دوستان من میخوام یه قسمتی اضافه رو از روی عکس حذف کنم. یه شیء اضافه
انتخابش میکنم و دکمه delete رو میزنم و بصورت خودکار اون بخش حذف میشه اما یه مقدار اثر اون بخش باقی میمونه.
چطور میتونم یه قسمت رو حذف کنم و حداقل اثر از اون بخش بمونه.
از cs5 استفاده میکنم
شما میتونید با ابزار Clone Stamp Tool که با زدن کلید S این ابزار انتخاب می شود با ارایه نمونه از بخشهایی که میخواهید و کلونینگ که این کار را با نگه داشتن کلید Alt و بردن موس به منطقه ای که میخواهید دران ناحیه کلیک کنید سپس این قسمت را شبیه سازی کنید .دوستان من میخوام یه قسمتی اضافه رو از روی عکس حذف کنم. یه شیء اضافه
انتخابش میکنم و دکمه delete رو میزنم و بصورت خودکار اون بخش حذف میشه اما یه مقدار اثر اون بخش باقی میمونه.
چطور میتونم یه قسمت رو حذف کنم و حداقل اثر از اون بخش بمونه.
از cs5 استفاده میکنم
Nikon D600
با عرض پوزش نمیدونستم این سوال رو باید کجا مطرح کنم
کسی از دوستان لینک فیلم اموزش ادیت عکس نجومی داره؟
در یوتیوب موجود هست؟
سلام محمد رضای عزیز
قبلا چرخی که میزدم چند مورد با این اسم بود:Star Trail Photography
که در مورد ادیتشون اگر بتونید برنامه ی Star Stax رو دانلود کنید ویدئو های آموزشی بسیار خوبی با همین عنوان و کیفیت مناسب هست!
حجم نرم افزار حدود 20 مگابایت هست هم برای ویندوز و هم برای مکینتاش هم ظاهرا موجوده!
خیلی ممنون
در مورد استار تریل اطلاع دارم
برای ادیت عکاسی اعماق اسمان نیاز داشتم
سلام خسته نیاشید همگی!
کلا از وقتی دارم با cs6 کار می کنم به جای ورژن قبلیش حس می کنم یه سری چیزا گم شده!!! اول اینکه روش ساخت فیلمش کلا با ورژن قبل فرق کرده و هنوز مجبورم با همون cs5 فیلم بسازم.....ولی موضوعی که گیجم کرده اینه که من چجوری باید از image stack استفاده کنم تو cs6? وقتی می زنم load files into stack و صفحه مربوطه باز میشه، گزینه تبدیل به smart object کلا برداشته شده!!! و در نتیجه stack mode هم فعال نمیشه!!! ممنون می شم از دوستان راهنماییم کنن که چه کار کنم، یکم کارم واجبه :)
بدون اوبجکت کردن لایه ها هم میشه این گزینه رو فعال کرد فقط کافیه تمام لایه ها سلکت بشن .در نتیجه stack mode هم فعال نمیشه!!!
برای این کار کلید Ctrl رو نگه دارید و برروی لایه ها کلیک کنید .
دراین صورت گزینه stack mode نیز فعال خواهد شد .
شاید مشکل از نرم افزار شما باشه ولی این گزنیه تغییری نکرده !گزینه تبدیل به smart object کلا برداشته شده!!!
1.jpg
Nikon D600