ویرایش توسط Delbaz.tk : Wednesday 22 November 2006 در ساعت 01:12
کارهاتون جالبه!!
سلام
به نظر من هم كارهاي قشنگي است. اگر صلاح مي دانيد لطفا در مورد تكنيك كارها و ابزارها و افكت ها و فيلترهاي مورد استفاده نيز بفرماييد تا بيشتر ياد بگيريم...ممنون.
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
چشم
حتما سعي مي كنم كه در مورد نحوه انجام اين تغيرات هم توضيح بدم اما به شرط اين كه شما هم چيزايي رو كه ميدونيد بيان كنيد تا همه بتونيم از تجربيات هم استفاده كنيم
البته اگه بخوام مراحل كار رو هم به صورت تصويري آماده كنم يكم طول ميكشه ولي حتما
خوب اين عكس اوليه است
چون مي دونستم كه پس زمينه من پس از ويرايش اختمالا آبي ميشه بنابراين يه كاغذ آبي رنگ زير نارنگي ها قرار دادم و بعد از اونها تو مد سوپر ماكرو عكس گرفتم
سپس عكس رو توفتوشاپ يا پينت شاپ پرو باز كردم دور تا دور نارنگي ها رو انتخاب كردم كه البته اين قسمت نياز به تجربه داره و از اون يه لايه جدا تهيه كردم
سپس با ابزار هاي
Clone Stamp , Healing Brush
تمام پس زمينه رو از رنگ آبي كاغذ پر كردم
دوباره دور نارنگي ها رو انتخاب كردم و به مقدار صد واحد
Feather
دادم
رنگ هاي آبي دلخواهم رو براي پس زمينه و پيش زمينه انتخاب كردم و با ابزار
ْGradient
و مد
Difference
اونقدر ور رفتم تا رنگ و طرخ دلخواهم بوجود اومد و بعد از اون هاله هاي سفيد رنگ براي زيبايي كار در اطراف نارنگي ها استفاده كردم تا به عكس زير رسيدم
دست شما درد نكند بسيار ممنون... اميدوارم باز هم از كارها و آموزش خود امثال بنده را بي نصيب نگذاريد...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3