آقا تصویر من توسط ویدئو پروژکتور روی برد هوشمند منتشر میشه و رنگ ها واقعی نیستد.کارم دکوراسیون تجاری هستش و مجبوذم از دستگاه با سایز تصویر بزرگ استفاده کنم
Printable View
آقا تصویر من توسط ویدئو پروژکتور روی برد هوشمند منتشر میشه و رنگ ها واقعی نیستد.کارم دکوراسیون تجاری هستش و مجبوذم از دستگاه با سایز تصویر بزرگ استفاده کنم
نحوه درج camera raw filter در منوی filter فوتوشاپ چه طوری انجام می پذیرد؟ ممنونم*
درود دوستان
من تعدادی براش نصب کرده بودم امروز فتوشاپ را باز کردم هیچ یک از براشها در بخش براش قابل ریوت نبود
بنظرتون مشکل از کجاست
کار خاصی هم انجام ندادم
با سلام خدمت دوستان.
من یه مشکلی دارم ولی جای مناسبی برای سوالم پیدا نکردم لکن اینجا میپرسم اگه تالار مشخصی برای این موضوع داریم لطفا راهنمایی بفرمایید
من میخوام عکسام رو روی تلویزون lcd sony نمایش بدم. از طریف فلش usb ولی فقط عکسایی که مستقیم از دوربین روی فلش ریختم رو نشون میده. عکس هایی که از فوتوشاپ سیو شده باز نمیکنه. اول فکر کردمبخاطر رزولوشن هست ولی بعد دیدم حتی اگر هیچ ادیتی هم انجام ندم فقط با فوتوشاپ بازش کنم و با یه نام دیگه ذخیره کنم دیگه اون رو نشون نمیده. لطفا راهنمایی کنید واقعا به مشکل بر خوردم
نه بابا JPG . دوربین هم با همین فرمت عکس میگیرم
ظاهرا مشکل شما شبیه به مشکل تاپیک زیر هست :
Sony Bravia TV can not show JPG files from Photoshop: Retouching Forum: Digital Photography Review
و نهایتا این راه حل رو پیدا کرده :
نقل قول:
Guys, BTW, with extreme frustration and a little investigative work... and searching and scouring the web... I HAVE FOUND THE TRUE ANSWER!
I recently bought a Western Digital My Cloud NAS, and yep, the Bravia wasn't displaying most of the jpegs. I compared exif info with the few that was displaying and the ones that were.
Pretty much the ones that were needed a JFIF header, in Adobe sRGB color format, etc, etc.
Just strip the JPEGS of the EXIF info.
REPEAT, JUST STRIP THE JPEGS OF EXIF INFO!!!
I was down to the last hair on my head.
ولی قبلش یه بار هم مطمئن شید فایل رو بعد از ویرایش به شکل sRGB ذخیره می کنید ببینید باز هم تو تلوزیونتون نمایش داده میشه یا خیر.
فایل پیوست 74884
معنی این جمله که اگر اشتباه نکنم این هست که اطلاعات exif رو از فایل jpeg حذف کنید (تصاویرتون metadata نداشته باشه) ولی بهتره دقیق تر بخونین توضیحاتشو و اگر لازمه کامنت های قبلی رو تا مشکلتون ایشالا بر طرف شه. من فقط مطلب مرتبطی رو براتون پیدا کردم و از ریز ماجرا بی اطلاعم. ایشالا کمکتون کنه.
برای ذخیره عکسها در فتوشاپ بین فرمت Tiff و png24 کدوم رو پیشنهاد می کنید.
بین این دو فرمت کدومشون جزیات بیشتری از عکس دارند.
از این دو فرمت، فرمتی بهتر هم هست (بجز RAW).
جهت نمایش و چاپ عکس
با صد تا کلک تونستیم نمایش بند انگشتی فایل های فتوشاپ رو در ویندوز 7 - 32 بیت داشته باشیم.
الان هیچ کدوم از اون صد کلک در ویندوز 64 بیتی راهگشا نیست.
فتوشاپ سی سی
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
درود دوستان عزیز
به علت نبود لنز فیش ای و لنز واید برای کاری بنده مجبور به تشکیل و استفاده از عکس پانوراما شدم
برای این منظور از فتوشاپ استفاده کردم و نتیجه کاملا رضایت بخش و دقیق بوده...اما یک مشکلی که در تصویر وجود داره اینه که تضاد رنگی بین بخش های مختلف وجود داره که برای رفع این مشکل،به مشکل برخوردم
از طرفی دمای رنگ در همه تصاویر به یک صورت تنظیم شده و از طرف دیگه نور های واقعی تصویر و رنگها به علت اینکه منابع نوری متفاوتی وجود داشت،با هم فرق میکنه(در تصویر سمت راست و اول نور از طریق لوستر با لامپ ها کم مصرف و در عکس وسط و یا عکس دوم نور روز و در سمت چپ از نور لامپ های رشته تامین میشد)
به علت بزرگ بودن فضا و عدم اجازه بری استفاده از فلاش هم امکان تغییرات در نور وجود نداشت...برای این منظور چه راهکاری رو پیشنهاد میدید تا تفاوت رنگی تصاویر به حداثل ممکن برسه و در واقع به چشم نیاد؟
پیشاپیش سپاسگذارم
موفق باشید
سلام
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی.
راستش ویندوز عوض کردم. با کامپیوتر های دیگه امتحان کردن با ورژن های مختلف فوتوشاپ امتحان کردم ولی نشد ک نشد. حلب اینه که همون عکسا رو توی paint باز میکنم و دوباره ذخیره میکنم مشکل حل میشه و البته حجم عکس هم خیلی پایین میاد.
ولی بالاخره امروز به یه نتیجه نسبتا دلگرم کننده رسیدم.
مشکل از تلویزیون ما هست. چون همون عکسا رو روی تلویزیون دیگه امتحان کردم بدون هیچ مشکلی باز شد. خلاصه گفتم درجریان باشید موقع خرید تلویزیون به این نکته هم توجه داشته باشید
دوستان یه سوال ابتدایی !
میخوام حجم عکسهام رو بیارم روی 300 کیلوبایت ولی طول عکسها از 750پیکسل کمتر نشه... باید چکار کنم؟ (من همیشه از پینت استفاده میکنم چون دنگ و فنگش کمتره ولی الان نمیشه ! )
شرمنده دیگه .. هنوز خیلی هیچی نمیدونم !
پ ن: مدیونید اگه فکر کنید عکسها رو واسه ارسال در تالار گفتگوی سایت عکاسی میخوام !!
خیلی سادست
عکستون رو به هر سایزی که میخواهید تغییر بدید و از save for web استفاده کنید
فایل پیوست 75239
بالا سمت راست quality رو تغییر بدید ، متناسب با کیفیتی که انتخاب میکنید حجم عکس رو در قسمت پایین سمت چپ میبینید .
جوری تنظیم کنید تا 300 کیلوبایت بشه و سیو کنید تمام ...
در لایت روم یک قابلیت بسیار شیرین و جالبی وجود دارد که شما می توانید برای خروچی ها preset تعریف کنید.
فایل پیوست 75248
در فوتوشاپ علاوه بر راهی که در پست قبل ذکر فرمودند ، اگر مد عکس روی 8 بیت تنظیم باشد ، با روشن کردن Preview و انتخاب Save یا Save As میتوانید سایز عکس را پس از ذخیره مشاهده کنید و اگر بیش از حد است کیفیت ذخیره را کاهش دهید
فایل پیوست 75249
الان کامپیوتر دم دستم نیست، ولی تو پنجره save for web فوتوشاپ که دو پست بالاتر تصویرش رو گذاشتند، اگه روی منوی گوشه بالا-سمت راست کلیک کنید، یکی از گزینهها محدودیت حجمیه؛ تعیین طول و عرض هم که تو همون صفحه هست. یعنی یه چیزی شبیه لایتروم!
البته برای تغییر سایز، منم پیشنهاد میکنم تو خود فوتوشاپ این کار رو انجام بدید.
سلام
یک مشکل در لایت روم بوجود اومده راهنمایی میخواستم.
موقع ادیت در مرحله اکسپورت فایل اصلی بدون ویرایش ذخیره میشه.انگار هیچ کاری روش انجام نشده.
این مسئله زمانی بوجود می آید که فرمت فایل ذخیره را Original قرار دهید.
فایل پیوست 75341
اگر فرمت را روی Jpeg یا Tiff و ... تنظیم کنید مشکل حل خواهد شد.
درود
دوستان عزیز یک سوالی در مورد فضای رنگی فتوشاپ شما داشتم
در ACR تصویر روی روی مد 16 بیت تنظیم کردم و فضای رنگی هم گمون کنم sRGB باشه
در مقاله ای که داشتم میخوندم، گفته بودن فضای sRGB طیف کمتری نسبت به فضای Adobe RGB دارا هستش
میخواستم بدونم که این گفته درست هستش؟
بهترین تنظیمات برای فضای رنگی فتوشاپ کدوم گزینه هستش؟
تو بخش کالر ستینگ که نگاه میکردم، برای خود فتوشاپ صحبتی از چند بیت بودن فضای کاری فتوشاپ ننوشته بود
از دوستان عزیز ممنون میشم که این قضیه رو روشن کنند برام
فکر کنم تو خود دوربین هم مد Adobe RGB رو دارم...رو دوربین هم تنظیم کنم روAdobe RGB
موفق باشید
درود دوست عزیز
در این عکس فضاهای رنگی با هم مقایسه شدند.
فایل پیوست 75423
سلام
پس از استک در فتوشاپ نتونستم خروجی راو بگیرم و در لایتروم ویرایش دلخواهم رو انجام بدم، حتی خروجی psd و tiff هم مانند راو نبود.
لطفا بفرمایید چطور باید این کار رو بکنم.
با تشکر
با عرض سلام
باید عرض کنم:
در مورد کالر گاموت:
اگر ویرایش عکسهای شما برای قرار دادن در وب یا نمایش از طریق دیتا پروژکتور، مانیتور، موبایل و ... باشد بهترین انتخاب فضای رنگی sRGB می باشد و اگر قصد چاپ دارید بهترین انتخاب: فضای رنگی ادوبی آر جی بی 1998 می باشد، چیزی که بصورت کلی توصیه شده نیز همان ادوبی آرجی بی 1998 است.
برای چاپ با دستگاههای افست هم اگر خواستید میتوانید بعدا به cmyk تبدیل کنید، البته فقط موقع خروجی نهایی برای چاپ
شاد و موفق باشید
با سلام
متاسفانه بنده برای تایپ فارسی در فتوشاپ cc2015 مشکل دارم.
یعنی هروقت تایپ میکنم، به محض اینکه پنجره انتخاب فونت رو باز میکنم فتوشاپ کرش میکنه و بسته میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر
دوستان من چندین عکس با کادر ثابت از یک خیابون دارم
حالا می خوام این عکس ها رو جوری ترکیب کنم که ترافیک و شلوغی خیابون زیاد تر بشه
آیا برای این کار ابزار و روش و یا پلاگینی هست که بشه راحت و در زمان کم این کار رو انجامش داد؟
از منوی فایل به قسمت scripts برید و گزینه load files into stack رو بزنید.
فایلهاتون رو وارد کنید و گزینه attempt to automaticly align source images رو هم انتخاب کنید و تایید کنید تا فایلها رو بصورت لایه روی هم قرار بده و اگر جابجایی جزئی هم بین کادر ها هست، اونها رو هماهنگ کنه.
بعد برای تک تک لایه ها بجز پایین ترین لایه ماسک مشکی بگذارید (کلید option/alt رو نگه دارید و روی آیکان ماسک در پنل لایهها کلیک کنید). بعد با ابزار brush و رنگ سفید روی ماسک بکشید تا قسمتهایی که میخواهید در تصویر نشان داده شود.
درود..
آیا پلاگینهای ویرایش عکس قابلیت اعمال شدن روی فایل خام رو هم دارن و یا فقط روی فایلهای jpg اجرا میشن؟؟
بخصوص پلاگین nik colection ...الان این پلاگین رو نصب کردم و اولین سوالی که برام پیش اومد همین بود..
پ.ن : گوگل چند روزیه که پلاگین nik colection رو برای دانلود مجانی کرده...
سلام
یک سوال خیلی ابتدایی
من تازه دوربین گرفتم وبا raw عکی میگیرم ولی بعد از وایرایش عکس موقع سیو با فرمت جی پی جی عکس فقط با رنگ ولعاب فایل raw سیو میشه. یعنی مثلا کانتراست بالا میبرم و بعد سیو میکنم عکس هنوز کانتراستش پایینه!!!!! یا حس میکنم یکم کمرنگتر سیو میشه؟!
من وقتی فایل RAW مبخوام توفتوشاپ باز کنم این ارور میده چی کار کنم؟
could not complete the command because there is not enough memory (ram) cs6
درود بر همه
من امروز برای اولین بار عکس پانورا ما گرفتم ،عکس ها رو بردم تو لایت روم و از اونجا دستور ترکیب شدن عکسعا در فتو شاپ رو دادم
وقتی تو فتوشاپ خاستم خروجی tif بگیرم پیغام خطا داد که خروجی بزرگ هست و امکان پذیر نیست ، حتی خروجی PSD هم نتونستم بگیرم .
سوالم اینه که بهترین روش گرفتن خروجی در این موارد چیه؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
سلام دوستان نمیدونم چرا ارسال موضوع نمیتونم بکنم پس بنابراین اینجا سوالم رو مطرح میکنم...
برای چاپ عکس بصورت 4 تیکه یا 2 تیکه باید داخل فتوشاپ چیکار کنم که عکسم دقیقا به 4-2 تیکه مساوی تقسیم بشه
وبعدش موقع چاپ هم برش نخوره یا عکس بطور کامل در 4 تیکه چاپ بشه که بدون مشکل بتونم روی تخته شاسی چاپ کنم
مثلا در سایز 4 تا تیکه 10*15 یعنی در مجموع 20*30 میتونید بگید عکس باید چند اینچ باشه دقیق تا با چاپ و شاسی مچ بشه؟!
(برای هر 4 تیکه در نظر بگیرید مثلا 10*15.2 هستش انگار چاپ عکس یعنی برای چهار تیکه من عکسم رو به سایز 20*30.4 برسونم بعدا به 4 تیکه تقسیم کنم موقع چاپ به مشکل نمیخورم؟!)
با سلام
ممکنه بنده رو راهنمایی بفرمایید
وقتی فایل Raw رو در فتوشاپ باز می کنم ایراد میگیره و یه لینک زیرش معرفی می کنه که اونم یاز نمیشه ؟
ادیت فایل های راو رو با چی باید انجام داد اصولا یا عموما ؟؟
من بتازگی فتوشپ 2015.5 رو نصب کردم .ورژن کمرا راو خودش 9.6.0 هستش
اما وقتی عکس dng .rawتوش باز میکنم کل نصویر آبی و حوای زرد دبده میشه .تو تنظیمات چیزی پیدا نکردم
دوستان عکس های RAW که من دارم، توی پیشنمایش دوربین عالی هستن
توی پیشنمایش ViewNX 2 خود نیکون هم عالی هستن
اما وقتی وارد Photoshop یا Light Room میکنم ، نویز چند برابر میشه و رنگ بندی هم داغون میشه
چیکار کنم همون چیزی که دوربین یا viewnX نشون میده وارد فوتوشاپ بشه
سلام
در کدام قسمت فتوشاپ میشه تار بودن و لرزش عکس رو اصلاح کرد؟
درود
نرم افزار هایی بجز محصولات ادوبی (مانند acedsee) به خودیه خود غلضت رنگ ها و وضوح عکس ها رو افزایش میدن.. که عکس های با جلوه ی مثلا بهتری نمایش داده بشه...ولی لایتروم و فتوشاپ بدون اجازه (تا توی تنظیماتش براش تعریف نکنی) دست به رنگ و وضوح عکس و هیچ چیزه دیگه ی عکس نمیزنه و دقیقا عکس چیزی که هست رو نشون میده.
خیالتون راحت باشه..
در ضمن شما با نرم افزار Google Picasa هم وقتی فایل Raw باز میکنید توی 1 ثانیه ی اول رنگ ها رو با همون پیشفرض Jpg نشون میده( با رنگ و لعاب) ولی بعد از 1 ثانیه رنگ های واقعی خودشونو نشون میده که رنگ های اصلیه خوده دوربین هستن.
این مسئله بخاطر پروفایل رنگی آدوبی هست که بصورت پیش فرض روی Abode standard تنظیم شده . با تغییر آن می توانید به رنگ های مورد نظر خود برسید. به عنوان مثال به عکس زیر نگاه کنید :
فایل پیوست 79157
با عوض کردن پروفایل می توان به عکس زیر رسید
فایل پیوست 79158
و در نهایت با با کمی اعمال تغییرات می توان این عکس را خروجی گرفت که رنگ هایی زنده تر از حالت فشرده Jpeg دارند.
فایل پیوست 79159
سلام خدمت دوستان
عزیزان به دنبال یک پک آموزشی برای پراسس تصاویر عکاسی هستم
چند تا خودم دانلود کردم و بسیار مقدماتی بودن و فقط ابزار هارو توضیح دادن
من بیش از ده ساله که با فوتوشاپ کار میکنم، یک پک حرفه ای یا نیمه حرفه ای مخصوص ادیت عکس ها و عکاسی میخوام
به زبون انگلیسی باشه هیچ مشکلی نیست...
عملکرد dehaze دربرنامه کمرورا چیه ؟
نبود کسی یاری نماید در مورد dehaze ؟
درود.
فکر کنم تصاویر گویا باشن:
فایل پیوست 79332
یا این تصویر:
فایل پیوست 79333
بعد اعمال فیلتر:::
فایل پیوست 79334
فایل پیوست 79335
با تشکرازجناب کمیلی عزیز.
با نصب ویندوز 10 و فتوشاپ سی سی، شورتکات space برای دسترسی به ابزار hand قابل دسترسی نیست. جالبه که با فشردن اسپیس، courser به hand تبدیل میشه اما هیچ عکس العملی نشون نمیده.
دوستان راه حل ؟
سلام دوستان من یه مشکلی با Adobe Camera Raw دارم که تو تصویر کاملا مشخصه
این گزینه برای فتوشاپ من نداره که عکس HDR و Panorama میکنه خوده ACR از تمام ورژن های ACR تست کردم نصب کردم بازم نشد
فتوشاپ CC 2014 و CC 2015 نصب کردم نشد:::angry:::
دوستان خواهشآ راهنمایی کنید چی کار کم خیلی لازم دارم :-(
برای من این شکلی باز میشه و اون گزینه نیست.
http://www.upsara.com/images/gppg_545454.jpg
این گزینه برای من نداره
http://www.upsara.com/images/ofvq_ph...2_11-44-27.jpg
دوستان یه طرح لایه باز با مد رنگی RGB و سایز 150 سانت در 60 سانت و رزولویشن 300 هست که برای چاپ روی بنر و نصب روی تابلو باید مد رنگیش به cmyk و ابعادش به 600 سانت در 400 سانت و رزولویشن به 70 تغییر کنه
از اساتید محترم سوالم اینه که اصول این تغییرات به چه ترتیبی است و چه نکاتی را باید لحاظ نمود ؟
دوستان سوال من یه خورده زیاد از حد مبتدیانه س
از یک گل قرمز در چند شرایط نوری مختلف عکس گرفته شده و به طبع رنگ قرمز گل ها توی این عکسها باهم یکسان نیست. چطور میشه شرایط نوری و رنگ قرمز گلهای این عکسها رو باهم یکسان کرد؟
شما در لایت روم همه عکس ها رو باز کن ، یکی از عکس ها رو ادیت کن بعد اون عکس و بقیه عکس ها رو باهم sync کن
edit-Preferences-Performance-History &cache-history States
سلام دوستان وقت بخیر
من میخام حجم عکسمو کم کنم (از کیلوبایت به مگابایت) ولی وقتی ریسایزش میکنم عکسم خیلی کوچیک میشه..
چون ممکنه برا مسابقه بفرستم نمیخام خیلی سایز عکس کوچیک بشه..ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام - برای کار کردن با فرمت Raw حتما باید دوره فتوشاپ دید یا از نرم افزار دیگر میشه استفاده کرد؟