امین جان سیستم عاملت 32 بیتی هستش یا 64 بیتی؟
معمولا بعضی از برنامه های 32 بیتی که روی سیستم عامل های 64 بیتی نصب بشه این مشکل پیش میاد.
نسخه 64 بیتی فتوشاپ رو نصب کن
اگر باز هم مشکلی بود احتمال بدرستی کرک نشده یا فایل کرک مشکل داشته
Printable View
Healing brush و بقیه اعضای خانوادهش برای وقتی مناسبند که قسمت مورد نظر به اطراف اتصال نداشته باشه و اصطلاحا جزیره باشه. برای جاهایی که مثل نمونه شما اتصال وجود داره، ابزار مناسب همین Clone stampه که دوستمون فرمودند؛ در بعضی موارد هم که اتصال جزیی باشه میشه به clone کردن اتصال رو از بین ببرد و بعد از Healing brush استفاده کرد.
دوستان من برای عکسم میخوام چهارعکس رو focus stack کنم.
آیا اونها رو باید در قسمت file>automate>photomerge>auto ترکیب کنم؟
من خودم عکسها رو در همین قسمت انتخاب میکنم اما فوتوشاپ قسمت های مناسبی رو انتخاب نمیکنه. چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
photoshop cs6
سلام
ابتدا از بریج، هر 4 عکستان را انتخاب و از منوی ذیل اقدام کنید:
tools/photoshop/Load file into photoshop layer
سپس در محیط برنامه ابتدا تمام لایه ها را انتخاب و سپس:
Edit/Auto-Align Layer
و پس از آن:
Edit/ Auto-Blend Layer
(گزینه های مربوطه را هم تیک بزنید که تقریبا مشخص هستند)
اگر فکوس استکینگ شما درست انجام شده باشد تقریبا 90% کار را بدرستی انجام خواهد داد. و اگر مناطقی مثل گوشه ها نیاز به تعدیل داشتند، با ابزار براش آنرا انجام میدهید.
موفق باشید.
چجوری عکسه پرتره رو به عکس ۳*۴تبدیل کنیم
مطمئنا با فرستادن پست های پياپی اين کار رو انجام نميدن
راه ساده
عکس اولی رو باز کنيد ، عکس 2 رو دراگ کنيد روش ، قسمت های اضافه رو با پاک کن پاک کنيد ، تموم که شد عکس بعدی رو اضافه کنيد
راه دوم
عکس ها رو باز کنيد روی هم بندازی با استفاده از ماسک ، فقط اون قسمت موتور سوار رو از هر لايه به لايه اصلی اضافه کنيد
تو يوتوب هم ويدو های آموزشی برای ماسک کردن زياده و کار سختی نيست راحت ياد ميگيريد
سلام دوستان
امروز که خواستم فوتوشاپم رو باز کنم این پیغام اومد
فایل پیوست 69583
که البته وقتی رو sign in now هم کلیک کردم این پیغام ظاهر شد
فایل پیوست 69584
من یکسال بود از این نسخه فتوشاپ بدون هیچ مشکلی استفاده میکردم
خواهش میکنم اگر میتونید راهنمایی کنید
ممنون
سلام
چجور میشه با فتوشاپ لوگو درست کرد؟
سلام
Designing a Logo in Photoshop CC - YouTube
Professional Logo Design | Photoshop CC Tutorial - YouTube
.
.
.
.
و بسیاری آموزشهای دیگر ...
سلام
لطفا راهنمایی نمایید: مشکلی در باز شدن عکسها در فتوشاپ پیش آمده به این صورت که پس از نصب فتوشاپ cc وقتی عکسی را باز می کنم عکس نشان داده نمی شود. عملا عکس باز شده است و در قسمت لایه ها مشخص است اما در پانل اصلی چیزی دیده نمی شود. بین فرمتهای مختلف نیز فرقی ندارد.
سلام دوستان لطفا منو راهنمائی کنید
من کلا تا حالا با هیچ فتوشاپی کار نکردم دوستان چی پیشنهاد میدن
از مبتدی تا حرفه ائی
از کجا تهیه کنم
سلام دوست من
تجربه خودم رو خدمت شما عرض میکنم
اگر قصد هزینه کردن دارید بسته های آموزشی گزینه های خیلی خوبی هستند و برای کاربر دقیقاً در محیط کاری شبیه سازی شده فوتوشاپ آموزش میدن، من خودم از مجموعه پرند استفاده میکنم که خیلی جامع و کامل هست و سه مرحله آموزش داره (مبتدی-متوسط-حرفه ایی) البته از سایر بسته های آموزشی گرونتر هست، قیمتش 45 هزار تومنه.
شرکت های دیگری هم هستند ولی بسته های آموزشی پرند کاملترین هستند.
اگر هم نمیخوای هزینه کنی تو نت به صورت دست و پا شکسته یسری تکنیک ها موجود هست.
تو همین فروم هم دوستان نکات مفیدی رو برای هر سه سطح مبتدی-متوسط-حرفه ای قرار دادن.
در کل هر چه در فوتوشاپ بیشتر تمرین کنی مهارتت بیشتر میشه.
سلام دوستان
چطوری میشه در لایتروم تنظیماتی ک برای یه عکس اعمال کردین رو روی چند تا عکسس دیگه هم اعمال کرد؟
برای عکاسی تایم لپس..چه نرم افزاری پیشنهاد میکنید؟
دوستان از چه راهی یا مسیری میشه در فتوشاپ نقاط آور و آندر اکسپوز رو دید یا مشخص کرد؟
درود
چطور می تونم با فتوشاپ تعداد زیاد عکس سایز بدم ؟
به ترتیب وارد منوی مشخص شده در تصویر زیر بروید
فایل پیوست 71353
سپس از طریق Select Folder فولدر عکسهای مورد نظر را انتخاب کنید و در Select Folder دوم مشخص کنید که عکسها بعد از اعمال تغییرات کجا ذخیره شوند ، در File Type فرمت خروجی و سایز عکسها را تعیین کنید سپس Run را بزنید.
فایل پیوست 71354
درود
برای رسیدن به عکس های تک رنگ از کدام گزینه فتوشاپ باید استفاده کرد؟
چیزی شبیه پست 4901 تاپیک منظره از جناب سعادت عزیز
http://forum.akkasee.com/f115/t6443.html
درست متوجه منظورتون از "تک رنگ" نشدم.
اگر عکس های سیاه سفیدی که مایل به یک رنگ خاص هستند مد نظرتونه (البته این عکس شامل این دسته نیست)
اول به کمک Black&White از قسمت Image>Adjusments تصویر رو به سیاه سفید مورد نظر برسونید.
بعد به وسیله ی Hue Saturation یک تون رنگی مناسب انتخاب کنید و تنظیم کنید.
اگر هم منظورتون تون گرم کلی عکس هست بیشتر وابسته به زمان عکاسی هست.
نتایج شبیه سازی شده به کمک فتوشاپ به همان خوبی نیستند ولی از چند مورد میتونید استفاده کنید
بسته به عکس نتایج متفاوت هست.
- Gradient Map
- Photo Filter
- و موارد ساده تر مثل استفاده از Brush و بازی با Opacity و Blending mode ها.
Gradient Map رو به شخصه به دلیل کنترل دقیقتر بیشتر توصیه میکنم.
دوستان این ارور دقیقاً مربوط به چیه ؟
فایل پیوست 71486
سلام امین جان
این پیغام مربوط به گرافیک هستش که قبل اجرا کردن برنامه روی برنامه کلیک راست کرده و سپس از گزینه ران ویت گرافیک ، گزینه های پرفورمنس رو انتخاب کنید
برای اینکه همیشه این کار رو انجام ندی میتونی از توی تنظیمات گرافیک قسمت برنامه ها این برنامه فتوشاپ رو بزاری رو گزینه های پرفورمنس تا دیگه نیازی نباشه با کلیک راست و اون حرکت ها وارد برنامه بشی
فایل پیوست 71487
فایل پیوست 71488
عکسها رو از نت پیدا کردم چون خودم pc دارم
با سلام
یه سئوال داشتم که چجوری در فتوشاپ میشه عکس رو وسط صفحه قرار داد بطور اتوماتیک
.................................................. .................................................. .......
خودتان سايت شخصي خود را بسازيد بدون هيچگونه نياز به تخصص خاصي
کاملا ريسپانسيو با بهترين امکانات
فقط با چند کليک
طراحي سايت رايگان
من متوجه نشدم سئوال شما رو؟!!
اگر منظورتان سوژه در عکس هست که با کمی کراپ شاید بشه در وسط قرار داد سوژه رو...
اگرم منظورتون کل عکس در یک صفحه سند فوتوشاپه: به راحتی، ابعاد صفحه را تقسیم می کنید با ابزار Guide مرکز تصویر را بدست میارید. عکس را در مرکز قرار می دید!
فایل پیوست 71799
فایل پیوست 71800
درود
ایا امکان دارد در فتوشاپ نور بخشی از عکس را کم کرد. در عکس زیر میخواستم نور عکس اون گل پس زمینه را کم کنم تا کمتر چشم را به سمت خودش بکشه. در حین عکاسی نوری که از پشت برگها درختان می امد اون نقطه را خیلی روشن کرده است
فایل پیوست 71859
سلام
دوستان برای حذف اشیا مزاحم توی کادری که دارای پرسپکتیو هستش چه ابزار و یا چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدین؟
سلام مجدد
در حال حاظر تو تاپیک عکاسی معماری Architectural Photography اولین پست،پست من هستش که پایین کادر یه تیکه از مزار معلوم هستش..خیلی با ابزار های خود فتوشاپ سعی کردم از بین ببرمش اما پرسپکتیو اجازه اینو بهم نمیداد.
ابزار خاصی وجود داره؟
با سلام
من با نصب فایلهای zxp روی فتوشاپ cc2015 مشکل دارم. Adobe Extension Manager فتوشاپ رو شناسایی نمیکنه.
کسی راه حلی داره؟
احتمالا منظور Content-Aware Fill بوده که در پنل ابزار fill قرار داره (میانبرش تو مک shift+deleteه که فکر کنم تو ویندوز بشه shift+backspace). باید ناحیه مورد نظر رو انتخاب و بعد دستور رو اجرا کنید و در قسمت contents پنجره مربوطه، Content-Aware رو انتخاب کنید.
البته برای چیزی به این بزرگی رو نمیشه با یه ابزار و در یه حرکت ناپدید کرد! ولی این Content-Aware برای شروع گزینه خوبیه.
تو این مورد خاص من با چند بار استفاده از این ابزار در قسمت های مختلف و قدری هم استفاده از Clone stamp tool در جاهای که فرم خاصی لازم بود (مثل پایه نردبان) به نتیحه قابل قوبلی رسیدم که اگه تمایل داشتید میتونم اینجا نتیجه رو بذارم.
پ.ن: این ابزار در هر بار استفاده نتیجه متفاوتی میده و بد نیست که در هر نوبت که جایی رو انتخاب میکنید، اگه نتیجه خیلی بد بود، چند بار دستور رو تکرار کنید، بلکه به نتیحه بهتری برسید. و بعد دوباره اون قسمت هایی که خوب نشدن رو انتخاب و این کار رو تکرار کنید.
سلام چطور میشه نویزگیری کرد از عکس؟
من فتوشاب سی سی نسخه 2015 را نصب کرده ام1رم سیستم 4 کیکابایته!منتها در فتوشا این مقدار رمو در حد 1.5 گیگ میشناسه وهنگام کار کردن با فایل های راف با خطای کمبود رم مواجه میشم وجازه بکار بردن ابزارها را برام نمیده!وناچار از برنامه فتوشاب خارج میشم!
چندین بار هم فتوشاب از نو نصب کردم ولی مشکل درست نشد!همین نسخه از فتوشاب را تو ی لپ تاپ نصب کردم ولی اونجا مقدار واقعی رمو میشناسه نه کمتر!
مشکل از چیست؟
ویندوزتون چی هست؟ اگر سون یا بالاتر هست که بیشتر از 1 گیگ از رمتون بابت ویندوز میره ... اگر 32 بیت هست که 3 گیگ (یا به قول بعضی 3 و خرده ای گیگ) رم بیشتر استفاده نمیشه... به آدرس edit>preferences>performance برید و بعضی از تنظیمات رو مثل این موارد تغییر بدین :
#تو تنظیمات اجازه بدین فتوشاپ از رم بیشتری استفاده کنه.
#مقدار هیستوری رو تا می تونید کم کنید البته در این روش امکان آندو محدود میشه به تنظیمات که حداقلش 1 و حداکثرش 1000 هست از مقداری مثل 10-20 یا حتی کمتر استفاده کنید.
#از scratch desk استفاده کنید و تیک درایو های دیگه هاردتون رو بزنید تا از فضای خالی اونها هم مثل رم اضافه استفاده بشه ... حتی استفاده از هارد اکسترنال هم می تونه کمک کنه.
#روی قسمت های مختلف این تنظیمات برید توضیحاتی پائین همون پنجره می نویسه که بسته به شرایط صحنه می تونید از تنظیمات طبق اون توضیحات استفاده کنید.
فایل پیوست 72858
با سلام
من روی سیستمم photoshop CS4 نصب کردم (به دلیل قدیمی بودن سیستم ترجیح دادم ورژن بالا نصب نکنم شاید سبکتر باشه). آیا امکان اضافه کردن Profile برای لنز Canon 18-135 STM در اون وجود داره تا بتونم بکمکش خطای لنز رو اصلاح کنم؟ یا حتما با فتوشوپ نسخه بالاتر نصب کنم؟
با تشکر.
سلام به آدرس مورد نظر در درایو C رفته به طور مثال مال خودم به اسم خودم : C:\Users\meysam\AppData\Local\Temp
و فایل های ذخیره شده توسط فوتوشاپ رو پاک کنید معمولا 3 تا 4تا فایل پرحجم هر کدوم از 500 مگا بایت شروع و تا حتی 1 گیگ هم هست که مثلا حجم 3 تا فایلش دوروبر 3 الی 4 گیگی میشه که کمک شایانی به ایجاد تنفس برای درایو C می کنه تا درایو C که حتما مورد استفاده فوتوشاپ قرار میگیره به اندازه خالی فضای خالی براش تعریف بشه و دیگه ارورر رم ندهد البته پنجره پرفرنسس هم خوبه و علاوه بر درایو C از درایو های دیگه هم کمک بگیرید و اونا رو جلوتر از درایو C قرار بدید.
ممنون از راهنمایی تون.
Adobe.Camera.Raw.v9.3 نصب کردم ولی چیزی به فوتوشاپ اضافه نشد (من پیدا نکردم). لطف میکنید بفرمایید کجا باید دنبالش بگردم؟
فایل پیوست 73732
همونطور که عرض کردم من ورژن CS4 رو نصب کردم. ظاهرا این چیزی که شما میفرمایید نداره. چیزی که ازش مطمئن نیستم اینه که میتونم از همین ورژن استفاده کنم (اصلاح خطاهای لنز Canon 18-135 STM بکمک پروفایل آماده) یا برای اینکار باید فوتوشاپ با ورژن بالاتر نصب کنم (چون سیستمم ضعیفه ترجیح میدم از نرم افزارهای ورژن بالا و سنگین استفاده نکنم)؟
ممنون.
فایل پیوست 73741
خب نسخه فتوشاپ شما قدیمیه
و اینکه شما اگه فایل خام (raw) عکاسی نکنید نمیتونین پروفایل لنزتونا رو از طریق adobe camera raw اعمال کنید.
فایل پیوست 73744
سلام
خوب خوشبختانه شرکت ادوبی از اون قدیما هم نیم نگاهی به پلاگین ACR برای عکسای JPG داشت (جدیدا هم که تکمیلش کرده و آوردتش تو منوی فیلترها)
مسیر زیر رو که از طریق عکس توضیح دادم طی کنید و بعد از اتمام مراحلی که تو عکس گفتم عکستونو ببندید و مجددا Open کنید که بعد از مراحل فوق فایل JPG شما در ACR باز میشود.
موفق باشید ......
سلام
من نرم افزار Perfect Photo Suite 9 شرکت on1 رو نصب کردم ، کرک هم شد، فقط داخل قسمت فیلترهای فتوشاپ اضافه نشده، از کجا میشه این مشکل رو حل کرد ؟
در ضمن فتوشاپ من CS6 هستش.
ارادت
درود
پیشاپیش اگر سوال رو در جای نامناسبی عنوان میکنم،عذرخواهی میکنم
دوستان بی زحمت چند تا آدرس برای دانلود پلاگین های کاهنده نویز برای فتوشاپ معرفی میکنین؟
موفق باشید
سلام
بعد از نصب Adobe Photoshop CC 2015 و Adobe Photoshop Lightroom CC 6.3 Final عکسها به صورت زیر نمایش داده میشه !!!!
فایل پیوست 73975
تو Adobe Photoshop CS6 و Lightroom 5.7.1 اینطور نیست!نقل قول:
فک میکنم تنظیمات مربوط به رنگ بهم خورده باشد چون هیستوگرام عکستان ظاهرا یک کانال رنگی را دارد نشان می دهد.
سلام دوستان کسی میتونه کمکم کنه که برای پرینت عکس هام از چه تنظیماتی باید استفاده کنم !!!!
بعضی وقتها رنگ ها درست چاپ نمیشن !!!
یکم تاریکن ....
http://uupload.ir/files/xp7a_site.jpg
ممنونم میشم یکی بگه دقیقا کدوم تنظیمات استاندارد هستش !؟
نقل قول:
سلام
از آپدیت بودن درایور گرافیک اطمینان حاصل نمائید.
مدتی قبل در جائی(شاید نوشته های خود موزیلا بود) خواندم که برای آپدیت مرورگر حتما کارت گرافیک را آپدیت کنید!
فتوشاپ که دیگر جای خود دارد.
ارادتمند
ممنون دوست عزیز....با راهنمایی شما مشکل برطرف شد.