منظورتون کارت گرافیک را به روز کردن هست؟
ولی نمیدونم چرا اونو پاک کردم درست شد!!
پس حتماً این کارو میکنم چون فیلترو میخوام.
ممنون
هانی معارف وند
غیر فعال بود.
هانی معارف وند
مدتي پيش من هم اين مشكل رو داشتم و در فروم هم مطرح كردم. Open GL هم غيرفعال بود. با نصب مجدد فتوشاپ ظاهرا درست شد اما الان هم بعضي وقتها تك و توك اينجوري ميشه مخصوصاً وقتي مدت زيادي با فتوشاپ كار مي كنم. با باز و بسته كردن فتوشاپ درست ميشه. اگه كسي دليل اصليش رو پيدا كرد به ما هم بگه ...سلام
من یه مشکلی با برنامم دارم اینکه هر کاری رو عکسم می کنم نشون نمی ده باید یه کلیک وسط عکس بکنم بعد نشون می ده.
مثلا یه لایرو خاموش می کنم هیچ تغییری نمی بینم بعد که مثلا یه کلیک وسط عکس می کنم بعد نشون می ده که لایه خاموشه.
نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه.
الان جستجویی در اینترنت کردم: برخی از کاربران با غیرفعال کردن برخی فیلترها مشکلشان حل شده بود. مشکل برخی دیگر هم مربوط به OpenGL بود. ظاهرا مشکل به علل مختلفی ایجاد میشود.
سلام.
دوستان وقتی عکسی رو در ACR ادیت میکنم و عکس 16 بیتی رو وارد فتوشاپ میکنم و در فتوشاپ هم یه سری ویرایش انجام میدم و میخوام عکس رو به صورت JPEG ذخیره کنم ارور میده.مینویسه : could not complete your request because of a program error. ولی وقتی عکس رو در فتوشاپ تبدیل به 8 بیت میکنم راحت jpeg ذخیره میشه.مشکل چی هست؟
اصولا امکان ذخیره JPG بصورت ۱۶ بیتی وجود نداره، تو ورژن های قبلی که کلا برای فیال ۱۶ بیتی این فرمت خاموش بود؛ ولی تو CS5 خودش اول ۸ بیتی میکنه و بعد ذخیره میکنه... بنابراین اولین حدس من اینه که سیستم شما به دلیلی (مثل کم بودن حافظه scratch روی هارد یا کم بودن RAM) نمیتونه این پردازش رو انجام بده!؟ برای تست یه بار سعی کنید خودتون فایل ۱۶ بیتی که تو فوتوشاپ باز شده رو به ۸ بیتی تبدیل کنید.
سلام
می خوام چند تا عکس رو تو یه Document بزارم طوری که همشون بعد از تغییر اندازه دقیقا هم اندازه بشن و در چند ردیف و ستون مرتب کنم
چه کار باید بکنم؟
ویرایش توسط eos500d : Wednesday 24 August 2011 در ساعت 21:56
مهدی رمضانی
Nikon D90 + AF-S 18-105 mm