میخام بدونم با برنامه فتوشاپ چطوری باید عکس سیاه سفید درست کنم که یک رنگ مثل قرمز توش نمایان بشه ؟ مثلا عکس سیاه سفیدی که رنگ قرمز یک گل یا لب توش معلوم باشه
اگر با برنامه corel paintshop pro X4 هم امکانش هست بگید ممنون
ممنون
میخام بدونم با برنامه فتوشاپ چطوری باید عکس سیاه سفید درست کنم که یک رنگ مثل قرمز توش نمایان بشه ؟ مثلا عکس سیاه سفیدی که رنگ قرمز یک گل یا لب توش معلوم باشه
اگر با برنامه corel paintshop pro X4 هم امکانش هست بگید ممنون
ممنون
مسیر زیررو دنبال کنيد
Image
Adjustments
Replace Color
ويا
کلید Alt را نگه داشته همزمان I و بدون رها کردن Alt سپس Aو درآخر R را بزنید .
دراینجا می تونید به راحتی هررنگی که دلتون می خواد رو نگه داريد و یا هر رنگی رو خواستید تغيیر بدید .
دراین مورد روش های بسياری می تونید به کار ببندید که یکي از اونها هم این روشه .
Nikon D600
برای سیاه سفید کردن روش های گوناگونی وجود داره ، سادترینش imag>adjasment>black & white است ، بعد از اینکار با استفاده از ابزار هیستوری براش محل هایی رو میخواید که میخواید رنگی باشند انتخاب کنید ، این ساده ترین روش است.
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
بهنظرم دوستان منظور شما رو درست متوجه نشدن!
برای کاری که شما میخواید انجام بدید، ساده ترین روش اینه که برید به منوی select، و color range رو بزنید، بعد روی اون رنگی که میخواید کلیک کنید تا انتخاب بشه،اگه لازم بود میتونید چند رنگ رو هم انتخاب کنید (shift رو نگه دارید و کلیک کنید) بعد اگه بخواید میتونید رنج رنگ رو هم با کنترل fuzziness کنترل کنید...
بعد تیک invert رو بزنید و روی ok کلیک کنید.
حالا به به layer و adjustment layer برید و روی gradient map کلیک کنید و نوع طیف رو روی مشکی به سفید بذارید.
البته برای سیاه و سفید کردن روش های دیگه ای هم هست که کنترل بیشتری روی خروجی دارن، ضمن اینکه ممکنه برای رنگ های خاص، روش های ساده تری هم باشه... ولی مزیت این روش اینه که خیلی سریع و برای هر هر رنگی و طیفی جواب میده.
دوستانی که از پلاگین shineoff استفاده میکنند لطفا منو راهنمایی کنند!
در فایل کرکی که به همراه نرم افزار هست دوفایل وجود داره یکی خود پلاگینه و دیگری با نام reg که قرار کار رجیستری رو انجام بده! بعد از نصب این دو فایل رو در مکان نصب پلاگین و همچنین در قسمت پلاگین فوتوشاپ روی خود پلاگین جایگزین کردم و فایل reg رو هم اجرا کردم و کامپیوتر رو هم ریست کردم ولی خبری از رجیستر شدن نیست!
این پلاگین رو جناب دلباز به اشتراک گذاشتن! من از سایت های دیگه هم گرفتم همین مشکلو دارم! در ضمن ویندوزم 7 هست و آنتی ویروس رو هم خاموش کردم.
ورژن 2.03 رو نصب می کنم.
آنتی ویروس خاموش و win defender هم در حالت غیر فعال!
windows 7 64bit
این یکیو نصب کنید: http://up2.iranblog.com/images/dap9ucw9pufo8ftacii.rar
یا این: http://s2.picofile.com/file/71610440...ls101.rar.html
اگر باز هم سریال نامبر اثری نکرد به صورت دستی فایل Reg رو بنویسید:
فایل Reg رو با استفاده از Notepad باز کنید و اطلاعات داخل فایل رو در مسیر رجیستری زیر ایجاد کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Image Trends Inc\ShineOff\2.0
کلیدهایی که باید ایجاد کنید:
"User"="Activated"
"UTC"="50004000"
"RESERVED"="RESERVED"
"SerialNumber"="341234123412341234"
"Sessions"="25"
مثلا با کلیک بر روی صفحه سفید Registry یک کلید از نوع String Value ایجاد و نام آنرا User گذاشته و داخل آن عبارت Activated را تایپ کن. (و بقیه کلید ها نیز به همین ترتیب).
((اگر قبلا این اطلاعات ثبت شده اند که دیگه مشکل را خدا داند!)
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
سلام دوستان.
الان که میخواستم فتوشاپ رو باز کنم این ارور رو میده ! مشکل چی هست ؟!
ببخشید که یه خورده حجم عکس بالاست.فقط یک برنامه به جز فتوشاپ دارم که بشه باهاش اندازه رو کم کنم که اونم چون نسخه آزمایشی بوده الان دیگه کار نمیکنه ! برنامه ای هم که بشه باهاش فقط ارور رو کراپ کنم نداشتم !
Untitled.jpg
پـوریـا ارشدی
درایوی که برای استفاده PS به برنامه معرفی کردهاید قابل دسترسی توسط برنامه نیست.
موقع اجرای برنامه Shift+Ctrl+Alt را فشار دهید تا تنظیمات Preferences به حالت اولیه باز گردد.
.