پیمان جان باید اشتباه شده باشه , همونطوری که اشتباهی به جای مود RGB نوشتن پسوند RGB !!!! من فقط با پسوند TIFF به چنین عددی رسیدم .
Printable View
والله بنده نیز همین امید را داشته ام و اساتیدی که از ایشان نیز طرح پرسش کرده بودم نیز همین را فرمودند اما چه کنم که اولین تجربه بنده هست
شاید وسواس بیش از حد است !
ممنون از همه اساتید و عزیزان !
چطور می شه روی عکس ها واتر مارک قرار داد و EXIF عکس از بین نره؟...
بعد از اینکه توی فتوشاپ از عکس ویرایش شده خروجی می گیرم (Save as for web) اطلاعات عکس از بین می ره...مشکل از نوع خروجیه یا مشکل از لایه هاییه که به عکس اضافه می شه؟...
کلاً چطور می شه اطلاعات عکس رو حتی بعد از ویرایش حفظ کرد؟...
سلام
در فتوشاپ Save As Web
فایل پیوست 55920
سلام دوستان چه جوری عکسی با فرمت raw در فتوشاپ باز کنیم ؟
با سلام
1- روی فایل مورد نظر کلیک راست و Open with و انتخاب فتوشاپ
2-کشیدن فایل مورد نظر روی صفحه باز شده فتو شاپ و رها کردن موس ( Drag & Drop )
3-استفاده از فرمان Open از منو های خود فتو شاپ
البته برای باز شدن فایل ، بسته به ورژن فایل Raw بایستی از نرم افزار Adobe Camera Raw با ورژن مرتبط به آن استفاده کنید که جهت دریافت آخرین آپدیت ها و کسب اطلاعات لازم مشاهده این تاپیک ها توصیه می شود .
مشکلات سازگاری و نصب مبدل RAW
پردازش و تبديل فايلهاي RAW
معرفی نسخههای جدید نرمافزارهای ادوبی
من چندتا عکس دارم مه یاغبار بصورت یک لایه روش هست وقتی ازطریق افزایش گامااقدام می کنم عکس درست میشود ایا این روش درست است
راهی هست تامشکل ابکی بودن عکس توی دوربین hs25 فوجی با فتوشاپ کمترشه؟خیلی توذوق میزنه
اگه عکسی بخاطر فوکوس نامناسب تاربشه میشه درستش کرد؟؟؟
تا حدودي شايدم مي شه گفت خيلي كم .
هرچه سايز عكس بزرگتر باشه اصلاحش سختر و كمتر ميشه ، تازه اونم بستگي داره تاري تا چه حد باشه .
سلام دوستان عزیز
بنده خواستم درمورد ایجاد امضا در فتوشاپ بپرسم که چجور میشه یک لایه بعنوان امضا ایجاد کرد و برای عکس ها
اون رو استفاده کرد ؟ آیا برای امضا نیاز هست از نرم افزار خاصی استفاده کرد ؟
اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید !
یکی از راه های ایجاد امضا این هست که متن یا شکلی از امضا رو که میخواید استفاده کنید رو وارد فتوشاپ کنید یا در فتوشاپ طراحی کنید. بعد از اتمام کار اون رو به عنوان یک براش ذخیره کنید. و در پایان ویرایش عکس ها قبل از خروجی گرفتن، با استفاده از ابزار براش ازش استفاده کنید.
براش یه محدودیت هایی داره از قبیل رنگ که به نظرم در اولیت قرار نمیگیره
من لوگو یا امضام رو به صورت یک فایل ذخیره کردم که میتونم اون رو نسبت به اندازه ی عکسی که میخوام تایین کنم.البته یه ذره زمان بیشتری میبره اما کار آمد تره.
شما کافیه بعد از طراحی امضا اون رو بدون بک گراند با فرمت png یا همون psd ذخیره کنید و بعد با کپی کردن اون روی عکستون و ترانسفر اندازه اش رو درست کنید.یا از قبل بر اساس سایز عکس (حالا پیکسل یا سانتیمتر و ....) روی عکس اصلی کپی کنید
ممنون بنده نیز همین کار رو کردم بسیار خوب جواب داده !
سپاس گذار هستم !
دوستان من میخوام یه متنی روی یه عکس بنویسم که شبیه ماسه های کویر باشه
مثلا نصفش رو باد زده باشه برده باشه
حالا شبیه ماسه هم باشه و باد نبرده باشه هم قابل قبوله : دی
کسی بلده یا ادرس بده اموزشش رو دانلود کنم ؟
مرسی
فایل پیوست 57604
یکی از روش های استفاده از پترن ها در فتوشاپ هست (البته شرمنده من پترن مناسبی نداشتم که بذارم صرفا چون می خواستم سریع بهتون جواب بدم که کارتون لنگ نمونه اینطوری شد.)
روش دیگه این که میتواند از ماسک کردن در فتوشاپ استفاده کنید به این ترتیب که شما با استفاده از شلکشن متن را تنتخاب کرده و بجای متن عکس مثلا شن رو جای گزینش می کنید.
توی جستجوی گوگل، زیاد آموزش در این مورد هست: https://www.google.com/#q=sand+text+effect+in+photoshop
برای پخش شدن ماسه ها میتونید از این آموزش استفاده کنید (که این آموزش Splash آب رو نشون میده) که می شه به جاش از ماسه استفاده کنید:
Create Awesome Splashing Water
Text Effect in Photoshop | PSD Vault
درود خدمت دوستان عزیز
برای ذخیره فایلی با فرمت(ABR) اگه اشتباه نکرده باشم برای براش باید از نرم افزار خاصی استفاده کنیم یا از طریق خود فتوشاپ هم امکانش است.میخواستم برای لوگو براش آماده داشته باشم.
سلام
برای تایپ فارسی در فتوشاپ cs6 مشکلی نداشتم. اما حالا در cc حروف را برعکس مینوسدو عملا نمیشود فارسی تایپ کرد. برای تایپ فارسی باید چکار کنم ؟
آموزش ساخت براش : لینک
یا باید نسخه ME رو نصب کنید و یا از نرم افزار هایی مثل LeoMoon استفاده کنید .
فوتوشاپ CC نسخه ای به نام ME ندارد و همه ی امکانات در همین نسخه قرار دارند
طریقه فعال سازی زبان فارسی به این صورت است:
از منوی Edit به Preferences بروید
بر روی گزینه ی Type کلیک کنید
Middle Eastern and South Asia را فعال کنید
و در آخر فوتوشاپ را ببنيد و مجددا باز كنيد
با سلام خدمت دوستان ارجمند و اساتید گرانقدر
1. با فتوشاپ سی سی، Adobe Bridge نصب نمیشود، ندارد؟
2. در Adobe Bridge CS6 هنگامی که روی "Open in Camera Raw" میزنم، چه Raw و چه JPG پیغام ارور میده، چطور باید فعالش کرد؟
Bridges parent application is not active
سپاس
با سلام به اساتید گرامی.چند سال پیش زمان سربازی برای کپی گرفتن از اسناد اسکنر و چاپگر داشتیم.عکس رو اسکن میکردیم و با فتوشاپ شدت رنگ و سایر پارامترها رو تنظیم میکردیم و با چاپگر چاپ میزدیم.گاهی اوقات اسناد زیاد بود و تنظیم کنتراست و برایتنس برای هر نامه زمان زیادی میبرد.یکی از دوستان که به فتوشاپ مسلط بودن تمام تنظیمات رو روی یه عکس انجام دادن و اون تنظیمات رو به شکل یه دکمه در فتوشاپ ذخیره کردن.از اون موقع کار ما خیلی راحت تر شده بود فقط اسکن نامه و زدن اون دکمه کلیه تنظیمات رو عکس اعمال میشد و نیاز نبود برای هر عکس به چند منو و تنظیمات متعدد مراجعه کرد. حالا بعد از چند سال بازم به اون تنظیمات و طرز ساختن اون دکمه نیاز دارم اما یادم نمیاد کجا بود.رو نت هم هرچی گشتم به نتیجه نرسیدم.نیازمند یاری سبزتان هستیم
مورد مد نظر شما Action است که یک بار ضبطش می کنید و می توانید بارها روی عکس های مختلف اجرایش کنید. از منوی Window>Action یا فشردن کلید Alt+F9 پنجره ای باز می شود در قسمت پایین این پنجره روی آیکون New و سپس Rec کلیک کنید. بعد از اتمام مراحل دکمه استاپ را بزنید. تمام شد! هر جایی که احتیاجی داشتید در حین انجام اکشن سوال بپرسد یا مقداری را از شما دریافت کند. در قسمت دستورالعمل ها اکشن روبه روی آن دستور تیک بزنید. ویدئویی را در اینجا: Creating an Action | Understanding Adobe Photoshop CS6 | Adobe TV می توانید ببینید.
سلام چند تا سوال در خصوص کاهش نویز دارم
وقتی دوربین نویز رو کم میکنه کار معقولیه دوباره با فتوشاپ کاهش نویز رو انجام داد ؟؟؟؟ یا بهتر کلا کاهش نویز در دوربین حدف و در فتوشاپ انجام شه ؟؟؟
و سوال بعدیم اینه که در Raw Reader گزینه های کاهش نویز همین هایی هست که در تصویر پیوست مشخص کردم
و اگر امکانش هست یک توضیحی در خصوص این گزینه های بفرمایید
فایل پیوست 57943
با توجه به اينكه نويزگيري با كاهش جزئيات (Detail) تصوير به همراه است و در بسياري از عكس ها مي خواهيم در بخشي از عكس جزئيات بيشتري حفظ شود بنابر اين الزاماً نويزگيري در تمام بخش هاي تصوير به صورت يكسان اعمال نمي شود (براي مثال در ماكروگرافي از حشرات من نويزگيري و شارپ سازي روي چشمان، بالها و سر حشره، بدن حشره و پس زمينه را به صورت مجزا از هم انجام مي دهم) بنابر اين نويزگيري در محيط هاي ويرايش نظير فتوشاپ لازم است. در ضمن پلاگين هاي نويزگيري مختلفي در محيط فتوشاپ وجود دارد (مانند Noiseware، ِDefine، Noise Ninja، Denoise) كه با آنها نحوه و شدت نويزگيري در نويزهاي رنگي و روشنائي، نويزگيري در كانال هاي رنگي مختلف و ..... را مي توان به دلخواه تنظيم كرد.
سلام
خسته نباشید
ببخشید دوستان سپاسگزار می شویم بفرمایید این شاخه درخت رو چه طور می تونیم از صورت عروس برداریم. به دلیل افتادن شاخه روی بینی با ابزار fill نتونستیم به درستی شاخه را حذف کنیم.
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزاریم
بهترين روش اينكه از يك عكس ديگه ي عروس براي پركردن نقاط پوشيده استفاده كنيد .
سلام
عزیزان کسی میداند که چگونه میشود هنگامی که میخواهیم از گزینه Save for Web and Devices... برای کاهش سایز عکس استفاده کنیم، اگزیف عکس از بین نرود؟
یا اینکه راه بهتری برای کاهش سایز و حجم تصویر وجود دارد که اگزیف هم حفظ شود؟
تقدیم شما:
فایل پیوست 58912
metadata>>>>all... گزینه های دیگه هم که گویان
راه که هست منتها کمی سخت تر و به مراتب کم کیفیت تر میشه (بسته به نقاط)
اگر بخواید روی همین عکس کار کنید با هر کداوم از ابزارهای سلکت (مثل lasso tool ) قسمت های قرینه و یا متقابل رو بردارید و کپی گذاری کنید و بقیه ی ماجرا (مثلا" از طرف راست لب ها برای طرف چپ.طرف راست گونه برای طرف چپ و از این دست ) بعد در لایه جدید با اضافه کردن ماسک لبه ها رو به نرمی پاک کنید و ممکنه احتیاج به داج اند برن روی اون قسمت باشید (بستگی به نوع نور صورت داره)
اما بهترین کار همونی هست که بهزاد خان گفتند.مثلا" یک پرتره ی روبه روی دیگر رو از قسمت های مورد نیاز کپی کنید و حدودا" همین مراحل رو روش انجام بدید (ابزار fill به هیچ عنوان به درد این جا نمیخوره)
و در پایان هم میتونید برای یکسان شدن و معلوم نبودن لبه ها از ابزاری مثل healing brush tool یا clone stamp tool استفاده کنید
سلام ... یک پرتره نیم تنه از یکی از دوستان تهیه کردم ... پشت زمینه ( پرده در اطاق ) در کنار سوژه 2 تکه شده است ( چون دیاف باز بوده پرده کمی هم محو شده است ) یعنی دو کرکره لور دراپه ( 2 تکه بیشتر نیست در کل عرض پنجره ) در کنار هم تشکیل یک خط عمودی را داده اند . با چه ابزاری می شود نظیر به نظیر کنار بریدگی پرده را ترمیم کرد به گونه ای که انگار یک تکه هستند و خط عمودی از بین برود ؟
لبه ها (محل تقاطع خط مورد نظر با مثلا سوژه) رو با clone stamp و قسمت اصلی رو با heal یا بقیه اعضای خانوادهش میتونید پاک کنید.
سلام .
من یک عکس را باید در سایز 12*12 به تعداد 6 عدد در یک کاغذ a3 با پرینتر a3 پرینت بگیرم . چگونه باید این فایل را تهیه کنم ؟ عکس را که کوچک می کنم بسیار بی کیفیت می شود !
عکس اصلی در سایز 4490*5083 است . وقتی ریساز می کنم و در سند جدید وارد می کنم یا بسیار کوچک می شود و یا اینکه کل صفحه را می گیرد ...
به این روش عمل می کنم
1- ابتدا یک سند با سایز کاغذ a3 درست می کنم
2- در مرحله بعد عکس را باز می کنم و ریسایز می کنم .
3- عکس را در صحفه a3 کپی می کنم .
برای چاپ بر روی جلد سی دی نیاز دارم .
اولا که سایز شما مربع نیست که بتوانید 12*12 چاپ کنید، پس مراحل زیر را دنبال کنید:
1- ابزار کراپ را انتخاب کنید و بعد از کلیک راست نسبت 1 به 1
2- به منوی Image>Image Size بروید، مطابق شکل تنظیمات را انجام دهید و اوکی کنید.
3- در این مرحله می توانید عکس را کمی شارپ کنید.
4- یک سند دیگر با تنظیمات سایز A3 و DPI 300 بسازید.
5- به سند قبلی برگردید و با ابزار Move tool (عموما اولین ابزار در پالت سمت چپ) عکس قبلی را به Tab جدید بکشید و رها کنید.
6- در سند جدید با زدن کلید ها Ctrl+J به تعداد لازم تکثیر کنید و با ابزار Move چیدمان را انجام دهید.
سلام دوستان یک سوال
چجوری میتونم عکسی که در فتوشاپ باز کردم رو دوباره برای ادیت برخی نقاط به ACR بر گردونم و دوباره سوییچ کنم به فتوشاپ ؟
ممنون
البته در فوتوشاپ CC گزینه ای برای ادیت عکس در ACR به منوی فیلتر ها اضافه شده… ولی این اون کاری که شما میخواید رو نمی کنه!
راه درست و غیر تخریبیش اینه که وقتی کارتون در ACR تموم شد،بجای اینکه Open رو بزنید، کلید شیفت رو نگه دارید تا Open به Open Object تبدیل بشه و بعد روی اون کلیک کنید.
حالا با دابل کلیک روی لایه میتونید دوباره به ACR برمیگردید… ضمن اینکه اگه روی لایه کلیک راست کنید و Duplicate via copy رو بزنید، میتونید یه کپی مستقل هم بسازید و هر کدوم رو جداگانه در ACR ویرایش کنید. (مثلا یکی رو تک رنگ و یکی رو رنگی ادیت کنید و بعد ترکیب کنید.)
سلام
میخوام برای اولین بار دوربین بخرم بدوجه ام 1500 تا 1600 هست چی پیشنهاد میکنید بخرم ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
سلام
درخواستتان را در تاپيك اشتباه عنوان كرده ايد.
به اينجا مراجعه كنيد.
با سلام
چطور می تونم یک لایه ajaustment با داشتن ماسک جدا با یک لایه ترسپرنس با لایه ماسک جدا با هم ادغام کنم
در حالت معمول با انتخاب 2لایه و زدن کلید های ctrl+E این کار شدنی هست اما اگر از 2 جنس مختلف باشن چطور؟
دوستان فرق cc و cs چیه ؟ کدومش بهتره ؟ من از فتوشاب هیچی نمی دونم تازه باید برم یادش بگیرم لطفا راهنماییم کنید
CC سری جدید محصولات ادوبیه… بعد از CS6 سری CS به CC تغییر نام داده که مخفف Creative cloudه و به سیستم/فضای ابری اشاره داره.
ممکنه در مورد این فونت راهنمایی کنید از چه فونتی استفاده شده؟فایل پیوست 61678
برای اینکه چند فریم عکس در بهترین حالت ممکن در یک فریم در هم ادغام کنیم و حالت fade in و fade out داشته باشند ( که مرز بین فریم ها زیاد مشخص نباشه ) بهترین راهکار چیه؟
ممنون از دوستان
اگه برای منظورتون از ادغام نمونه بذارید خیلی بهتر میشه کمک کرد، ولی برای اون به اصطلاح Fade in/outی که فرمودید، بهترین گزینه ماسک کردن با ابزار Gradientه…
امیر جان اگه منظورت چیزی شبیه عکس زیره , بهترین راه استفاده از لایه ها و ماسکه , ولی هر چی اختلاف نوری بیشتر باشه , مهارت بیشتری رو هم میطلبه .
فایل پیوست 61752
خوب فکر کنم همون gradient گزینه خیلی خوبی برای این کاره، تصویر زیر هرچند دقیقا اون چیزی نیست که شما گفتید، ولی نزدیک ترین چیزی بود که از عکس هایی که الان همراهم بود تونستم گیر بیارم:فرض کنید که عکس سمت راست و وسط رو میخوایم ترکیب کنیم تا به عکس بالا برسیم (هرچند واضحه که اینطور نیست، و این دو عکس اصلا با هم جور در نمیان، ولی فکر کنید که مثلا اینا دو تا عکس از یه محیط و در دو زمان یا نور یا رنگ متفاوت هستند)؛ برای این کار، کافیه عکس وسط رو به عنوان یه لایه روی عکس سمت چپ داشته باشیم و یه ماسک مشابه تصویر راست روی اون بذاریم، برای ماسک بعد از ساختنش کافیه از همون GRADIENT استفاده کنیم. با توجه به اینکه برای کار های پیچیده تر، ممکنه لازم باشه چند بار این کار رو بکنید، استفاده از نوع Forgrount to transparency بهتر از Forground to Backgroun کار رو راه میندازه:و البته اگه کار خیلی پیچیده بشه، شاید لازم باشه اول یه قسمت رو انتخاب کنید و بعد این ابزار رو استفاده کنید…
و یه نکته دیگه اینکه اگه قسمت های انتخابی از لایه های مختلف خیلی پیچیده هستند و یه ماسک مثل این یکی که همش با مدل های مختلف Gradient درست شده هم کار رو راه نمیندازه:میتونید با قلم معمولی محدوده ها ماسک کنید (لازم نیست خیلی دقیق باشه و میتونید از قلممو با hardness کم هم کمک بگیرید) و بعد روی ماسک کلیک راست کرده و گزینه Refine mask رو انتخاب کنید تا پنجره زیر باز بشه:و بعد بر حسب نیاز، feather رو تا جایی که لازمه بالا ببرید.
پ.ن: بسته به موضوع، ممکنه کم کردن opacityی لایه های بالایی و همینطور Densityی ماسک ها هم میتونه کمک کنه…
پ.پ.ن: برای تغییر Density و همینطور Feather لایه ماسک (بصورت غیر تخریبی)، در حالی که ماسک فعاله، پنل Properties رو باز کنید:
با سلام..
یه مشکلی دارم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
مشکل برمیگرده به ادیت تصاویری که حاوی رنگهای قرمز و صورتی و بعضا نارنجی قوی و زنده هستن !!! در مرحله ادیت متاسفانه بافت اینگونه سوژه ها کلا تخریب و نامشخص میشه و رنگها شدیدا حالت پخش شدگی میگیرن !!! در حالی که عموما با فرمت raw عکاسی میکنم ولی بازم در acr نمیتونم این مشکل رو برطرف کنم.. با دستکاری و تنظیم هیو و سچوریشن و لومینانس هم توفیقی حاصل نمیشه و به نتیجه دلخواه نمیرسم... جوری شده که از قرار گرفتن هر شیئی که رنگ قرمز و صورتی داشته باشه در کادر واهمه دارم !
یه نمونه عکس میذارم... از این دست تصاویر زیاد دارم.. در صورت لزوم بازم ارسال میکنم..
آیا امکانش هست که مشکل از سنسور دوربین باشه؟؟
فایل پیوست 62617
به نظر من اولاً که اشباع رنگ در کل تصویر زیاده! دوم این که چنانچه با کم کردن اشباع باز با رنگ رمز مشکل دارید، می تونید در لایه جداگانه ای با استفاده از ماسک، تغییرات مورد نظرتون رو فقط برای رنگ قرمز انجام بدید.
ممنونم از توضیحاتت علی جان .. ولیکن در صورتی که اشباع رنگ خیلی خیلی کم باشه باز هم این مشکل تخریب بافتهای قرمز رنگ و صورتی رنگ پابرجاست !! در صورتی میزان تخریب بافت کمتر میشه که چنان اشباع رنگ قرمز رو کم کنم که تقربا بیرنگ بشه !!! والله فکر نکنم این طبیعی باشه واسه همین به سلامت سنسور شک کردم..
اخیرا یه 7D رو هم خریدم ولی هنوز بصورت جدی باهاش عکاسی نکردم.. بنظرم بد نیست که با اون دوربین هم چنتا شات مشابه بزنم ببینم در ادیت نتیجه چی میشه..
با تشکر مجدد
دوست عزیز با توجه به picture style canon دوربین , اگه گزینه Standard رو انتخاب کنید این مشکل برطرف میشه . (البته در JPEG )
ولی باوجود ویرایش در ACR و کنتراست بالا باعث تشدید این مورد میشه که اگه اشتباه نکنم ساچوره شدن رنگ میگن .
در ورژن های قبلی در ACR به صورت خودکار 25 درصد کنتراست اضافه میشد که این باعث میشه در ویرایشها رنگ های شدیدی داشته باشن .
کمی کنتراست رو کم کنید .
که یکی از دلایلش هم عمق میدان کم هست .نقل قول:
<crs:Exposure2012>+0.15</crs:Exposure2012>
<crs:Contrast2012>+30</crs:Contrast2012>
<crs:Highlights2012>-100</crs:Highlights2012>
<crs:Shadows2012>-47</crs:Shadows2012>
<crs:Whites2012>+33</crs:Whites2012>
<crs:Blacks2012>-22</crs:Blacks2012>
<crs:Clarity2012>0</crs:Clarity2012>
<crs:Shadows>5</crs:Shadows>
<crs:Brightness>+50</crs:Brightness>
<crs:Contrast>+25</crs:Contrast>
دوست عزیز منم گاها مشکلی شبیه شما داشتم که با روشن کردن highlight tone priority تو فانشن ها تقریبا برطرف شد
درود
موقع سیو کردن فایل های psd بعضی اوقات که حجم فایل بالا میره یه پیغام میاد که اولش کلم هی ماکزیمم هست.که متاسفانه الان خاطرم نیست اما تو توضیحاتش نوشته "اگر میخواید فایل رو در فوتوشاپ ورژن دیگری باز کنید این گزینه رو غیر فعال کنید"
من قبل از این اصلا" بهش توجه نداشتم اما حالا میخوام ببینم اگر این گزینه فعال یا غیر فعال باشه فایل های قدیم بدون مشکل با CC باز میشه؟
فايلهايي كه حجم بالاي 1گيگ داشته باشند رو بهتره با فورمت PSB ذخيره كنيد و اين فايل رو ميتونيد در هر ورژني استفاده كنيد .نقل قول:
درود
موقع سیو کردن فایل های psd بعضی اوقات که حجم فایل بالا میره یه پیغام میاد که اولش کلم هی ماکزیمم هست.که متاسفانه الان خاطرم نیست اما تو توضیحاتش نوشته "اگر میخواید فایل رو در فوتوشاپ ورژن دیگری باز کنید این گزینه رو غیر فعال کنید"
من قبل از این اصلا" بهش توجه نداشتم اما حالا میخوام ببینم اگر این گزینه فعال یا غیر فعال باشه فایل های قدیم بدون مشکل با CC باز میشه؟
اگه منظورتون این پیامه:
http://dab1nmslvvntp.cloudfront.net/...2/image133.png
داره میگه برای بیشترین سازگاری این گزینه رو تیک بزنید و توضیح داده که اگه تیک این گزینه برداشته بشه، ممکنه فایل شما در برنامه های دیگه یا نسخه های دیگه فوتوشاپ (معمولا منظور نسخه های قدیمیتر ـه) باز نشه.
در مورد فایل های حجیم هم که فرمودند:
و البته همونطور که تو تصویر بالا هم نوشته، این قضیه سازگاری در خصوص PSB هم صدق میکنه.
ممنون.بله منظورم همون پیغام هست.پس بهتره همین حالا فایل های حجم بالام رو با Psb ذخیره کنم
درود
تو فیلتر liquify قبلا" وسط براشم یه علامت مثبت داشتم که مرکز براش رو مشخص میکرد و راحت تر بودم.میخوام ببینم چطور میشه برگرده؟تو خود صفحه ی فیلتر که چیزی پیدا نکردم برای این کار.ممنون میشم اگر کمک کنید
http://upload7.ir/imgs/2014-10/92890...7259_thumb.jpg