به این مسیر بروید:
Ctrl+K ---> Performance --> Advanced Settings
و از منوی کشیویی Drawing Mode، گزینه ی Normal و یا Basic را انتخاب کنید
و یا آخرین ورژن درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید
به این مسیر بروید:
Ctrl+K ---> Performance --> Advanced Settings
و از منوی کشیویی Drawing Mode، گزینه ی Normal و یا Basic را انتخاب کنید
و یا آخرین ورژن درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
من به تازگی با CS5 دچار مشکلی شدم و اون هم اینه که مدت کوتاهی است که ، بعد از دو سه مرحله ادیت روی دو یا سه عکس ، پیام ارور میاد و فتوشاپ باید بسته بشه .
به ویژه وقتی با پلاگین های NIK و پرتره کار میکنم .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
منم همین مشکل رو دارم منتها با نویز نینجا!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
چطور میشود history اعمال اجرا شده را زیاد کرد؟ زیاد پیش می آید که میخواهم دفعات زیادی Undo کنم اما تا یکجایی که بر میگرداند متوقف شده و دیگر عمل Undo انجام نمیشود.
کلید Ctrl+K رابزنید .
درقسمت Performance درسمت راست گزینه Hestor states که عدد 20 می باشد را افزایش دهید .
Nikon D600
معمولا پلاگینهای NIK مشکلاتی بعد از نصب پیدا میکنن .من به تازگی با CS5 دچار مشکلی شدم و اون هم اینه که مدت کوتاهی است که ، بعد از دو سه مرحله ادیت روی دو یا سه عکس ، پیام ارور میاد و فتوشاپ باید بسته بشه .
به ویژه وقتی با پلاگین های NIK و پرتره کار میکنم .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
درصورت امکان اروور مربوطه رو اضافه کنید .
و یا بهتره ورژن دیگری رو نصب کنید .
Nikon D600
سلام
من به تازگی مانیتورم رو عوض کردم.یه "crt 15 قدیمی داشتم که حالا جاش رو با 2261vp lg عوض کردم.
منتها از وقتی این کار رو کردم قسمت هایی از فایل خام تو acr آبی رنگ میشه.منتها وقتی عکس رو سیو میکنم و دوباره باز میکنم با خود فوتوشاپ درست بازش میکنه.
از نسخه ی cs5 استفاده میکنم.
چطور میشه این مشکل برطرف بشه؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
یک اسکرین شات از جایی که رنگ هارو آبی نشون میده بزارید
پـوریـا ارشدی
دوستان خیلی راحت و کامل میشه به من توضیح بدید که چطور میشه قسمتی از عکس و توسط فیلتر های فتوشاپ ادیت کرد . یک عکس دوستم گذاشته بود که همه بک ادیت شده بود با فیلتر اما شخصی که جلو بود عکس معمولی بود. با تشکر
سلام.مشکل حل شد دوست عزیز.یعنی من میخواستم ورزن جدید نصب کنم که بعد از این مشکل این کار رو انجام دادم و حالا خوبه.
فقط الان یک سوال جدید برام پیش اومده.اگر فایل خامی رو تو acr بااون گزینه ی delete پاک کنیم کجا میره؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT