??????؟؟؟؟؟
??????؟؟؟؟؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اساتید فوتوشاپ لطف کنن جواب بدن ممنون میشم . با تشکر
سلام
اگر درست متوجه سوال شما شده باشم با ماسک کردن مشکل شما حل خواهد شد.
بک کپی از لایه اصلی عکس تهیه کنین(ctrl+J).ویرایش مد نظرتون رو رو اون لایه انجام دهید.بعد یک ماسک ایجاد کنین (alt+add layer mask).بعد با براش قسمتهایی که می خواین تحت تاثیر اون ویرایش قرار بگیره انتخاب کنین.
برای انتخاب قسمتی از عکس می تونید از ابزار Select استفاده کنید .دوستان خیلی راحت و کامل میشه به من توضیح بدید که چطور میشه قسمتی از عکس و توسط فیلتر های فتوشاپ ادیت کرد . یک عکس دوستم گذاشته بود که همه بک ادیت شده بود با فیلتر اما شخصی که جلو بود عکس معمولی بود. با تشکر
ولی برای جواب سوال شما باید نمونه عکسی رو قرار بدید تا فیلتر مورد نظر ونوع ویرایشی که درنظر دارید مشخص بشه .
Nikon D600
سلام .
یه مشکلی از دیروز پیدا کردم .وقتی میخوام پوست رو روتوش کنم از روش معمول Duplicate و بعدFilter/Blur/Surface Blurاستفاده ویکنم و بعد نگهداشتن دکمه alt و زدن دکمه ماسک پایین پالت لایه ها و بعد استفاده از قلم مو برای صاف کردن نقاط مورد نظر .در این مرحله وقتی قلم مو رو میکشیدم پوست صاف میشدو روی قسمت مشکی لایه هم نقاط قلم مو کشیده سفید میشد اما الان نمیشه و هر چه قلم مو رو میکشم اثری یروی پوست نمیزاره .مشکل رو نمیتونم حل کنم .لطفا کمک کنید.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
مشکل از رنگ بکگراند فورگراند بود که خوشبختانه حل شد .تشکر