با سلام
دوستان ممنون میشم ابزاری در فتوشاپ به من معرفی کنید که بتونم روی ابرها کار کنم مثلا لطیف تر یا خشن تر شون کنم .
Printable View
با سلام
دوستان ممنون میشم ابزاری در فتوشاپ به من معرفی کنید که بتونم روی ابرها کار کنم مثلا لطیف تر یا خشن تر شون کنم .
دوستان ممنون ولی اون عکس هایی که من دیدم تو روز روشن و باسرعت های بالا گرفته شده بود شاید منظورم ونتونستم درست برسون
به هر حال از پاسخگویی تمام دوستان متشکرم
گزینه motion blur برام کار امد تر بود ممنون
منظور شما چنین چیزی است؟
فایل پیوست 63658
سلام خدمت دوستان
من یه عکاس آماتورم میخواستم بپرسم برای ویرایش عکس ازچه نرم افزاری استفاده کنم من بیشتر عکاسی از پرندگان رادوست دارم
یک نرم افزارکامل باآموزشش میخوام بیشتر نظرم محوکردن پشت زمینه هستش
لطفا منوراهنمایی کنیدباتشکر
سلام
تصاویری که در camera raw باز میکنم با دوربینم فرق میکنه مقداری به زردی میزنه دلیلش چیه؟
ورژن camera raw : 7.3
و CS6
در نرم افزار ACDsee این مشکلو ندارم.
ممنون
نرم افزار ACDSee و بعضی دیگر از این نوع نرم افزارها به دو صورت می باشند یکی برای نمایش و دیگری برای ویرایش ACDSee برای مشاهده عکس هست برای همین تنظیمات نمایش اون به صورت خودکار اعمال میشه وفقط میتونید دراین قسمت عکس خودتون رو به صورت پیش فرض مشاهده کنید .نقل قول:
تصاویری که در camera raw باز میکنم با دوربینم فرق میکنه مقداری به زردی میزنه دلیلش چیه؟
ولی ACR تمام تنظیمات صفر هستند و باید خودتون این تنظیمات رو اجرا کنید .
سلام
من بعد از ویرایش تصاویرم ، از سه نرم افزار ACDsee و picasa وwindows photo viewer برای دیدن نتیجه نهایی استفاده میکنم ولی هر سه با هم تفاوت دارن ، کدوم نرم افزار نتیجه واقعی رو نمایش میده؟
سلام و خسته نباشید به بچه های گل عکاسی
یه سوال در رابطه با ابزار تایپ تو فتوشاپ cs5 دارم ، می خوام تایپ کنم نمیشه یعنی قبلا یه خط می اومد و تایپ می کردم الان شده یه نقطه هر کاری می کنم نمیشه ، میگم شاید فاصله کارکتر تو تنظیماتش کم باشه که هست ، اما اون بخش غیر فعاله ،،، کار خیلی مهمی دارم ، به زبون بی زبونی دهنم رو سرویس کرده ممنون می شم کمکم کنید
با درود خدمت همه عزیزان
بنده قصد چاپ یک عکس رو در بهترین کیفیت دارم.مد رنگی ای که ادیتم رو در فتوشاپ انجام دادم rgb بوده و 8 بیت.البته در color setting پروفایل رنگیم روی srgb هستش
حالا میخوام بدونم سیو کردن عکسم تو چه فرمتی با توجه به مواردی که گفتم باید انجام بشه.
امیدوارم از پاسخهاتون بنده رو بی بهره نگذارید.
با تشکر.
من چاپ هام را همیشه به موسسه آریا می دهم (توسط سایت عکاسی) طبق هماهنگی با مسئول موسسه همیشه با 300DPI و با فرمت JPG ذخیره می کنم و می فرستم و تا حال هم مشکلی پیش نیامده.
با درود
دوستان با اکشنها در فتوشاپ چه فرمانهایی رو نمیشه انجام داد؟ آیا رتوش پوست هم جزو مواردی هست که نمیشه یا خیر؟
روتوش پوست همون طور که میدونید شامل مراحل مختلفی از قبیل لکه بردن/تنظیم نور و سایه ها و رنگ و همین طور مراحل خاصی مثل اعمال فیلترهای بلور یا های پس و ... هست.مسلمه که لکه بری و تنظیم نور و کنتراست و از این دست برای هر عکسی یکسان نیست.اما بر فرض مثال تغییر مود لایه و اعمال فیلتر بدون ماسک کردن و از این دست شاملش میشه.که انقدر تو روند روتوش مرحله ی جزیی ای هست که احتیاجی به ساختن اکشن نداره
اتفاقا Retouch هم با اکشن میشه انجام داد و برای هر عکسی هم قابل انجامه، و یکی از معروفترین و بهترین اکشن های موجود در این زمینه اکشن Florabella Retouch & Makeover هست
حتی Spot یا Wrinkle هم در مجموعه ش داره که برای از بین بردن لکه و چین و چروک هست ...
که شما بسته به تغییری که می خوای روی تصویر انجام بدی یکی از اکشن را اجرا می کنی و مابقی کار رو با استفاده از ماسکینگ و درجه ی Opacity و دیگرِ تکنیک های کنترلی به دست میگیری.
این اکشن برای کسانی که در روز تعداد زیادی از عکس رتوش میکنن موثره و وقت کمتری میگیره ...
اینم مجموعه کامل اکشنهای این شرکت:
فایل پیوست 64955
Florabella Collections: Florabella Actions Bundle
Photoshop ATN | CS2+ | 117 MB
نقل قول:
• Companble with English versions of Photoshop CS2, CS3, Cs4, CS5, CS6 and CC or Photoshop Elements 6 - 12
• +Exclusive Videos & Product Guide/Recipe Book
Included:
• BW Actions
• Classic Workflow
• Color & Haze Actions
• Colorplay
• Extra Actions
• Luxe II
• Muse
• Retouch & Makeover Actions
• Vintage Actions
• Spring Set I-II
• Color & Matte Action
کد:http://www.nitroflare.com/view/99604BFE6B0EF00/florabella-actions.rar
سوال شما به اندازه کافی گنگ است که کسی متوجه منظور شما نشود بهتر است برای مطرح کردن این سوال نمونه عکس بفرستید.نقل قول:
این تشکر تمسخر بود ها نه تشکر واقعی
مشکلی برام پیش اومده چند هفتست اینجا پیام گذاشتم ، کاش حداقل کسی پیدا می شد و می گفت نمی دونم
در ضمن ادبیات نوشتاری شما برای این محیط اصلا جالب نیست!
شاید سایز فونت خیلی کوچک است در همان قسمت بالایی فتوشاپ سایز فونت را افزایش دهید
فایل پیوست 65101
با سلام
در فتوشاپ cc 2014 یکی از امکاناتی که اضافه شده؛ فاصله گذاری موقع جابجایی لایه ها و نشان دادن مقدار حرکت لایه هست.
به عنوان مثال وقتی کلید alt رو نگه می دارم و با ابزار move لایه رو جابه جا می کنم مقدار جابجایی رو با رنگ سبز می نویسه که این باعث میشه سرعت سیستم بیاد پایین.
سوال من اینه که چطور می تونم غیر فعالش کنم؟
با تشکر
به دنبال یک فیلم یا نرم افزار آموزش فوتوشاپ جهت روتوش چهره به صورت حرفه ای و کاربردی هستم. برای دانلود یا خرید .
دوستان کدام فیلم یا سی دی آموزشی را پیشنهاد می کنند؟
با تشکر
سلام.
متاسفانه از دیشب عکسها در محیط فتوشاپ CC به صورت نویزی و بسیار شارپ نمایش داده میشن. (در قسمت فیلترها و هنگام خروجی گرفتن به صورت نرمال) آیا دوستان تابحال با چنین مشکلی برخورد کردن؟
علی آقا این سه تا رو کنترل کن .
به حالت دیفالت باید ارقام همین معادل باشن .
فایل پیوست 65774
فایل پیوست 65775
هنگامی که در ACR هستید درپایین و وسط کادر گزینه ای با فونت آبی وجود داره که اگه بروی اون کلیک کنید این پنجره باز میشه و دراین گزینه Sharpen For باید روی None باشه.
فایل پیوست 65776
سلام.
بهزاد جان خروجی درسته. یعنی همه چیز سر جاشه (ACR منظورم نیست. خود فتوشاپ رو میگم)
ولی همینطور که قبلن عرض کردن مشکل فقط در به نمایش در اومدن عکس تو فتوشاپه
این مشکل مربوط می شه به حالت نمایش و preview , که تا حدودی به ناهماهنگی نرم افزار با کارت گرافیکی مربوط میشه .
در مسیر Edit-Preferences-Preferences کلیک کنید
درزیر گزینه Detected Graphics Processor باید نوع کارت گرافیک شما دیده شود .
دراینجا میتونید تیک گزینه Use Graphics Processor رو بردارید و نرم افزار رو بسته و دوباره اجرا کنید و یا از اونجا به Graphics Processor Settings و به قسمت Advances Settings برید و Drawing Mode رو به حالت Normal تغییر بدید و نرم افزار رو بسته ودوباره اجرا کنید .
هردو مورد رو یک به یک امتحان کنید اگه جواب نداد بهتره Driver کارت گرافیک رو آپدیت کنید .
سلام خسته نباشید
در فتوشاپ cs6 وقتی از عصای جادویی استفاده میکنم لبه ها فید نمیشن خواستم ببینم گزینه فید کردن لبه ها کجاس؟؟
در برش معمولی خودش فید داره در نوار بالا اما در نوار عصا این گزینه نیست
ممنون میشم زود جواب بدین
فایل پیوست 65928
RefineEdge
یا shift + f6
سلام به دوستان
به نظرتون برا پردازش تصویر( با نگاهی به عکاسی نجومی) چه نرم افزاری پیشنهاد میدین؟ لایت روم یا cs7? یا چیز دیگه ای؟
با سلام
در فتوشاپی که من دارم (cc) به این شکله , اون زیر بجای 2 گزینه که باید چک مارک بشه تنها یک گزینه هست و نیز وقتی مرحله اول رو پشت سر میذارم در مرحله لایه به این شکله و گزینه stack mode غیر فعاله!
علت چیه؟
http://img.overpic.net/thumbs/k/i/m/...heyupbcg_s.png
http://img.overpic.net/thumbs/f/w/i/...y5xnd885_s.png
با سلام
گزینه اول رو زدم ولی بازم بعدش که میخوام استک کنم , غیرفعاله!
http://img.overpic.net/thumbs/u/8/m/...bckhekfg_s.png
از ورژن Extended استفاده كنيد .
بله متاسفانه ظاهرا نسخه من معمولیه!
سپاس
بعد از انتخاب لايه ها كافيه به مسير Edit>auto blend layers>Stak images بريد .نقل قول:
بله متاسفانه ظاهرا نسخه من معمولیه!
سپاس
سلام
واسه این که بفهمم ورژن ACR ای که الان نصبه چیه، کجا رو باید چک کنم؟
ممنون
سلام
سوام آماتوریه من رو ببخشید فتوشاپ cs6 دارم و cmera raw 7.0.0.308 متاسفانه فایلهای nef نیکون رو باز نمیکنه چطور میتونم آپدیتش کنم
بازم ممنون که به تازه کاری مثل من کمک میکنید
تاپيك زير رو برسي كنيد .
http://forum.akkasee.com/f18/t15927.html
سلام دوستان
چطور میشه تو یه عکس سیاه سفید از شمع نور اون رو رنگی کرد ؟ فقط نور اون رو
از لایه بکگراند یه کپی بسازید
بکگراند رو سایه سفید کنید
به لایه کپی ( همان بکگراند ولی رنگی ) یک ماسک اضافه کنید. روی ماسک کلیک کنید و کلید ترکیبی CTLR+I رو بزنید. تمام ماسک مشکی خواهد شد. حالا با قلم مو و رنگ سفید روی قسمتی از ماسک که محل شعله هست براش سفید بزنید..
این ماسک گذاری را یاد بگیرید کلی در فتوشاپ پیشرفت خواهید کرد...
سلام دوستان،
با توجه به اين كه تازه كار با فتوشاپ رو شروع كردم يه سري سوالات تقريبا ابتدايي برام پيش مياد كه ممنون ميشم حوصله كنيد و راهنمايي بفرمائيد.
در استفاده از ابزار Healing Brush وقتي با Alt نمونه گيري مي كنم و روي محدوده مورد نظر ميكشم يه همچنان يه ته رنگ از رنگ قبلي باقي مي مونه و از بين نمي ره. علت از چي ميتونه باشه؟
ممنون
دوستان چطور میشه در فتوشاپ بافت یا همون تکسچر رو به عکس اضافه کرد مثلا بکگراند یک پرتره رو تغییر بدیم به یک بافت دلخواه؟
خیلی ممنونم
سوژه را انتخاب می کنیم و زیرش یک لایه اضافه می کنیم
یا بافت را روی سوژه می گذاریم بعد قسمت هایی که لازم نیست پاک می کنیم
درود
دوستان فتوشاپ CC رو استفاده میکنم. وقتی از منوی فایل، گزینه فتومرج رو انتخاب میکنم با Force Close مواجه میشم:
فایل پیوست 67370
راه حلی دارید ؟
سلام
آخر سالی من هم چند تا سوال بپرسم..
1. تفاوت Opacity با Flow دقیقا چیه؟ معنی لغویش که مشخصه ولی کاربرد دقیق هر یک را خیر!
2. یک فایل PSD ساختم شد 750 م! برای کاهش حجم میشه کاری کرد؟
3. رفع نویز آسمان آبی در روز؟
ممنون
کنترل شیفت آلت رو نگهدارید و روی آیکون فتوشاپ کلیک کنید تنظیماتو به پیش فرض بر میگردونه ممکنه مشکل حل بشه.
شما یک لایه سفید باز کنید با براش تیره و اپاسیتی 10 درصد بدون اینکه دستتونو از کلید موس بردارید روی صفحه بکشید طوری که حرکت موستون از یه نقطه چندین بار عبور کنهبعد اپاسیتی رو 100 درصد وفلو رو روی ده درصد و به همون شکل قبل بکشید تفاوتش محسوسه.
معمولا سایز فایل ها با تعداد لایه ها بیشتر میشه مخصوصا اگه لایه اسمارت آبجکت وجود داشته باشه.
رفع نویز تو کمرا راو یا لایت روم و همچنین از ابزار نویز توی فیلتر ها انجام میشه.
بله با فشار دادن این کلیدها و اجرای فتوشاپ پیامی ظاهر میشود که میخواهید تنظیماتی که اعمال کردید حذف شود؟با تایید به تنظیمان پیش فرض بر میگردد.
سلام دوستان، از اونجا كه در زمينه فتوشاپ كاملا مبتدي هستم يه مشكل در استفاده از ابزار Healing Brush برام پيش اومده:
فایل پیوست 67587
فرض كنيد هدف اينه كه سايه اتومبيل رو حذف و اون قسمت رو به شكل زمين در بياريم. با ابزار Healing Brush نمونه گيري از زمين رو انجام دادم، چرا وقتي روي قسمت سايه كليك ميكنم اون هاله تيره رنگ به جا مي مونه و شبيه زمين نميشه؟
ممنون