سلام
نمی دونم اصلا تغییر قابل توجهی کرده یا نه؟
به هر حال بضاعت ما این بود.
سلام
نمی دونم اصلا تغییر قابل توجهی کرده یا نه؟
به هر حال بضاعت ما این بود.
سلام:
این هم مشق من :)
برداشت اول:
.
.
برداشت دوم :
البته عکس خودتان زیباست در اصل اینها برداشت دیگری از آن خواهد بود که به سلیقه خدمتتان ارایه شد.
موفق باشید :)
برای اینکه اون مه روی کوه رو از بین ببرید بهترین راه اینه که اون قسمت از کوه جدا بشه و در لایه بالاتر قرار بگیره( با فیلتر Extract این کار به راحتی صورت میگیره )
سپس کمی این لایه رو تاریک تر کنید و با ماسک مقدار تاریکی و روشنایی اون رو کنترل کنید
روش های دیگه هم وجود داره . مثلا ابزار Burn رو روی Shadow و مقدار 10 در صد تنظیم کنید و با قلموی نرم روی کوه بکشید تا کمی تیره تر بشه
و یا ...
به هر حال روش های زیادی برای انجام این کار وجود داره
ویرایش توسط Delbaz : Tuesday 10 March 2009 در ساعت 23:33
با تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتن بسیار استفاده کردم و حد و اندازه ویرایش را درک کردم البته بعضی کارا مثل نور خورشید آقای دلباز و همچنین نور در ویرایش دوم جناب qashqai در حد اندازه معلومات من نبود که باید بگردم ببینم تو مقالات چیزی پیدا می کنم. سوالی که از دوستان دارم اینکه ابرها با استفاده از level درست شده یا
curve-contrast
با تشکر فراوان
یک چیزی با معلوماتی که داشتم و کمک شما درست کردم که مطمئنا از عکس اولیه خیلی بهتر شده. باز هم خیلی ممنون
بدون مه
من عکس شما رو کمی Enhance کردم. یعنی قسمت های تیره عکستون رو کمی روشن تر و قسمت های روشن عکستون رو کمی تیره کردم
این کار رو میتونید با ابزار Shadow - Highlight انجام بدید
علاوه بر این خیلی از مواقع باید به صورت منطقه ای ویرایش کنید. یعنی مثلا از ماسک استفاده کنید . از براش ها و سوزاندن و روشن کردن و ... استفاده کنید. برای برجسته شدن عکس میتونید از فیلتر های واضح سازی با مقدار کم و شعاع زیاد استفاده کنید
در ویرایش هایی که انجام دادید , دریاچه و آسمان خوب شدند اما درختان و کوه ها بیش از اندازه تاریک شدند
اون افکت نوری هم خیلی ساده تر از چیزی است که فکر میکنید. یک لایه جدید روی عکستون بسازید و با رنگ سیاه پرش کنید . سپس فیلتر Render / Lens Flare رو بر حسب چیزی که مد نظر شما است اجرا کنید و سپس مد آمیختگی این لایه رو روی Screen یا color Dodge یا Linear Dodge بذارید
سلام. دوستان يك حالي هم به ما بديد اين عكس ما رو هم سر و سامون بديد.
عليرضا تارا
تا حالا فیلتر پرتره رو گربه انداختین!
با سلام و تشکر از همه دوستان
باز هم یک سوال! ببخشید آخه ما تو مرحله سوال هستیم!
آیا در یک عکس استاندارد باید حتما تا اونجایی که به عکس صدمه نزنیم جزئیات رو از توش بیرون بکشیم یا خیر؟برای رسوندن منظور سوالم یک مثال می زنم.
عکس خام قبل از ادیت:
حالا عکسی که بالاخره سعی کردم جزئیات جاهای تاریک به چشم بیاد(لطفا در مورد نحوه ویرایشم تذکر ندهید میدونم خوب نشده سوالم جای دیگه است)
اینم عکسی که سعی نکردم جزئیات رو بیرون بکشم و نور جاهای تاریک رو زیاد کنم.
راستشو بخواین من از عکس آخر بیشتر خوشم اومده با اینکه جزئیات نداره(یا اصلا چون جزیئات و رنگ وسط رو نداره) . میخوام بدونم بنظر شما هر کارشناسی این عکس رو ببینه میگه چرا جزئیات قسمت های سیاه معلوم نیست ؟ آیا مثلا توی چاپ عکس بیخودی میشه که وسط تصویر همش سیاهی است یا اینکه نه اگر کلیت یک عکس هارمونیک بود و بیشتر بدل نشست هم قبول است؟
اصلا و ابدا!آیا در یک عکس استاندارد باید حتما تا اونجایی که به عکس صدمه نزنیم جزئیات رو از توش بیرون بکشیم یا خیر؟برای رسوندن منظور سوالم یک مثال می زنم.
این کار نه الزامی است و نه باعث ارزشمند شدن عکس میگردد. بسته به عکس باید تصمیم گرفت.