درود
اگر کمی واضح تر کاری که قصد انجامش رو دارید توضیح بدید دوستان راحتر میتوانند راهنمایی کنند
فتوشاپ را اجرا کنید ، یک فایل با فرمت RAW رو بکشید و در فتوشاپ بیندازید تا پنجره جدیدی باز گردد که ACR یا Adobe Camera Rawنام دارد
موفق باشید
انوش
درود
اگر کمی واضح تر کاری که قصد انجامش رو دارید توضیح بدید دوستان راحتر میتوانند راهنمایی کنند
فتوشاپ را اجرا کنید ، یک فایل با فرمت RAW رو بکشید و در فتوشاپ بیندازید تا پنجره جدیدی باز گردد که ACR یا Adobe Camera Rawنام دارد
موفق باشید
انوش
عذر خواهی می کنم کاملتر توضیح ندادم......بله منظور من هم همین بود که چطور می شه به فرض آخر کار یا هر زمانی که خواستیم مستقبما به ACR رجوع کنیم.......آخه من معمولا چند مرحله از این ابزار استفاده می کنم هر دفعه مجبورم save کنم و دوباره عکس رو باز کنم تا وارد برنامه بشه....کلا راه های دسترسی به ACR چگونه هستند؟!!!
اگه منظورتون اینه که وسط کار ادیت میخواید دوباره به ACR برگردید و یه تغییر تو پروسس انجام شده بدید، باید فایل رو بصورت Smart Object از ACR به Photoshop منتقل کنید... برای اینکار الین بار که فایل رو در ACR باز کردید، بجای اینکه open image رو بزنید، shift رو نگه دارید تا دکمه open object ظاهر بشه و بعد اون رو بزنید...ب
عد در فوتوشاپ هروقت که لازم بود روی لایه smart دابل کلیک کنید تا دوباره به ACR برگرده...
پ.ن: اگه لازمه چند ویرایش مختلف از یه فایل خام رو توی یه فایل داشته باشید، میتونید رویه لایه smart کلیک راست کنید و duplicate smart object via copy رو بزنید اینطوری دوتا لایه smart از هم مستقل میشن (تو dplicate معمولی دو تا لایه به یه فایل ارجاع میشن و اگه یکی تغییر کنه، اونیکی هم همون تغییر رو میکنه)
خیلی ممنون جوابمو گرفتم:)
سلام خدمت دوستان عزيزم؛
بزرگترين مشكلي كه من باهاش مواجه هستم اينه كه هنگام ريسايز كردن عكس ها در ps اكزيف هم از بين ميره، دوستان آيا راه حلي هست كه بتونيم هنگام ريسايز كردن اكزيف رو هم داشته باشيم . ممنون
اگر از save for a web استفاده میکنید یک گزینه وجود دارد که میتونید تعیین کنید اگزیف بماند یا پاک شود.