فتوشاپ 6 که نصب کردم Mini Bridge نداره! میگه باید نصب کنی، کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
فتوشاپ 6 که نصب کردم Mini Bridge نداره! میگه باید نصب کنی، کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با سلام سوالي داشتم ميخواستم بدونم چطور ميشه بكراند عكسو عوض كرد در فتوشاپ ممنون ميشم راهنماييم كنيد
ممنون
اگر موقع عکس گرفتن ژوریسکوپ دوربین رو تنظیم کرده باشیم و از تراز بودنش مطمئن باشیم ولی خط افق ذاتاً کج باشه ! باز هم باید تصحیحش کنیم ؟ (تو برنامه چطور تراز بودن دوربین رو چک کنیم و مطمئن شیم دوربین تراز بوده و انحراف نداشته ؟)
کلاً منظورم اینه که منظور از تراز بودن خط افق اون چیزی هست که میبینیم یا اونچه که واقعاً هست ؟
هاله ای که اطراف قسمت انتخاب شده بواسطه feather بوجود میاد رو چطور میشه حذف کرد ؟
مشکل وقتی هست که از Levels برای یک قسمت انتخاب شده استفاده میکنم یک هاله روشن بین ناحیه انتخابی و غیر انتخابی بوجود میاد
مرسی
با سلام.
دوست عزیز:
زمانی که تصور یا لایه شما در حالت انتخاب است(همان خط چین ها یه می آیند) بازدن دکمه Q در صفحه کلید قسمت انتخاب شده بصورت قرمز high light در می آید.
که قسمت های سافت داری feather و قسمت های شارپ داریا تیزی در انتخاب می باشد.
شما می توانید با برای (دکمه B) قسمت های های لایت رو زیاد و قسمت های و بازنگ سفید کنم کنید.
ویرایش توسط M.Rasouli : Friday 13 July 2012 در ساعت 20:04 دلیل: اضافه کردن عکس
سلام . من فتوشاپ سی اس 6 رو نصب کردم . اما ورژن 64 بیت اون کرک نمیشه . چیکار باید بکنم ؟ میشه راهنمایی کنین ؟
Nikon D90 /18-200 / 10-20 / 50 f1.8 / 105 Macro / SB-900 / ML-L3
F L I C K R
سلام..لطفا بفرمایید که من چطور میتونم روی عکسهام واترمارک ایجاد کنم؟
ترجیحا در بکگراند تصویر و بصورت تکرار شونده..
با تشکر از شما
adobe.cs6.all.products.activator._x32..x64_-MPT.zip - 683.7 Kb
با سلام.
دوست عزیز:
فایل فوق رو در مسیر
قرار دهید و اجرا کنید و بر روی یکی از دو سر شیر ها کلیک کنید.کد:C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit)\
موفق باشید.
با دانلود و نصب این پلاگین ACR شما اپدیت میشه و مشکل باز شدن فایل هاتون حل میشه
لینک دانلود ACR 6.4.0.132