میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
IMG_2091_f1.jpg
و شاید با مقداری وینیتینگ عکس هدفمندتر بشه (سوژه کوه میانی تصویر هست و نگاه بیشتر به اون سمت کشیده بشه) :
IMG_2091_f2.jpg
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
به نظر من مهمترین مشکل عکس شما اول ترکیب بندی غلط است
عناصر پایین اضافی به نظر میرسند و کمکی به زیبایی بصری نخواهند کرد هرچند صحیح بود که هنگام عکاسی زاویه انتخابی شما تغییر کند
دوم رنگ و غلظت آن
در هر صورت ادیت پیشنهادی من این است 2091.jpg
دوست گرامی به عنوان یه کاربر درحال یادگیری ونه یک عکاس عرض میکنم که به این نکته هم توجه داشته باشید: ازهرمکان زیبایی نبایدانتظار بوجودامدن یک عکس خوب یاترکیب بندی موفق داشته باشید. بسیاری مواقع مناطق زیبای پیش رویمان را، به دلیل وجودالمانهای اضافه یانبودفورگراندیا بک گراند مناسب ویاحتی نداشتن لنزمناسب برای ان چیزی که درذهنمان انتظارداریم ثبت بشود، بهتراست که فقط ازدیدن ان منظره لذت ببریم وازخیرعکس گرفتن بگذریم.درواقع درعکاسی منظره جورشدن همه اینها برای یک ثبت خوب سخت هست وبه همین دلیل هم عکاسی منظره کارسختی ست. البته این به این معنی هم نیست که بامقایسه بابهترین عکسهای منظره به کل قید عکاسی منظره رازد! اتفاقابه هرشکل ممکن باید به عکاسی از هرچه دردسترس است ادامه دادتا ترکیب بندی های موفق را ارام ارام باتجربه کردن اموخت و بالطبع مکانهای مناسب ،ابزارمناسب وترکیب بندی مناسب را درجای خود بدانیم چگونه وچرا استفاده نماییم؟!چراگاهی ومثلا مثل این عکس بایدازترکیب۲-۳عکس بانوردهی متفاوت استفاده کرد؟یااینکه ایا اینجا لازم است پانوراما عکاسی کرد؟ خوب بستگی به داستان یاپرسپکتیوی که درذهنتان دارید خواهدداشت! و... خلاصه عرض من این بود که بطورمثال بااین عکس خاص خیلی ذهنتان را درگیرنکنید که باید به چه صورب ترکیب بندی میکردید؟ شاید پتانسیل ان منظره واقعا درهمین حدبوده باشد! شاید! موفق باشید
درود خدمت همه ی دوستان عزیز
هفته قبل عازم ارتفاعات بودیم و چند شاتی شبانه ثبت کردیم و تو ویرایش دو روز زمان صرف کردم و چیزی که باب میل من بود رو نتونستم از تصویر بیرون بکشم
فایل خام رو آپلود میکنم و در اختیارتون قرار میدم و ویرایش هامم تو سایت خودمون آپلود میکنم و به نمایش میزارم
البته فکر نکنم کسی حوصله ادیت این عکس رو داشته باشه چون شدیدا وقت گیر هستش و فنس هایی که در پیش زمینه بودن واقعا کلافه کننده هستن
DSC_0294R.jpg
DSC_0294-B.W-R.jpg
حجم فایل خام 30 مگابایت هستش و لینکش هم ارائه میدم تا دوستان دستشون در ویرایش باز باشه
لینک
پیشاپیش ممنونم از مساعدت شما
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
من یه نگاهی بهش انداختم!
بنظرم تصویرتون کمی خارج از فوکوسه. تو ISO 1600 خروجی تصویر بادی ای مثل 7100 نباید اینقدر نویز داشته باشه.
مگر اینکه صعف از لنز یا تنظیم فوکوس باعث بشه مشکل تشدید بشه.
با این حال این تنیجه تلاش ناقص بنده بود.
در ضمن بدلیل وجود ماه در آسمان در ارتفاع بالا، ته رنگ آبی در آسمان تشدید شده.
ارادتمند
تصویر خام بدون پردازش
DSC_0294n.jpg
تصویر پس از پردازش
DSC_0294.jpg
درود مصطفی جان
ممنون از اینکه وقت گذاشتی ، عنایت کردی و عکس منو پردازش کردی
حقیقتش به حدی هوا سرد بوده و ما هم احتمال اینکه در این حد هوا سرد باشه رو ندادیم و بدون دستکش و کلاه رفتیم و چند شات دیگه هم زدیم با سوژه های متفاوت و علت خارج از فکوس بودن هم نبود نور کافی و تجهیزات مناسب برای فوکوس بوده(همش بهانه هستش خداوکیلی)
من تو ایزوهای بالاتر از این بدنه خروجی ای به مراتب خیلی بهتر گرفتم
این قسمت ضعف لنز رو متوجه نشدم...دقیقا چه چیزی ضعف داره؟
راجب ماه هم عرض کنم که 40 دقیقه تا یک ساعت با طلوع ماه فاصله داشتیم اما دقیقا میشه گفت که رو به ماه عکس گرفتم و ماه دقیقا پشت کوه بوده
دوستان نظرتون بین دو عکسی که ویرایش کردم کدوم مناسب تر هستش؟
دوستان عزیزی که عکس رو دیدن گفتن که عکس رنگی بهتر هستش اما خودم یه جورایی به سیاه سفید بیشتر تمایل دارم!!
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
ببنید مثلا در عکسی که شما گرفتید همانطور که عرض کردم عناصر پایین اضافی به نظر میرسند
بنابراین من کاری که خودم انجام میدهم این است که از گرفتن عکس ساده نمیترسم (با عناصر کمتر)
و اینکه جای دادن سوژه اصلی کوه در مرکز فقط در صورتی انجام میدم که به ثبت واقعا زیبایی منجر بشه
برا همین تو ادیت عکس شما ترجیح دادم وزن عکس را تغییر بدم
البته این همه پیشنهاد است و نظر شخصی بنده
موفق باشید