پاسخ: پردازش و تبديل فايلهاي Raw
بنام خدا
باسلام
دوستان عزیز یک مشکلی چند وقتی هست مشغولم کرده و هیچ جوابی براش پیدا نکردم
من تمام عکسهامو با فرمت RAW+JPG ذخیره میکنم
عکسهای RAW که توسط PHOTOSHOP تبدیل به jpg میکنم بدون -هیچ پردازشی-وقتی با jpg که توسط دوربین ذخیره شده مقایسه میکنم افت شدیدشارپنس در فایل تبدیل شده به وضوح مشخصه
از دوستانی که اطلاعات در این مورد دارند ممنون میشم راهنمائی کنند
متشکرم
پاسخ: پردازش و تبديل فايلهاي Raw
نقل قول:
دوستان عزیز یک مشکلی چند وقتی هست مشغولم کرده و هیچ جوابی براش پیدا نکردم
من تمام عکسهامو با فرمت RAW+JPG ذخیره میکنم
عکسهای RAW که توسط PHOTOSHOP تبدیل به jpg میکنم بدون -هیچ پردازشی-وقتی با jpg که توسط دوربین ذخیره شده مقایسه میکنم افت شدیدشارپنس در فایل تبدیل شده به وضوح مشخصه
از دوستانی که اطلاعات در این مورد دارند ممنون میشم راهنمائی کنند
متشکرم
دوربین روی فایل jpg پروسس انجام می دهد. افزایش کنتراست یکی از این کارهاست که باعث میشود شارپنس بهتر به نظر برسد. ضمن اینکه ممکن است picture style دوربینتان هم روی شارپنس و کنتراست اعمال شده باشد و باعث افزایش شارپنس شود.
پاسخ: فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح مبتدی
سلام.
می خواستم از دوستان بپرسم که چطوری میشه پروفایل های از پیش آماده (Camera DNG Profiles) رو روی ACR نصب کرد؟
من از CS3 Extended استفاده میکنم و در حال حاضر چند تا از این پروفایل ها رو دارم و استفاده میکنم. اخیرا تعدادی پروفایل جدید (با پسوند DCP ) گرفتم اما نمی دونم چطوری میشه این ها رو نصب کرد و در ACR ازشون استفاده کرد. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
:think:;
در این مسیر کپی کنید:
کد:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles
( ممکن است hidden باشد)
پینوشت: profileهای Third party هستند؟ از کجا گرفتید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
در این مسیر کپی کنید:
کد:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles
( ممکن است hidden باشد)
سلام.
از راهنماییتون ممنونم. البته فراموش کردم بگم که همین کار رو هم کرده بودم . یعنی فایل ها رو در مسیر درست هم گذاشته بودم اما باز هم جواب نگرفتم.
نقل قول:
پینوشت: profileهای Third party هستند؟ از کجا گرفتید؟
بله. از اینجا:
کد:
http://jaykinghorn.com/?p=234
شما هم جایی میشناسید که بشه پروفایل های دیگه ای پیدا کرد؟
آن پروفایلها مخصوص دوربینهای الیمپوس است. ACR و لایت روم بر اساس نوع دوربین، پروفایلها را نمایش میدهند. شاید اگر فایلهای پروفایل را در فولدر دوربین خودتان(در زیر مجموعه همان آدرس فوق) کپی کنید، نمایش داده شوند. که البته معلوم نیست در کل مفید باشند.
پاسخ سوال دوم هم منفی است.