بارها شده دوستان همین سوال رو پرسیدن، شما باید پروفایل تصویرتون رو به sRGB تغییر بدهید.
اگر میخواهید از گزینه Save As استفاده کنید باید قبل از این کار از sRGB بودن پروفایل تصویر اطمینان حاصل کنید، برای این کار از منوی Edit گزینه Convert to Profile را کلیک کنید.
پنجرهای به این شکل باز میشود.
اگر قسمت Source Space روی sRGB بود که پنجره را Cancel کنید و Save as را انجام دهید.
اما اگر Source Space روی sRGB نبود باید گزینه Destination Space را روی sRGB تنظیم کنید و دکمه OK را بزنید.
روش دوم که من همیشه برای عکسهای اینترنتی استفاده میکنم خروجی گرفتن توسط Save as for Web است.
در این روش نیازی به تبدیل پروفایل عکس به sRGB نیست. چون در گزینههای این پنجره قابلیت تبدیل پروفایل هم وجود دارد.
تنظیمات رو مثل تصویر زیر انتخاب کنید:
گزینه Convert to sRGB را تیک بزنید که پروفایل عکس شما با sRGB ذخیره شود.
در قسمت Quality (بالا) عدد را از 100 شروع کنید، و به حجم فایل که زیر تصویر نشان داده شده (پایین سمت چپ) دقت کنید، برای اینترنت بهترین حالت این است که حجم فایل کمتر از 300 کیلوبایت باشد. اگر این عدد بیشتر از 300k بود باید عدد Quality را انقدر کم کنید که حجم فایل خروجی نزدیکترین عدد به 300k شود. مثلا در این عکس من Quality را روی 81 تنظیم کردم تا حجم فایل به 281.9k رسید که مناسب برای اینترنت است.
گزینه Metadata همون Exif است. اگر روی حالت All قرار بدین Exif عکس در فایل خروجی ذخیره میشود و اگر روی None قرار بدین Exif در فایل ذخیره نمیشود.
انتخاب بین Save as و Save as for Web بسیار ساده است، اگر تصویر شما در ابعاد بزرگ قرار است ذخیره شود از روش اول Save as استفاده کنید.
اگر تصویر شما قرار است برای نمایش در اینترنت استفاده شود و ابعاد کوچکتری دارد از گزینه Save as for Web استفاده کنید.
زمانی که میخواهید از روش Save as for Web استفاده کنید بهتر است ابعاد تصویر را قبل از این مرحله کوچکتر کرده باشید، یعنی تصویر را از منوی Image -> Image Size به اندازه دلخواه کوچک کنید سپس مراحل Save as for Web را انجام دهید.