نمیدونستم ******* ف**تر شده ، خدمت شما :
نمیدونستم ******* ف**تر شده ، خدمت شما :
اين عكسها را با يك دوربين 200 توماني درپيتي گرفتم مستقيم از خورشيد بدون فيلتر
معمولا هم اين كار را ميكردم ولي براي دوربين مشكلي پيش نيامد
با sx10 جرات نكردم اينكار را بكنم آيا واقعا به دوربين آسيب ميرسد؟!
دوستان با تجربه لطفا ويرايش پيشنهادي خودشان را دريغ نكنند
با تشكر
سلام
من این عکس رو 22 بهمن امسال گرفتم , هوا ابری بود , میخواستم ببینم برای آسمونش میشه کاری کرد ؟
پیشاپیش ممنون
(چون ممکن بود فایل از ******* پاک بشه , برای دوستانی که در آینده به اینجا سر خواهند زد دوبار آپلود کردم)
ویرایش توسط tanhatanha : Tuesday 10 February 2009 در ساعت 20:59 دلیل: اشتباه تایپی
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
از am30 و آقای وطن دوست تشکر میکنم
آقای وطن دوست اگر ممکن است مراحل کار را توضیح بفرمائید , حقیقتاً ازین ویرایش تعجب کردم , فکر نمیکردم اینطوری بشه
ممنون
خدایا نگهدار همه باش
ویرایش توسط tanhatanha : Monday 16 February 2009 در ساعت 20:56 دلیل: اشتباه تایپی
خدایا نگهدار همه باش
سلام
خیر ، در حقیقت با استفاده از کانالهای رنگی و ابزار Level آسمان را از بقیه قسمتهای عکس جدا کردم ، سپس از همه قسمتها بغیر از آسمان کپی گرفتم (در یک لایه جدید) سپس بین این دو لایه یک لایه برای ایجاد ابر و آسمان بوجود آوردم. رنگ آسمان را با ابزار تونالیته از آبی کمرنگ تا آبی کمی پررنگ تر تعریف کردم و در نهایت ابرها را با استفاده از Brush و قلمهای ابر (باید قلمهای ابر را دانلود کنید) کشیدم. و در نهایت با Opacity و Level در همان لایه ابر سعی کردم نورسنجی آن را به عکس شما نزدیک کنم که خیلی غیر طبیعی به نظر نرسد.
آموزش کامل روش ویرایش این تیپ عکسها رو می توانید در این تاپیک ببینید :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=3345&page=6
زحمتش رو هم یاسر دلباز عزیز کشیدند.
ویرایش توسط M.vatandoost : Tuesday 17 February 2009 در ساعت 14:04
سلام:
داستان از این قراره که این عکس رو زمانی که گرفتم استنباطم این بود میشه یک عکس نسبتا خوب با ویرایش مناسب از اون در آورد. منتها وقتی روی مانیتور نگاه کردم نظرم عوض شد..... :( حقیقت اونکه ویرایش های زیاد و متنوعی رو روی این عکس انجام دادم ولی هیچکدوم آنها کاملا بیانگر احساس اولیه من ( در زمان ثبت ) نیست. ( جز یکی از آنها تا حدودی)
.
.
.
.
حالا .... این عکس باشه تا بدست دوستان خوب ببینیم میشه به یک حدا معقولی و مناسبی از یک عکس خوب برسه ؟ یا میشه ویرایش های متفاوتی رو از اون استخراج کرد؟
یک فایل از همین عکس با ابعاد 800*533 و حجم 350
.کد:http://www.imagehosting.ir/download.php?file=pjvonnkvaca225zqpi5d.jpg
.
.
از هر نوع ویرایش و سلیقه ای استقبال میشود :)