ممنون
من می خوام مثلاً وقتی روی عکسی کار می کنم و یه میزان شارپی و یا هر چیز دیگه ای رو روی عکس اعمال می کنم بعد از ذخیره فایل دوباره بخوام این اعمال رو کم و زیاد یا حذف کنم این امکان رو داشته باشم، نمیشه ؟
Printable View
دوست گرامی شما اگر لایه کاری خود را به Smart Object تغییر دهید (روی لایه مورد نظر کلیک راست کنید و Convert to Smart Object را بزنید) می توانید هم فیلتر های مورد نظر خود را پس از اعمال مجدداً ادیت نمائید و هم اینکه اگر عکس مورد نظرتان را بصورت Smart Object ادیت کنید با تغییر روی فایل عکستان تغییرات در فایل ویرایشی نیز اعمال می گردد.
سلام
حالا که بحث History مطرح شد، بد نیست برای دوستانی که اطلاع ندارند عرض کنم که می توان با یک تنظیم ساده در فتوشاپ فعالیت های انجام شده بر روی یک فایل را در Metadata عکس ذخیره کرد. فایده این کار یکی جنبه آموزشی آن است; به نحوی که تمامی فعالیت های ویرایشی انجام شده بر روی Metadata عکس ذخیره می شود و می شود از آن بعنوان یک فایل آموزشی استفاده نمود. دیگر اینکه میتواند بعنوان بک رکورد برای فعالیت های انجام شده برای کار مشتریها هم مناسب باشد.
مراحل انجام کار:
http://up1.iranblog.com/images/69593652869002207821.jpg
در منو Edit> Preferences> General کلیک کنید
در منوی General و در قسمت پائین کادر تیک گزینه History Log را بزنید.
Save Log Items To سه گزینه دارد
Metadata اطلاعات ویرایشی را در فایل ذخیره می کند
Text File این اطلاعات را در یک فایل متنی که مسیرش را شما تعیین می کنید ذخیره می کند
Both هم هر دوی گزینه بالا با هم است.
سپس گزینه Edit Log Item را هم روی گزینه Detailed قرار داده و OK را بزنید.
برای مشاهده History از منوی File گزینه File Info را انتخاب کرده و به تب History بروید.
http://up1.iranblog.com/images/14986675192563952163.jpg
درضمن درصورت انتخاب گزینه Save Items to Text File می توانید آن را در فایل ذخیره شده مشاهده کنید.
پ.ن: دوستان فراموش نکنید که وجود این اطلاعات همیشه هم مفید نیست و در صورت عدم نیاز به این گزینه آن را غیر فعال نمائید.
میشه میتونی اکشن تعریف کنی و دوباره همون اکشن رو برای عکسهای دیگه اجرا کنی ، و برای هرتغییری هم که خودت دادی دوباره هرمیزانی رو خواستی اعمال کنی .نقل قول:
این اعمال رو کم و زیاد یا حذف کنم این امکان رو داشته باشم، نمیشه ؟
کارخیلی سختی نیست ولی باید تمرین کنی .
این کار رو هم تست کردم نشد ! می خوام هیستوری به همانطور که در فال زیر موجود هست باقی بمونه !
فایل پیوست 21525
دوست گرامی این که شما بتونی History رو ذخیره کنی و بتونی مجدداً برای ادیت ازش استفاده کنی تا اونجایی که من می دونم امکان نداره(!)
اما شما برای اینکه بتونی درصورت نیاز اعمالی رو که قبلاً انجام دادی مجدداً به حالت قبل برگردونی به مهارت خودت در استفاده از فتوشاپ بستگی داره.
همونطور که دوستان گفتند هم می تونی از اکشن استفاده کنی (تاحدودی) هم می تونی همانطور که عرض شد از Smart Object استفاده کنی.
امکان ذخیره هیستوری وجود نداره .
نقل قول:
وقتی روی عکسی کار می کنم و یه میزان شارپی و یا هر چیز دیگه ای رو روی عکس اعمال می کنم بعد از ذخیره فایل دوباره بخوام این اعمال رو کم و زیاد یا حذف کنم
اینکه شما بخواهید تمام اعمالی که انجام میدید رو ذخیره کنید تا حدودی اکشن میتونه کمکتون کنه .
درهنگام اجرای اکشن میتونید به اکشنی که ذخیره کردید اجازه بدید تمام تنظیمات رو خودش بدون اجازه شما از اول دوباره اجرا کنه و درصورت تمایل هم میتونید به برنامه دستوربدید که تمام نتظیمات رو براتون یکی یکی اجراکنه تا شما مقداراونو کم یا زیاد کنید
اما اینکه دقیقا هر چیز دیگه ای رو نرم افزاردوباره به همون انجام بده وجود نداره ، مگر درموارد خاص که به ابزاری مثل قلم و پاکن ... احتیاج نداشته باشید .
شاید اگربیشتر توضیح بدید که میخواهید چه کاری انجام بدید میشه راههای دیگه رو هم پیشنهاد کرد .
اکشن که بلد نیستم بسازم
من می خوام عکسی رو که می گیرم و ویرایشش می کنم مثلاً به صورت یه پروژه(اعمالی رو که تو فتوشاپ روش انجام دادم) داشته باشم که مثلاً بعداً اگر کسی گفت فلان مشکل رو داره بتونم برطرفش کنم یا بازم مثلاً اگر بردم و چاپ کردم یه چیزش مشکل داشت بتونم اون یه چیز رو درست کنم !
یه طور دیگه بگم، یه عکس می گیرم 1- چند تا لکه روی لنز بوده و توی عکس معلومن پاک می کنم 2- نور رو تنظیم می کنم 3- یه کم هم رنگها رو 4- شارپ سازی 5- آخر ریسایز، حالا بعد می فهمم که در مرحله شارپ سازی زیاده روی کردم و فقط می خوام توی این مرحله تغییر انجام بدم، میشه ؟
برروی همون پنجره هیستوری درقسمت پایین سه ایکون دیده میشه .
از سمت چپ اولی .
Create new document from current state
بعد از زدن این ایکون درقسمت بالای هیستوری شما دو عکس خواهید داشت .
این گزینه میتونه تمام تغییراتی که انجام دادید رو به صورت پیش فرض برروی عکس اول ذخیره کنه ، و شما هم میتونید بقیه تغییرات رو برروی عکس دوم اعمال کنید اگر چنانچه درهریک از مراحل فکر کردید اشکالی وجود داره میتونید دوباره از همون قسمت که دوست دارید شروع کنید .
البته باید توجه کنید که این رو باید به صورت PSD ذخیره کنید .
اگر می خواهید درمورد اکشن سازی رو یاد بگیرید میتونید خیلی راحت این موضوع رو سوال کنید نه با طعنه .نقل قول:
البته اینو بلد بودم اما نه به عنوان اکشن
ولی اگه مطلب قبلی بنده رو ملاحظه کنید میبینید که درپایین به اون اشاره کردم . (راههای دیگه رو هم پیشنهاد کرد )
کلید Alt+F9 رو همزمان بزنید تا پنجره Actions رو ملاحظه کنید .
درقسمت پایین پنجره ایکون پوشه رو کلیک کنید . (Create new set )
دراین قسمت نوع تنظیماتی رو که میخواهید انجام دهید رو نامگذاری کنید . مثلا (Sharpen)
این پوشه رو میتونید برای عملیات شارپنس استفاده کنید .
حال با زدن Create new set آیکون دوم
نوع شارپنسی رو که میخواهید رو نامگذاری کنید و یا نوع شارپنسی رو که میخواهید انجام دهید با نام عکس یکی کنید مثل DSC_3982
به این صورت میتونید نوع اکشنهایی رو که برروی هرعکس ویرایش کردید رو به خاطر داشته باشید .
با کلیک برروی گزینه Record عملیات ذخیره سازی شروع میشه .
به این نکته توجه داشته باشید که درهرمرحله از کارتون که خواستید میتونید بازدن ایکون Stop playinp/recrding عملیات رو متوقف کنید .
ایکون مربع شکل درقسمت پایین پنجره Actions
بعد از پایان کار برای استفاده مجدد از اکشن کافیه اولین اکشنی رو که اجرا کردید رو برروی Actions کلیک کنید و Play Selection رو کیک کنید .
وبرای اینکه دستور اجرایتون به صورت تایید از طرف شما باشه کافیه جای خالی که درکنار تیک های سمت چپ وجود داره رو با کلیک کردن علامت بزنید .
Toggle dialog on/off
البته اکشنسازی راه های متفاوتی داره و من مختصر توضیحی دراین باره دادم ،برای اینکه بهتر این کاررو یادبگیرید بهتر بیشتر تمرین کنید .
توی color management گزینه device profile باید روی کدوم باشه ؟
http://up5.iranblog.com/images/82738874084135536447.jpg
بعد توی فتوشاپ color picker روی چی باشه ؟
http://up5.iranblog.com/images/10267594471486794070.jpg
بعد توی خود دوربین color space روی sRGB باشخ یا روی Adobe SRG ؟
می خوام با هم تنظیم باشن
حذف شود....
Adobe بهتر استنقل قول:
بعد توی فتوشاپ color picker روی چی باشه ؟
این گزینه فقط نوع نمایش پنجره رنگ هاست. تغییر بدهید متوجه خواهید شد.
تاثیری در رنگ فایل شما ندارد.
در مورد این مطلب هم به تاپیکهای مرتبط مراجعه کنید.نقل قول:
توی color management گزینه device profile باید روی کدوم باشه ؟
بعد توی خود دوربین color space روی sRGB باشخ یا روی Adobe SRG ؟
اگر دوربین Adobe rgb است پس محیط کاری شما هم همان
اگر Srgb هست هم srgb
برای کار با adobe rgb کمی مطالعه نمایید
عکاسی | مقالات | بحثی در مورد فضاهای رنگ - نسخه 1387
با سلام
بنده سئوالی دارم اونم اینکه وقتی یه لایه جدید ایجاد کردم چه طوری میتونم اون رو مشکی کنم؟
هر کاری کردم نشد. ( یعنی بلد نیستم )
فیلمهایی آموزشی دیدم در مورد پرتره و ادیت اون و بیشتر از لایه ها استفاده میشه و اونها رو رنگ مشکی پر میکنند که متاسفانه هنوز نتونستم مشکلم رو برطرف کنم.
ممنون میشم یکی از عزیزان محبت کنه و آموزش بده
با سپاس
اگر درست متوجه شده باشم
پس از ایجاد یک لایه ( Ctrl+J ) با گرفتن Alt و کلیک بر روی Add Vector Mask آنرا به صورت مشکی....
درود
راه میان بر دیگر، بجز دو موردی که دوستان توضیح دادند:
1) انتخاب رنگ مشکی برای Foreground
2) انتخاب (فعال نمودن ) لایه ی مورد نظر
2) زدن کلید G از روی کیبورد (بعنوان میانبر برای Paint Bucket)
3) کلیک بر روی نقطه ای از Layer (قبلاً Ctrl+D زده باشید تا نواحی انتخابی احتمالی، Deselect شوند)
میان بر Shift+F5 نیز، یکی دیگر از راه های رسیدن به خدا ...
یک DialogBox باز میشود و ...
آخرین ورژن فتوشاپ چنده ؟
رنگ مشکی رو برای Foreground انتخاب کنید .نقل قول:
اونها رو رنگ مشکی پر میکنند که متاسفانه هنوز نتونستم مشکلم رو برطرف کنم.
Ctrl+J برای کپی دوباره لایه ویااینکه
Ctrl+Alt+Shift+N برای لایه جدید
Alt+Delete ویا Alt+Backspace برای پرکردن لایه با رنگ مشکی .
محبی جان شما هم فتوشاپ
سلام ...
برای تبدیل مجموعه ای از فایلهای RAW به فایل JPG بصورت همزمان و با هم چگونه عمل نمایم؟
دوربینم کانن میباشد اگه این برنامه واسه کانن خوب نیست در فتوشاپ چگونه است؟
یه سوال داشتم
یه عکس همراه با متن (طبلیغاتی) در سایز 300X400 سانتیمتر (چاپ بر روی بنر) میخواهم طراحی کنم اما وقتی یک صفحه جدید با DPI 300 باز میکنم حجمی در حدود 4.5 گیگابایت داره ضمن اینکه پس از طراحی به هنگام Save کردن گزینه ها تغییر کرده و گزینه JPG هم موجود نمیباشد و با TIFF هم save نمیگردد!
برا چاپ بنر از Dpi 72 باید استفاده کرد(در ابعاد بزرگتر حتی تا 50) و احتمالا در ابتدا صفحه جدیدتون رو در حالت 16 بیتی یا بیشتر ایجاد کردین که در این صورت هم حجم بالا میره و فقط با بعضی پسوندها مثل psd , psb قابل ذخیره ست! برای تغییر:
منوی Image>>بخش Mode>> گزینه 8Bits/Channel
می توانید از نرم افزار Digital Photo Professional شرکت کنون استفاده کنید. قسمت Batch process را انتخاب کنید و فولدری که عکس های RAW در آن قرار دارد را browse کنید. در قسمت save file هم گزینه ی JPEG را به عنوان فرمت انتخاب کنید.
روش دیگر: تمام تصاویر raw مورد نظر را select کنید و همه را با هم در نرم افزار Adobe Camera Raw باز کنید، مجددا تمام تصاویر را select کنید و گزینه ی save images را بزنید و مکان مورد نظر برای ذخیره ی عکس ها را تعریف کنید و گزینه ی jpeg را برای فرمت فایل انتخاب کنید و ok را بزنید.
موفق باشید
سلام
دوستان میشه بگید راحت ترین کار یا مرسوم ترین کار برای ایجاد قاب مشکی برای دور عکس چیه ؟ آیا اکشن خاصی در این زمینه هست ؟
و اینکه برای داشتن یک امضای شخصی زیر عکس باید دست به دامن یک فتوشاپ کار بشم یا سایت و کار راحتی هم میشه کرد ؟
ممنون
برای ایجاد کادر دور عکس برنامه هایی وجود دارن اما در فوتوشاپ هم خیلی راحت انجام میشه و کار سختی نیست
بعد از اینکه عکستون رو در فوتوشاپ باز کردید کلید های CTRL + A رو بفشارید سپس به منوی Select رفته و در قسمت modify گزینه border را انتخاب کنید در این قسمت عددی از شما پرسیده میشه که میزان کادر دور عکس شماست به عنوان مثال عدد 40 را انتخاب کنید سپس رنگ مورد نظر برای قاب رو انتخاب کنید و کلید های ALT + Backspace را بفشارید و تمام.
سلام
از منوی Image گزینه Canvas size رو انتخاب کنید
تیک گزینه Relative رو بزنید و مقدار حاشیه رو که میخواید وارد کنید
در قسمت Canvas Extension Color هم رنگ مورد نظر حاشیه رو انتخاب کنید
----------------------
برای امضاء بستگی به نوع امضایی داره که میخواید استفاده کنید
اگر میخواید فقط اسمتون رو بنویسید ، یه لایه جدید باز کنید و اسمتون رو با فونت مورد نظرتون تایپ کنید و بعد هم اونجایی که میخواید قرارش بدید
اگر میخواید به شکل گرافیکی خاصی داشته باشه ، بهتره از برنامه Corel Draw استفاده کنید
سلام دوستان
1. برای چیدمان چندین عکس در کنار هم برای طراحی و چاپ آلبوم دیجیتال چه نرمافزاری یا پلاگینی را پیشنهاد میکنید.
2. برای بکگراند و افکتهای مرسوم در این آلبومها آیا چیز آماده ای هست که بشه از بازار تهیه کرد؟
با سپاس
از دوستان کسی میتونه برای درست کردن امضا در فوتوشاپ راهنمایی کنه؟
اگر از camera raw استفاده نکنیم بهترین کار برای تراز کردن عکس تو فتوشاپ چیه؟
قبلا تو نسخه های قدیمی فتوشاپ یک خط کش داشت که رو یک خط راست تو تصویر میکشیدیم و بعد میشد تراز و کراپ اش کرد
الان اون خط کش را پیدا نمیکنم .چاره چیه؟
سلام
بله در فتوشاپ هم میشه
1-عکستونو که باز کردید میتونید بر اساس یک نقطه دلخواه در عکستون عکس رو تراز کنید
برای اینکه مختصات نقطه مورد نظرتونو بهش بدید طبق عکس زیر گزینه Ruler Tool رو انتخاب کنید
2-بعد مثل عکس زیر یه خط بکشید و که این نقطه انتخابی میشه نقطه ای که باید مبنا باشه
3-حال از منوی (طبق تصویر سمت چپ خط صورتی رنگ) Image---->image rotation----->arbitrary رو انتخاب میکنید و بعد از انتخاب گزینه arbitrary (سمت چپ خط صورتی در تصویر) ظاهر میشه که دو گزینه داره (ساعت گرد و پاد ساعت گرد) معمولا پیش فرضش جواب میده، حال کلید Ok رو بزنید و عکستان تراز می شود.
شاد باشید و سربلند........
دوستان جواب و راههای خوبی را ارائه نمودند. میشود شبیه آنچه در camera raw استفاده میکنید را در Photoshop نیز بهکار گیرید:
در منوی Filter گزینهی Lense Crrentions (در ویندوز با ctrol+shift+R و در مکینتاش با Command+shift+R) را انتخاب نمایید.
سمت چپ، گزینهی Straighten Tool (با زدن کلید A نیز فعال میشود) را که شبیه آنچه که در camera raw داریم انتخاب نمایید و بقیهی کار را به همان صورت (انتخاب ابتدا و انتهای خط افق) انجام دهید.
سلام
میشه یکی از دوستان لطف کنه و بطور دقیق بگه این مدل عکس و باید چطوری درست کنم ؟ هرچی گشتم تو نت پیدا نکردم
ممنون :think:;
سلام
تعداد عکس مورد نظرتون رو میگیرید(اینجا 3تا چون سوژه سه بار تکرار شده (الزام نیست البته، به نیازتون بر میگرده)) بعد عکسها رو در فتوشاپ باز کرده (هر کدام بصورت لایه ای جداگانه) بعد قسمتهایی که سوژه حضور داره رو با ماسک در عکس ایجاد کنید
پ.ن: دوربین رو سه پایه و تنظیم دستی باشه که صحنه از لحاظ نور و کادر یکسان باشد
شاد باشید......
دوستان عزیز از کجا میتونم بک گراندهای مناسب برای عکس Portrait پیدا کنم ؟
میتونید از فایلهای PSD که درسایتهای مختلف قرار دارند استفاده کنید ، به نسبت اندازه عکس و سایزی که لازم دارید این فایلها رو میتونید دانلود کنید .نقل قول:
دوستان عزیز از کجا میتونم بک گراندهای مناسب برای عکس Portrait پیدا کنم ؟
ولی خرید فایل PSD خیلی با صرفه تر از دانلود این فایلها هست چون دربیشتر مواقع حجم این فایلها خیلی زیاد هست .
میتونید به صورت اینترنتی خرید کنید .
ولی این مورد هم نمیتونه نتیجه خیلی خوبی داشته باشه چون بیشترش قدیمی و خیلی از فایلها به درد نخور هستن .
کاربرانی هم درفورم وجود دارند که میتونید این نوع فایها رو ازشون خریداری کنید یا معاوضه کنید (اگرشما هم ویدیوی آموزشی داشته باشید میتونید با این افراد معاوضه کنید )
مثلا
http://forum.akkasee.com/members/17896.html
ممنون ولی من سرعت 4 مگ دارم و اگر سایتی بشناسید که برای دانلود داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید .
چجوری می تونم وارد محیط برنامه acr بشم......حین کار روی عکس داخل فتوشاپ؟؟؟؟؟؟
درود
اگر کمی واضح تر کاری که قصد انجامش رو دارید توضیح بدید دوستان راحتر میتوانند راهنمایی کنند
فتوشاپ را اجرا کنید ، یک فایل با فرمت RAW رو بکشید و در فتوشاپ بیندازید تا پنجره جدیدی باز گردد که ACR یا Adobe Camera Rawنام دارد
موفق باشید
انوش
عذر خواهی می کنم کاملتر توضیح ندادم......بله منظور من هم همین بود که چطور می شه به فرض آخر کار یا هر زمانی که خواستیم مستقبما به ACR رجوع کنیم.......آخه من معمولا چند مرحله از این ابزار استفاده می کنم هر دفعه مجبورم save کنم و دوباره عکس رو باز کنم تا وارد برنامه بشه....کلا راه های دسترسی به ACR چگونه هستند؟!!!
اگه منظورتون اینه که وسط کار ادیت میخواید دوباره به ACR برگردید و یه تغییر تو پروسس انجام شده بدید، باید فایل رو بصورت Smart Object از ACR به Photoshop منتقل کنید... برای اینکار الین بار که فایل رو در ACR باز کردید، بجای اینکه open image رو بزنید، shift رو نگه دارید تا دکمه open object ظاهر بشه و بعد اون رو بزنید...ب
عد در فوتوشاپ هروقت که لازم بود روی لایه smart دابل کلیک کنید تا دوباره به ACR برگرده...
پ.ن: اگه لازمه چند ویرایش مختلف از یه فایل خام رو توی یه فایل داشته باشید، میتونید رویه لایه smart کلیک راست کنید و duplicate smart object via copy رو بزنید اینطوری دوتا لایه smart از هم مستقل میشن (تو dplicate معمولی دو تا لایه به یه فایل ارجاع میشن و اگه یکی تغییر کنه، اونیکی هم همون تغییر رو میکنه)
خیلی ممنون جوابمو گرفتم:)
سلام خدمت دوستان عزيزم؛
بزرگترين مشكلي كه من باهاش مواجه هستم اينه كه هنگام ريسايز كردن عكس ها در ps اكزيف هم از بين ميره، دوستان آيا راه حلي هست كه بتونيم هنگام ريسايز كردن اكزيف رو هم داشته باشيم . ممنون
اگر از save for a web استفاده میکنید یک گزینه وجود دارد که میتونید تعیین کنید اگزیف بماند یا پاک شود.
از اين مسير ابتدا به سايز مورد نظر مي رسيد كه در صورت كاهش سايز، طبيعتاً كاهش حجم هم خواهيد داشت و از اون به بعد براي ذخيره كردنش مي تونيد Save for web رو انتخاب كنيد و مشخص كنيد كه اگزيف حفظ بشه و يا موقع ذخيره كردن Jpg در صفحه Jpeg Option مقدار Quality رو كم و زياد كنيد كه در كنارش حجم تقريبي فايل نهايي و كيفيت عكس رو هم نشون ميده.
ممنونم جناب مقداري، از روشي كه فرموديد استفاده كردم و نتيجه داد،
ابتدا در اين مسير اندازه رو تععين كردم
Image>>image size
و بعد از مسير زير حجم فايل رو تعيين كردم و توي قسمتmetadata گزينه all رو زدم و اكزيفاز بين نرفت
File>>> save for web&devices
ممنون و متشكر از راهنماييتون
سلام
ممكنه دوستان نحوه ساخت براش رو بفرماييد؟ ميخوام واترمارك رو به براش تبديل كنم.
ممنونم
1) فایل جدیدی در Ps باز کنید
2) واترمارک مورد نظرتان را طراحی کنید.
3) از منوی Edit گزینه ی Define Brush Preset را انتخاب کنید.
4) نامی را به آن اختصاص دهید.
به لیست قلمهای اضافه شده سر بزنید و مطمئن شوید که آخرین آنها، همان قلم ایجاد شده ی اخیر است.
میتوانید در طراحی از رنگهای متفاوتی در کنار هم استفاده کنید. اما در نهایت حین استفاده، Ps، آنها را برایتان بصورت کمرنگ و پررنگ به نمایش در خواهد آورد که برخی مواقع، خالی از لطف نیز نیست :-)
شاد باشید.
یک صفحه جدید باز کنید
واترمارک رو اونجا قرار بدید کنتراست رو بالا ببرید
control+a
Edit > define Brush Preset.
ok
تمام
سلام دوستان یک مشکلی دارم تو قسمت canvas اون هم فعال نبودن canvas extension color ! میشه راهنمایی کنید چون نمیشه کادر درست کرد !:::angry:::فایل پیوست 29041
سلام،
روی thumbnail (با فلش قرمز مشخص شده) کلیک راست کن و گزینه Flatten Image رو بزن.
فایل پیوست 29042
ربطی به تعداد لایه ها نداره و نیازی به FLATTEN IMAGE نیست
تا وقتی اندازه های طول و عرض رو برای ایجاد کادر یا بزرگ گردن کادر 0 (برای واحد های اندازه گیری مثل سانت ) یا 1(برای وقتی واحد Pixel هست) در نظر بگیری یعنی عملا کادری نیست که بخواد رنگش تعیین بشه
به محض اینکه به اون 0 ها عدد بدی گزینه رنگ هم فعال میشه