سلام
مقدار زیادی عکس در سایزها و ترکیبهای مختلف دارم که میخواستم همه اش یکجا (بدون تغییر نسبت طول و عرض) در فتوشاپ CS5 برای نمایش در web به سایزهای کوچک تبدیل نمایم ممنون میشم راهنمایی نمایید که چگونه به صورت اتوماتیک میشه انجام داد. با سپاس
سلام
مقدار زیادی عکس در سایزها و ترکیبهای مختلف دارم که میخواستم همه اش یکجا (بدون تغییر نسبت طول و عرض) در فتوشاپ CS5 برای نمایش در web به سایزهای کوچک تبدیل نمایم ممنون میشم راهنمایی نمایید که چگونه به صورت اتوماتیک میشه انجام داد. با سپاس
این نوع سایزبندی میتونه فقط به یک نوع صورت بگیره .
اول اینکه سایزی که شما میخواهید ،اگر نسبت طول و عرض تمام عکسهاتون یکسان نباشه نمیتونید به صورت یکسان تغییر بدید .
مثلا سایز یکی از عکسهاتون 750 ×700 هست و یکی دیگه 800 × 700 درصورت ریسایز این عکسها به 600 × 650 نمیشه هردو عکس رو به صورت یکسان ریسایز کرد .
ولی با درنظر گرفتن یکی از واحدهای طول و یا عرض میشه با تعریف یک نوع اکشن ساده تمام عکسها رو بدون از دست دادن طول و عرض درقسمت
File>Automate>Batch به صورت یکجا همه رو تغییر سایز داد .
Nikon D600
سلام دوستان.
عکس های raw در فتوشاپ 5 را چطور میشه باز کرد؟
دوربینم nikond3100 و فتوشاپ فایل های raw اونو نمیشناسه.
سلام
چطور میشه یه رنگ خاص رو توی فتوشاپ حذف کرد؟
مثلا رنگ سبز رو توی یه عکس حذف کرد.
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
منظورتون رو دقیقتر توضیح بدید .
شمامیتونید رنگ رو تغییر بدید مثل سیاه و سفید کردن اون رنگ و یا تغییر رنگ سبز به زرد و رنگهای دیگه اما حذف اون رنگ مفهومی نداره .
مگر اینکه تمام اون رنگ رو Select کنید و بعد Clear ، و یا با ابزار Magic Eraser Tool که یکی از همون پاکنها هست این کار رو انجام بدید .
همینطور میتویند از مسیر Image - Adjustments - Match Color نیز رنگ مورد نظر رو تغییر بدید .
Nikon D600
منظور من اینه که یه رنگ رو انتخاب کنیم (مثلا سفید) بعد بتونیم تمام رنگهای سفید داخل یه عکس رو با هم حذف کنیم.
چیزی شبیه به حذف کروماکی.
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام دوستان
من نرم افزارcs6 را نصب کردم ولی وقتی که بازش میکنم پیغام ارتباط به انترنت برای تائید شماره سریال میده و 7روز مهلت داده ،لطفا" راهنمائی کنید.
چطور باید عکس رو از لحاظ تراز بودن خط افق چک و تصحیح کرد ؟
بسته به اینکه در چه نرم افزاری بخواهید کنترل تراز بودن را انجام دهید:
1) Adobe Ps: عکس را Load کنید و با استفاده از Rectangular Marquee Tool یک کادر مستطیلی انتخاب کنید که یکی از اضلاع افقی آن (که بصورت خط چین نمایش داده میشود) بر روی خط افق قرار گیرد و بصورت چشمی، کج بودن/نبودن آن را بررسی کنید.
2) ACDSee: عکس را در این نرم افزار، در محیط Edit باز کنید و با انتخاب Rotate، یک شبکه شطرنجی فرضی ظاهر میشود که میتوانید بصورت چشمی، بررسی را انجام داده و همانجا با استفاده از نوار لغزنده ی Straightening کجی احتمالی را تصحیح نمائید.
3) Adobe Lr: کنترل و اعلام میکنم.