با استفاده از color range زمینه رو سلکت کنید
سپس با refin edge انتخاب رو نرم و دقیق تر کنید
سپس سوژه رو در یک لایه ی جدید قرار بدید
پس زمینه که در پایین هستش با فیلتر gassan blure نرم کنید
سایه ها رو از بین ببرید غیر طبیعی میشه
با استفاده از color range زمینه رو سلکت کنید
سپس با refin edge انتخاب رو نرم و دقیق تر کنید
سپس سوژه رو در یک لایه ی جدید قرار بدید
پس زمینه که در پایین هستش با فیلتر gassan blure نرم کنید
سایه ها رو از بین ببرید غیر طبیعی میشه
داود معانی
جناب چگینی فقط از همون روش استفاده کردید ؟
یعنی برای چروک ها هم ؟؟؟
مهدی بابائی
دوستان با روش Gussian Blurاین عکس رو ادیت کردم
در نهایت برای تست یک دست بودن بکگراند در LEVEL عکس را over کردم که این شیارها خودش را نشان داد.
طبق تجربه ای که دارم این شیارها در نهایت در چاپ دیده خواهند شد
اگر ممکن دوستان با تجربه بنده را در خصوص روشی برای جلوگیری از بوجود آمدن این شیارها راهنمایی بفرمایند.
در عکس با نور کم هم وجود دارند و در واقع من عکس over رو بمنظور سهولت دید دوستان قرار دادم
امیر عزیز اگر موضوع از نورپردازی باشد باید در عکس اصلی هم با over شدن این شیارها دیده شود که این طور نیست.
نوع پردازش را هم که فرمودید عکس اصلی را در cs5 باز کردم و دستور العمل جناب چگینی رو انجام دادم و چه قبل از ذخیره و چه بعد از آن دیده می شوند.
ببخشید که یه بحث نسبتا قدیمی رو دوباره مطرح می کنم، ولی به نظرم مفیدـه و از زمانی که پست قبلی رو نوشته بودم، فرصت سر زدن به سایت و ادامه دادن پیدا نکرده بودم...
من هنوز هم مطمئن نیستم که منظور رو درست فهمیده باشم، ولی برای اینکه معادل سیاه و سفید شده یه لایه رو به عنوان ماسک یه لایه دیگه انتخاب کنید،یه چیزی مثل این تصویر:
5305100_460s copy.jpg
باید اول اون لایه ای که میخواید ازش ماسک بسازید رو پیدا کنید و در حالی که کلید option رو نگه داشتید، روی آیکان چشم کنار اون کلیک کنید (این کار باعث میشه که بقیه لایه ها خاموش بشن و فقط اون لایه دیده بشه)، بعد به پنل کانال های رنگی (channels) میرید و در حالی که کلید command رو نگه داشتید، روی thumbnailی که اونجاست کلیک میکنید... ( اینطوری محتوای کانال طوری انتخاب میشه که قسمت های سفید انتخاب کامل و قسمت های مشکی عدم انتخاب کامل بشن و قسمت های خاکستری هم به همون نسبت (با شفافیت کمتر) انتخاب بشن...
بعد دوباره به پنل لایه ها برمیگردید و دوباره روی چشم کنار لایه option+click رو میزنید تا بقیه لایه ها هم دیده بشن و بعد برای لایه مورد نظرتون ماسک میسازید...
پ.ن: طبیعتا بسته به اینکه از کدوم فضای رنگی (RGB، Lab و...) استفاده کنید، موقع انتخاب فقط یه کانال رنگی رو انتخاب کنید یا روی thumbnail اول که همه کانال ها رو داره command+click کنید؛ و اینکه موقع ساخت لایه ماسک، کلید option رو نگه داشته باشید یا نه، ماسکی که می سازید یه مقدار متفاوت میشه...
پ.پ.ن: بسته به نیاز حتی میتونید چند جور انتخاب از کانال های مختلف و حتی انتخاب های دستی و... رو ذخیره کنید و با الگوریتم های ترکیب انتخابی که فوتوشاپ داره اونا رو ترکیب کنید و ماسکهایی بسازید که شاید چند سال طول بکشه تا با قلم و داخل لایه ماسک اونا رو به اون دقت بسازید...
لینک فایل اصلی عکس رو هم قرار دادم.
لطفا برای یک دست شدن بکگراند با هر روشی که دوستان بهتر می دونند منو راهنمایی کنید
IMG_2969 (2).JPG - 4shared.com - photo sharing - download image - amir chimeh