نوشته اصلی توسط
Amir_s700
بله، از ACR میتونید برای فایل های jpg و tiff هم استفاده کنید...
۲ روش برای اینکار وجود داره: اول اینکه وارد فوتوشاپ بشید و open رو بزنید فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنید و قبل از زدن کلید open فرمت فایل رو روی camera raw بذارید (دقت کنید که photoshop raw رو انتخاب نکنید؛ چون خودم بارها پیش اومده که سر این قضیه سر کار رفتم و فکر می کردم فایلم خرابه)
روش دوم هم اینه که از bridge استفاده کنید و وقتی فایل (یا فایل های) مورد نظر رو انتخاب کردید command+r (تو ویندوز ctrl+r) رو بزنید تا همه رو با هم تو acr ببینی.
مزیت روش دوم اینه که میتونید چند تا عکس رو با هم باز کنید و ویرایش ها رو با هم sync کنید یا حتی تو خود bridge ویرایش های یه فایل رو کپی کنید و برای فایل دیگه استفاده کنید.
و نکته آخر اینکه اگه فایلی رو یه بار با ACR باز و ویرایش کنید، دفعه بعدی که تو فوتوشاپ بازش میکنید خودش اول میره تو ACR (مثل فایل های خام واقعی).
پ.ن: تا یادم نرفته این رو هم بگم که با فایل های غیر خام یه سری از امکانات acr رو از دست میدید: از جمله پروفایل های دوربین، تنظیمات پیشفرض وایتبالانس (فقط as shot و auto باقی میمونه) و تصحیح اتوماتیک خطاهای لنز. ضمنا بعضی از پیشفرض ها هم تغییر میکنن، مثلا مقدار وایتبالانس دیگه کلوین نیست و هردو پارامترش بصورت پیشفرض روی صفر (وسط) هستند، شارپنس، کنتراست، کاهش نویز و black هم بهصورت پیشفرض به عکس اعمال نمیشه (که البته طبیعیه، چون فرض بر اینه که قبلا دوربین اینها رو اعمال کرده).