ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 13 May 2013 در ساعت 11:51
بله با این ترکیب شانس رسیدن به نتیجه مطلوب بسیار بیشتر میشه… اعتراف می کنم که یادم نبود patch هم content-aware دار شده :) ولی اولش رفتم سراغ patch و چون کادر تصویر خیلی کوچیک و کادر انتخاب شده خیلی بزرگ بود، امکان استفاده نبود و اومدم سراغ content-aware fill. قطعا وقتی کادر کامل این عکس در اختیار باشه، روش شما راحتتر به جواب میرسه.
سلام دوستان.
چطور میتونم در عکس منظره ٬ ابرها را شارپرتر و سفید تر کنم بدون اینکه در رنگهای دیگر بخوام تاثیر بذارم به خصوص وقتی ها ابرها پخش باشند و یا پشت درختها باشند که خیلی سخت میشه فکر کنم . بهترین روش چیه میتونه باشه ؟
ویرایش توسط marypm : Wednesday 19 June 2013 در ساعت 21:08
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
04ic2dnt.jpg
ميتونيد اول با
patch tool
ناهيه مورد نظر رو انتخاب کنيد (کمی بزرگ تر) و از اطرافش که همرنگه واسه پتچ کردن استفاده کنيد
بعد با
smudge tool
رنگ ها رو يکدست کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان یه سوال دیگه هم دارم .وقتی عکسی را باز میکنم اتوماتیک با ACR باز میشه وقتی ادیت را انجام میدم و میزنم open میره توی خود ماژول اصلی فتوشاپ . خوب حالا اگر در هیمن حین بخوام دوباره سویچ کنم و برگردم به ACR چی کار باید بکنم. تا حالا هر وقت خواستم مجبور شدم عکس را ذخیره کنم ببندم دوباره باز کنم تا در ACR باز بشه .
سلام
کلید Shift را پایین نگه داشته تا دگمه Open Image در ACR تبدیل به Open Object شود و اگر روی آن کلیک کنید به محیط اصلی فتوشاپ می روید، و اگر دوباره در محیط اصلی فتوشاپ در پالت لایه ها برروی لایه ای که هست دابل کلیک کنید باز به ACR برخواهید گشت.
از این روش برای ویرایش های غیرتخریبی نیز استفاده میشود، ضمن آنکه بعضی امکانات فتوشاپ برای این روش غیرفعال میشوند(مثل بعضی فیلترها)
شاد باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام به همه دوستان. امروز این لینک دادم در مورد Shortcuts ها نرم افزار فتوشاپ. امیدوارم به دردتون بخوره:
Shortcuts In Photoshop
نمونه عکس:
319906.image0.jpg
یا حق
پ.ن: امیدوارم تو تاپیک اشتباهی نباشه!
ویرایش توسط amir.komeily : Thursday 20 June 2013 در ساعت 11:22
سلام
برای شارپ کردن می تونید از فیلترهای موجود در فتوشاپ مثل Unsharp Mask و یا پلاگین های مربوطه استفاده کنید.
ولی برای سفیدتر کردن ابرها (و کلا تصویر) روش های زیادی هست که چون در اینجا می خواهید فقط ابر را سفید کنید باید با ماسکینگ هم آشنایی داشته باشد.
شما می تونید ابتدا ابرها را ماسک کنید و بعد اقدام به پراسس کنید و و یا برعکس ابتدا پراسس انجام بدید و بعد ماسک کنید.
روشی که به نظرم میاد بهتر از بقیه جواب بده (مخصوصا در سفید تر کردن چشم) استفاده از ابزار Dodge هست. به این صورت که ابتدا بالای لایه ی اصلی، با فشردن همزمان کلیدهای Alt و Ctrl و کلیک بر روی دکمه ی New Layer یک لایه ی خاکستری ایجاد کنید، در اینجا پنجره ای مانند زیر باز می شود:
تنظیمات را مانند آنچه که من اعمال کردم انجام بدید (مد لایه رو فعلا روی Soft Light قرار بدید بعدا می توان تغییرش داد).
بعد از آنکه لایه ی خاکستری را ایجاد کردید از جعبه ابزار، Dodge را انتخاب کنید Exposure را تقریبا پایین بگیرید مثل 15 تا 20 ، Range را Midtones یا Highlights قرار دهید (و یا هر دو در دو لایه ی جدا).
با استفاده از ابزار Dodge به آرامی ابرها را سفید تر کنید تا جایی که ابرها غیر طبیعی جلوه نکنند و سایه ها را به کلی از دست ندهید. مد لایه را در حالت Overlay هم می تونید امتحان کنید.
موفق باشید.
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
سلام
احتمالا این مطلب بدردتون بخوره:
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
نمیدونم چرا سیستم من با cs6مشکل داره سرعت پردازش پایین میاد بعده یه مدت اخطار پر شدن درایو رو میده و..
احساس کردم علتش ویروس باشه اما با به روزترین آنتی ویروس هم این مشکلو دارم
ناچار cs5رو نصب کردم که اونم جدیدا برا فایلهای acrارور میده
دوستان اگه لطف کنذ و علت این مشکلو بفرمایید بسیار ممنون میشم