو بگید تا مجبور به دوباره کاری نشم
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه شروع به استفاده از این نرم افزار بکنید، یک آموزش کامل از اون رو مطالعه کرده یا مشاهده کنین. فوق العاده مؤثر خواهد بود.
بعنوان نمونه این کتاب که به زبان فارسی ترجمه شده.
http://shop.akkasee.com/culture/lightroom-jamal-honar
سلام
سه روش برای سه منظور متفاوت:
۱- اسمارت کالکشن برای مواقعی مناسب است که شما میخواهید مرتبا عکسهای جدیدی در همان دسته قرار دهید. با این روش عکسهای جدید به صورت خودکار در همان گروه قرار می گیرند.
۲- اما اگر چند فولدر از قبل آماده دارید، میتوان از import معمولی استفاده کرد. یعنی فولدرها را در هارد انتخاب کنید و سپس گزینه ADD را در صفحه ایمپورت بزنید ( یعنی فقط میخواهید عکسها را به کاتالوگ لایت روم اضافه کنید) و سپس فرآیند را شروع کنید. لایت روم پس از اتمام کار، یک فولدر با همان نامی که شما در هارد انتخاب کرده بودید، در کاتالوگ برایتان میسازد.
۳- اگر عکسهایی که میخواهید در یک گروه قرار دهید، در فولدرهای متفاوت قرار دارند و یا اینکه عکسها قبلا بر حسب تاریخ وارد کاتالوگ لایت روم شده اند ( یا خواهند شد)، میتوان از collection معمولی استفاده کرد. کافیست عکسهای مورد نظر را انتخاب کرده و یک کالکشن جدید برای انها بسازید. در آینده نیز عکسهای بعدی را به صورت دستی وارد این کالکشن خواهید کرد
بهتر است ابتدا کمی با محیط و کارهای لایت روم آشنا شوید و بعدا از آن برای کاربردهای خاص استفاده کنید.
سلام
کسی از دوستان preset های instagram رو برای lightroom داره؟و یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟
سوال
در lightroom عکسهای یک folder رو به folder جدیدی import کردم
حالا میخوام این عکسها رو به folder جدیدی منتقل کنم اما دکمه IMPORT فعال نمیشه . عملا هیچ عکسی رو نمیشه select کرد و برای همین نمیشه import کرد
کسی میدونه علتش چیه ؟
عکسها مشکلی ندارن و فقط select نمیشن
پ ن : وقتی از قسمت lightroom folder حذفش کردم دوباره تونستم import کنم
ویرایش توسط iman kh : Tuesday 28 January 2014 در ساعت 19:53