صفحه 84 از 116 نخستنخست ... 34 74 80 81 82 83 84 85 86 87 88 94 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 831 تا 840 , از مجموع 1157
Like Tree1398تشکر

موضوع: Adobe Lightroom

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    8836

پیش فرض Adobe Lightroom 3.6

نسخه 3.6 این نرم افزار دوست داشتنی ( به همراه ACR 6.6 ) ارائه شد:

کد:
    http://www.dpreview.com/news/2011/12/13/adobelightroom66acr36
    در این نسخه پروفایل 30 لنز جدید اضافه شده . همچنین تعدادی از دوربینهای جدید مثل canon S100 و Fujifilm X10 و Nikon J1 V1 و ... نیز پشتیبانی میگردد.
    Walkman، Miri و Ali Bayati تشکر می‌کنند.

كاربر همراه saadi126 آواتار ها
    تشکر کرده
    4145

سلام
    يه سوال مبتديانه: من قبلا كه با ACR كار ميكردم وقتي تنظيمات يك فايل Raw رو انجام ميدادم يك فايل xmp در كنار فايلم درست ميشد كه تنظيمات رو در خودش نگه ميداشت. و اينجوري من از بين فايلها، اونهايي رو كه ويرايش كرده بودم فايل Raw, Tiff و xmp رو كپي ميكردم جايي كه آرشيو ميكنم.
    حالا توي لايتروم وقتي كاتالوگ وارد ميكنم و ويراش ميكنم اون فايل xmp معلوم نيست كجا ساخته ميشه و نميدونم چجوري فايل تنظيمات رو گير بيارم و آرشيو كنم.

از دوستاني كه اطلاع دارن ممنون ميشم راهنمايي كنن

كاربر فعال Herati آواتار ها
    تشکر کرده
    1581

نقل قول نوشته اصلی توسط saadi126 نمایش پست ها
    سلام
    يه سوال مبتديانه: من قبلا كه با ACR كار ميكردم وقتي تنظيمات يك فايل Raw رو انجام ميدادم يك فايل xmp در كنار فايلم درست ميشد كه تنظيمات رو در خودش نگه ميداشت. و اينجوري من از بين فايلها، اونهايي رو كه ويرايش كرده بودم فايل Raw, Tiff و xmp رو كپي ميكردم جايي كه آرشيو ميكنم.
    حالا توي لايتروم وقتي كاتالوگ وارد ميكنم و ويراش ميكنم اون فايل xmp معلوم نيست كجا ساخته ميشه و نميدونم چجوري فايل تنظيمات رو گير بيارم و آرشيو كنم.

دوست عزیز در لایت روم می توانید کاتالوگ را کاپی کنید و نگه داری کنید و نیازی به فایل xmp نیست

در پلت library و قسمت folder روی هر پوشه که راست کلیک کنید گزینه ای به نام export this folder as a catalog دارید که از تنظیمات اعمال شده بر روی تمام عکس های آن پوشه یک بک آپ گرفته و میتوانید بعدا استفاده کنید

كاربر همراه saadi126 آواتار ها
    تشکر کرده
    4145

نقل قول نوشته اصلی توسط Herati نمایش پست ها
    دوست عزیز در لایت روم می توانید کاتالوگ را کاپی کنید و نگه داری کنید و نیازی به فایل xmp نیست

در پلت library و قسمت folder روی هر پوشه که راست کلیک کنید گزینه ای به نام export this folder as a catalog دارید که از تنظیمات اعمال شده بر روی تمام عکس های آن پوشه یک بک آپ گرفته و میتوانید بعدا استفاده کنید
    ممنونم آقاي هراتي
    اما مشكل اينجاست كه مثلا 150 عكس توي يك فولدر هست كه از بينشون مثلا 20 عكس رو ويرايش ميكنم. بقيه رو هم بنا به دلايلي نگه ميدارم. حالا از بين اين 20 عكس ممكنه مثلا 10 تاش مربوط به يك پروژه تبليغاتي باشه و 10 تاش مال پروژه تبليغاتي ديگه اي و حالا ميخوام اين عكسها رو با فايلهاي xmp به صورت جدا جدا دسته بندي و آرشيو كنم

تشکر کرده
    1581

ممنونم آقاي هراتي
    اما مشكل اينجاست كه مثلا 150 عكس توي يك فولدر هست كه از بينشون مثلا 20 عكس رو ويرايش ميكنم. بقيه رو هم بنا به دلايلي نگه ميدارم. حالا از بين اين 20 عكس ممكنه مثلا 10 تاش مربوط به يك پروژه تبليغاتي باشه و 10 تاش مال پروژه تبليغاتي ديگه اي و حالا ميخوام اين عكسها رو با فايلهاي xmp به صورت جدا جدا دسته بندي و آرشيو كنم
    دوست عزیز شما میتوانید در بخش folder یک پوشه برای هر مجموعه بسازید و عکس ها را چه ویرایش شده و چه بدون ویرایش دراگ کنید داخل پوشه مربوطه و آنگاه از پوشه یک کاتالوگ مجزا بسازید
    با راست کلیک بر روی پوشه ها در قسمت folder گزینه ها زیادی برای ساختن پوشه و انتقال عکس ها وجود دارد
    در زمان انتقال عکس ها هر کدام را که دوست دارید انتخاب نموده و انتقال دهید
    پیشنهاد میکنم این نرم افزار ارزش مند را خوب فرا گیرید و از امکانات آن لذت ببرید(البته یکی میخواد به من بگه برو خودت این کار رو بکن)

كاربر همراه
    تشکر کرده
    752

سلام
    من قبلا كه با ACR كار ميكردم وقتي تنظيمات يك فايل Raw رو انجام ميدادم يك فايل xmp در كنار فايلم درست ميشد كه تنظيمات رو در خودش نگه ميداشت. و اينجوري من از بين فايلها، اونهايي رو كه ويرايش كرده بودم فايل Raw, Tiff و xmp رو كپي ميكردم جايي كه آرشيو ميكنم.

سلام
    برای اینکه تنظیمات در یک فایل xmp ذخیره بشود باید گزینه زیر را فعال کنید(نمی دانم شما از چه ورژن لایت روم استفاده می کنید ولی باید یک همچین مسیری باشد)
    ازمسیر زیر
    Edit>Catalog Settings>Metadata
    قسمت زیر را انتخاب کنید:
    Automatically write changes into XMP

پیروز باشید
    Hesams و saadi126 تشکر می‌کنند.
    بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.

تشکر کرده
    1581

Adobe just released a public beta of Lightroom 4

New features:
    - Video support
    - Highlight and shadow recovery
    - More power to the adjustment brush
    - Photobooks and maps
    - Email directly from Lightroom
    - and much more.

کد:
    http://labs.adobe.com/technologies/lightroom4/
    و

کد:
    http://www.photoshopuser.com/lightroom4
    و

کد:
    http://labs.adobe.com/technologies/lightroom4/
    جالب به نظر میرسه بخصوص قابلیت کار بر روی فیلم ها اضافه شده

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    8836

سلام
    جالب که چه عرض کنم شرکت ادوبی ترکونده ...!
    Dpreview نسخه Beta لایت روم4 رو در آدرس زیر بررسی اولیه کرده حتما بخونید و لذت ببرید:

کد:
    http://www.dpreview.com/articles/7481161037/lightroom-4-public-beta-whats-new
    یکی از موارد جالبش Soft proofing هست که قبل از چاپ یک پیش نمایش از عکس چاپ شده تون بهتون میده و میتونید ویرایش های لازم رو روش انجام بدید.
    حتما برای خیلی هامون پیش اومده که وقتی عکس چاپ شده مونو میبینم احساس میکنیم چقدر با ویرایشی که تو مانیتور انجام داده بودیم متفاوته ولی خب دیگه دیر شده و چاپ انجام شده...حالا فکر کنید لایت روم 4 این فرصت رو بهتون میده که طوری ویرایش تون رو اصلاح کنید که خروجی چاپ هم شبیه اون چیزی که میخواید بشه...

* البته soft proofing چیز جدیدی نیست ولی اینکه این نرم افزار این امکان رو هم به خودش اضافه کرده خیلی جذابه...لایت روم اگه همینطور پیش بره در آینده نزدیک فکر میکنم انتخاب اول همه عکاسان خواهد بود.

راستی ظاهرا لایت روم 4 دیگه روی ویندور XP جواب نمیده و باید ویستا یا 7 باشه...

از امکانات دیگه امکان ساخت کتاب عکس با قابلیت افزودن متن در اونهاست به راحتی میشه آلبوم عکس ساخت و خروجی PDF گرفت ...وخیلی چیزهای دیگه ...
    Kaveh Ghobadi، KHAKSAR، Afshin.Prt و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام دوستان ، من یه Nikon D90 و Nikon D700 دارم و با هر دو این دوربین زمانی که در حالت NEF و یا همون RAW عکس سیاه سفید میگیرم ، و توی Lightroom اون عکس رو Import میکنم عکسم رنگی میشه و باید مجدد با لایت رووم اونو سیاه سفید کنم .
    در واقع مشکل من این هست که من میخام تغییراتی مثل WB و Color و ... که دوربین روی عکس اعمال میکنه هم در لایت رووم اعمال بشه و من تغییرات رو بعد از اون انجام بدم .

من Nikon NEF Codec رو هم دانلود و نصب کردم ، سیستمم هم مشکن نداره Intel Core I7 2.8 و 12G DDRIII Ram و OS 7 Ultimate 64 هست .
    Lightroom 3.6 به همراه ACR 6.6 هم نصب کردم .

با تشکر ، لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید ...
    mahta G تشکر می‌کند.

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.khoshnoud نمایش پست ها
    سلام دوستان ، من یه Nikon D90 و Nikon D700 دارم و با هر دو این دوربین زمانی که در حالت NEF و یا همون RAW عکس سیاه سفید میگیرم ، و توی Lightroom اون عکس رو Import میکنم عکسم رنگی میشه و باید مجدد با لایت رووم اونو سیاه سفید کنم .
    در واقع مشکل من این هست که من میخام تغییراتی مثل WB و Color و ... که دوربین روی عکس اعمال میکنه هم در لایت رووم اعمال بشه و من تغییرات رو بعد از اون انجام بدم .

من Nikon NEF Codec رو هم دانلود و نصب کردم ، سیستمم هم مشکن نداره Intel Core I7 2.8 و 12G DDRIII Ram و OS 7 Ultimate 64 هست .
    Lightroom 3.6 به همراه ACR 6.6 هم نصب کردم .

با تشکر ، لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید ...
    مبدل‌های RAW تنظیمات و پروسس‌های داخلی دوربین را نادیده می گیرند. عکس سیاه و سفید شما در واقع یک فایل RAW است بعلاوه یک سری Tag‌های ویرایشی که دوربین‌تان آنها را می‌شناسد و نتیجه را به صورت سیاه و سفید در LCD نشان می‌دهد.
    اگر می‌خواهید از پروسس‌های درونی دوربین در هنگام RAW Conversion استفاده کنید، چاره‌ای ندارید بجز استفاده از مبدل‌های Native دوربین. در مورد نیکون، باید از Capture NX استفاده کنید که علاوه بر پروفایل‌ها، تنظیمات داخلی دوربین را نیز در خود دارد.
    yasin-m، Kaveh Ghobadi، farhad44 و 17 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

صفحه 84 از 116 نخستنخست ... 34 74 80 81 82 83 84 85 86 87 88 94 ... آخرینآخرین