به دنبال یک فیلم یا نرم افزار آموزش فوتوشاپ جهت روتوش چهره به صورت حرفه ای و کاربردی هستم. برای دانلود یا خرید .
دوستان کدام فیلم یا سی دی آموزشی را پیشنهاد می کنند؟
با تشکر
به دنبال یک فیلم یا نرم افزار آموزش فوتوشاپ جهت روتوش چهره به صورت حرفه ای و کاربردی هستم. برای دانلود یا خرید .
دوستان کدام فیلم یا سی دی آموزشی را پیشنهاد می کنند؟
با تشکر
سلام.
متاسفانه از دیشب عکسها در محیط فتوشاپ CC به صورت نویزی و بسیار شارپ نمایش داده میشن. (در قسمت فیلترها و هنگام خروجی گرفتن به صورت نرمال) آیا دوستان تابحال با چنین مشکلی برخورد کردن؟
علی آقا این سه تا رو کنترل کن .
به حالت دیفالت باید ارقام همین معادل باشن .
Untitled-2.jpg
Untitled-3.jpg
هنگامی که در ACR هستید درپایین و وسط کادر گزینه ای با فونت آبی وجود داره که اگه بروی اون کلیک کنید این پنجره باز میشه و دراین گزینه Sharpen For باید روی None باشه.
Untitled-4.jpg
Nikon D600
سلام.
بهزاد جان خروجی درسته. یعنی همه چیز سر جاشه (ACR منظورم نیست. خود فتوشاپ رو میگم)
ولی همینطور که قبلن عرض کردن مشکل فقط در به نمایش در اومدن عکس تو فتوشاپه
این مشکل مربوط می شه به حالت نمایش و preview , که تا حدودی به ناهماهنگی نرم افزار با کارت گرافیکی مربوط میشه .
در مسیر Edit-Preferences-Preferences کلیک کنید
درزیر گزینه Detected Graphics Processor باید نوع کارت گرافیک شما دیده شود .
دراینجا میتونید تیک گزینه Use Graphics Processor رو بردارید و نرم افزار رو بسته و دوباره اجرا کنید و یا از اونجا به Graphics Processor Settings و به قسمت Advances Settings برید و Drawing Mode رو به حالت Normal تغییر بدید و نرم افزار رو بسته ودوباره اجرا کنید .
هردو مورد رو یک به یک امتحان کنید اگه جواب نداد بهتره Driver کارت گرافیک رو آپدیت کنید .
ویرایش توسط behzad_milad : Sunday 25 January 2015 در ساعت 03:26
Nikon D600
سلام خسته نباشید
در فتوشاپ cs6 وقتی از عصای جادویی استفاده میکنم لبه ها فید نمیشن خواستم ببینم گزینه فید کردن لبه ها کجاس؟؟
در برش معمولی خودش فید داره در نوار بالا اما در نوار عصا این گزینه نیست
ممنون میشم زود جواب بدین
refine.JPG
RefineEdge
یا shift + f6
سلام به دوستان
به نظرتون برا پردازش تصویر( با نگاهی به عکاسی نجومی) چه نرم افزاری پیشنهاد میدین؟ لایت روم یا cs7? یا چیز دیگه ای؟