عزیزان چطوری میشه یک عکس را قرینه کرد؟
یعنی از چپ قرینه بشه به سمت راست
Printable View
عزیزان چطوری میشه یک عکس را قرینه کرد؟
یعنی از چپ قرینه بشه به سمت راست
.
سلام
جناب نصرالهي
لطفا يك عكس شامل چند عكس ( مثلا 7 تا ) از مراحا كارتان اينجا بگزاريد متوجه بشيم
جناب وایبر عزیز
ممنونم از پیگیری شما! عذر می خوام که دیر شد!
با یکی از دوستانم این موضوع رو در میون گذاشتم که ایشان روشی مناسب پیشنهاد دادند و آن هم استفاده از ابزار smudge برای خارج کردن این شیارها است. با ذکر این نکته که بهتر است تیک spacing رو از داخل تنظیمات قلم آن برداریم تا عملکرد سریعتری داشته باشیم.
سلام
من ویندوز کامپیوترمو عوض کردم و جدیدا فتوشاپ CS6 نصب کردم، اما هرچی پلاگین نصب میکنم داخل منوی فیلتر فتوشاپ نمیاد !!
دوستان راهنمایی کنن
شاد باشید......
پ.ن: قبلا روی فتوشاپ CS5 همین روالی که امروز روی CS6 انجام دادم رو رفتم اما پلاگین ها نمیان
درست شد
ممنون
فایلهای با پسوند 8BF رو داخل پوشه Plug-Ins فتوشاپ کپی نکرده بودم
سلام.
این امکان وجود داره که از یک لایه به عنوان ماسک برای یک لایه دیگه استفاده کرد؟
وقتی رو لایه اول میرم و تمام عکس رو کپی میکنم سپس رو ماسک لایه دوم میرم و پیست میکنم، یک لایه جدید مثل لایه اول ایجاد میشه.
پیشاپیش ممنون.
کلید Ctrl رو نگه دارید و سپس ماسک مورد نظر رو برروی لایه ای که می خواهید انتقال دهید .نقل قول:
سلام.
این امکان وجود داره که از یک لایه به عنوان ماسک برای یک لایه دیگه استفاده کرد؟
وقتی رو لایه اول میرم و تمام عکس رو کپی میکنم سپس رو ماسک لایه دوم میرم و پیست میکنم، یک لایه جدید مثل لایه اول ایجاد میشه.
پیشاپیش ممنون.
ممنونم از جوابتون ولی با این کار فقط ماسک بین لایه ها جا به جا میشه. من میخواستم از یک عکس که تو یه لایه دیگس به عنوان ماسک استفاده کنم نه از ماسک یک لایه دیگه. از خود لایه!
اگه منظورتون اینه که میخواید از معادل سیاه و سفید شده یه لایه به عنوان ماسک روی یه لایه دیگه استفاده کنید، باید این کار رو بکنید:
اول کلید command(CTRL ) رو نگه دارید و روی تصویر انگشتی (thumbnail) لایه ای که میخواید ازش ماسک بسازید کلیک کنید. بعد در حالی که لایه مقصد فعاله، کلید ساخت ماسک رو بزنید.
پ.ن: اگه منظورتون این بود که لایه بالایی فقط جایی که لایه پایینی دیده میشه، دیده بشه (یعنی لایه پایین ماسک لایه بالا بشه) باید کلید option رو نگه دارید و روی خط بین دو لایه کلیک کنید.
متشکرم ولی این راه هم فقط قسمت های شفاف و غیر شفاف رو از هم تشخیص میده و ماسک میکنه. یعنی نمیشه از یک عکس به عنوان ماسک برای یک لایه استفاده کرد چون همش غیر شفافه.
با سرچی که در اینترنت کردم به بهترین جواب رسیدم:
اول یه ماسک سفید برای لایه مورد نظر میسازید. سپس کلید آلت رو نگه میدارید و روی تصویر انگشتی ماسک کلید میکنید ---> چشم همه لایه ها برداشته میشه و شما فقط اون ماسک رو به صورت یک صفحه سفید میبینید. حالا میتونید به صورت عادی هر کاری روی ماسک انجام بدید، عکس کپی پیست کنید، ادیتش کنید، فیلتر روش بذارید، از adjustment استفاده کنید و...
البته سوالم رو بد مطرح کرده بودم. میخواستم عکسی که به عنوان ماسک استفاده میکنم رو اول تو یک لایه جداگانه قرار بدم و با یک حرکت سریع تبدیلش کنم به ماسک که خب ظاهرا نمیشه.
به جاش عکس مورد نظر رو کپی میکنم و با روشی که نوشتم روی ماسک پیست میکنم.
با سلام خدمت اساتید محترم. چند وقتی هستش که با فرمت raw عکاسی میکنم .ولی وقتی میارمشون تو کامپیوتر نه با فتوشاپ میتونم ببینمشون و نه با لایت روم . اگه ممکنه راهنماییم کنین واگه لینک نرم افزار دارین برام بزارین. فتوشاپ CS5 64 bit هستش و لایت روم 3 64 bit .
با تشکر از راهنماییتون.
[QUOTE=M.Meghdari;311700]مدل دوربین شما جدیدتر از ورژن ACR فتوشاپه.
با آپدیت ACR مشکلتون حل میشه.[/
سلام ممنون از راهنماییتون. مشکل فتوشاپ با دانلود ACR ورژن 6.2 حل شد. ولی لایت روم رو نتونستم کاریش کنم. تو اینترنت دنبالش گشتم ولی آپدیت خاصی واسش پیدا نکردم.
دوست عزیز سوال و توضیحات شما زیاد معلوم و مشخص نیست .نقل قول:
متشکرم ولی این راه هم فقط قسمت های شفاف و غیر شفاف رو از هم تشخیص میده و ماسک میکنه. یعنی نمیشه از یک عکس به عنوان ماسک برای یک لایه استفاده کرد چون همش غیر شفافه.
با سرچی که در اینترنت کردم به بهترین جواب رسیدم:
اول یه ماسک سفید برای لایه مورد نظر میسازید. سپس کلید آلت رو نگه میدارید و روی تصویر انگشتی ماسک کلید میکنید ---> چشم همه لایه ها برداشته میشه و شما فقط اون ماسک رو به صورت یک صفحه سفید میبینید. حالا میتونید به صورت عادی هر کاری روی ماسک انجام بدید، عکس کپی پیست کنید، ادیتش کنید، فیلتر روش بذارید، از adjustment استفاده کنید و...
البته سوالم رو بد مطرح کرده بودم. میخواستم عکسی که به عنوان ماسک استفاده میکنم رو اول تو یک لایه جداگانه قرار بدم و با یک حرکت سریع تبدیلش کنم به ماسک که خب ظاهرا نمیشه.
به جاش عکس مورد نظر رو کپی میکنم و با روشی که نوشتم روی ماسک پیست میکنم
اگه شما دقیق توضیح بدید که میخواهید چه کاری انجام بدید شاید بتونید بهتر به جوابتون برسید .
برای ماسک کردن فقط یک گزینه وجود نداره .
مثلا می تونید از مود ماسک Quick Mask Mode برای این کار استفاده کنید .
با فشار دادن کلید Q این گزینه فعال میشود .
سپس میتوانید با براش (قلم) مورد نظر قسمتهایی رو که دوست دارید رو انتخاب کنید و دراخر با فشار دادن همان کلید Q ناحیه مورد نظر انتخاب می شود .
حالا کافیه گزینه Add Vector Mask رو بزنید تا ماسک مورد رو ببینید .
و یک مورد دیگر ، با فشار کلید Ctrl+J حالا شما دولایه دارید کلیدهای Ctrl+A رو برای انتخاب تمام ناحیه عکس فشار دهید و سپس Ctrl+C برای کپی کردن لایه فشار دهید .
حالا یک ماسک برروی لایه بالایی ایجاد کنید .
حال با فشاردادن کلید Alt و کلیک بروی ماسک کادرشما سفید می شود .
دراخر با فشار کلیدهای Ctrl+V ماسک شما تبدیل به عکس می شود .
سلام دوستان من هر عکسی که باز میکنم این مدلی نمایش میده میشه راهنمایی کنید ؟فایل پیوست 35831
و اینکه آیا مقاله ای در مورد ادیت عکس با استفاده از لایه ها میتونید در اختیار من قرار بدید ؟
با تشکر
به این مسیر بروید:
Ctrl+K ---> Performance --> Advanced Settings
و از منوی کشیویی Drawing Mode، گزینه ی Normal و یا Basic را انتخاب کنید
و یا آخرین ورژن درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید
من به تازگی با CS5 دچار مشکلی شدم و اون هم اینه که مدت کوتاهی است که ، بعد از دو سه مرحله ادیت روی دو یا سه عکس ، پیام ارور میاد و فتوشاپ باید بسته بشه .
به ویژه وقتی با پلاگین های NIK و پرتره کار میکنم .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
منم همین مشکل رو دارم منتها با نویز نینجا!
سلام
چطور میشود history اعمال اجرا شده را زیاد کرد؟ زیاد پیش می آید که میخواهم دفعات زیادی Undo کنم اما تا یکجایی که بر میگرداند متوقف شده و دیگر عمل Undo انجام نمیشود.:think:;
کلید Ctrl+K رابزنید .
درقسمت Performance درسمت راست گزینه Hestor states که عدد 20 می باشد را افزایش دهید .
معمولا پلاگینهای NIK مشکلاتی بعد از نصب پیدا میکنن .نقل قول:
من به تازگی با CS5 دچار مشکلی شدم و اون هم اینه که مدت کوتاهی است که ، بعد از دو سه مرحله ادیت روی دو یا سه عکس ، پیام ارور میاد و فتوشاپ باید بسته بشه .
به ویژه وقتی با پلاگین های NIK و پرتره کار میکنم .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
درصورت امکان اروور مربوطه رو اضافه کنید .
و یا بهتره ورژن دیگری رو نصب کنید .
سلام
من به تازگی مانیتورم رو عوض کردم.یه "crt 15 قدیمی داشتم که حالا جاش رو با 2261vp lg عوض کردم.
منتها از وقتی این کار رو کردم قسمت هایی از فایل خام تو acr آبی رنگ میشه.منتها وقتی عکس رو سیو میکنم و دوباره باز میکنم با خود فوتوشاپ درست بازش میکنه.
از نسخه ی cs5 استفاده میکنم.
چطور میشه این مشکل برطرف بشه؟
یک اسکرین شات از جایی که رنگ هارو آبی نشون میده بزارید
دوستان خیلی راحت و کامل میشه به من توضیح بدید که چطور میشه قسمتی از عکس و توسط فیلتر های فتوشاپ ادیت کرد . یک عکس دوستم گذاشته بود که همه بک ادیت شده بود با فیلتر اما شخصی که جلو بود عکس معمولی بود. با تشکر
سلام.مشکل حل شد دوست عزیز.یعنی من میخواستم ورزن جدید نصب کنم که بعد از این مشکل این کار رو انجام دادم و حالا خوبه.
فقط الان یک سوال جدید برام پیش اومده.اگر فایل خامی رو تو acr بااون گزینه ی delete پاک کنیم کجا میره؟
??????؟؟؟؟؟
اساتید فوتوشاپ لطف کنن جواب بدن ممنون میشم . با تشکر
سلام
اگر درست متوجه سوال شما شده باشم با ماسک کردن مشکل شما حل خواهد شد.
بک کپی از لایه اصلی عکس تهیه کنین(ctrl+J).ویرایش مد نظرتون رو رو اون لایه انجام دهید.بعد یک ماسک ایجاد کنین (alt+add layer mask).بعد با براش قسمتهایی که می خواین تحت تاثیر اون ویرایش قرار بگیره انتخاب کنین.
برای انتخاب قسمتی از عکس می تونید از ابزار Select استفاده کنید .نقل قول:
دوستان خیلی راحت و کامل میشه به من توضیح بدید که چطور میشه قسمتی از عکس و توسط فیلتر های فتوشاپ ادیت کرد . یک عکس دوستم گذاشته بود که همه بک ادیت شده بود با فیلتر اما شخصی که جلو بود عکس معمولی بود. با تشکر
ولی برای جواب سوال شما باید نمونه عکسی رو قرار بدید تا فیلتر مورد نظر ونوع ویرایشی که درنظر دارید مشخص بشه .
سلام .
یه مشکلی از دیروز پیدا کردم .وقتی میخوام پوست رو روتوش کنم از روش معمول Duplicate و بعدFilter/Blur/Surface Blurاستفاده ویکنم و بعد نگهداشتن دکمه alt و زدن دکمه ماسک پایین پالت لایه ها و بعد استفاده از قلم مو برای صاف کردن نقاط مورد نظر .در این مرحله وقتی قلم مو رو میکشیدم پوست صاف میشدو روی قسمت مشکی لایه هم نقاط قلم مو کشیده سفید میشد اما الان نمیشه و هر چه قلم مو رو میکشم اثری یروی پوست نمیزاره .مشکل رو نمیتونم حل کنم .لطفا کمک کنید.
رنگ بکگراند و فورگراند رو هم چک کنید
فایل پیوست 36132
و همینطور مد مربوط به براش رو
فایل پیوست 36133
و می تونید با همزمان نگه داشتن Alt+Shift+Ctrl و بستن فتوشاپ به حالت پیشفرضش برگردید. شاید اینجوری حل شد!
مشکل از رنگ بکگراند فورگراند بود که خوشبختانه حل شد .تشکر
با سلام
من میخواستم dpi عکس رو تغییر بدم باید در کدام منو برم؟
سلام
از منوی Image گزینه Image size
شاد باشید......
با درود
دوستان برای از بین بردن چروک ها و نقاط آندر اکسپوز روی پارچه راهی سریعتر از استمپ و یا هلینگ براش برای تصحیح سراغ دارید؟
تعداد این عکسها حدود 150 عدد هستش
برای درک بهتر نمونه یکی از این عکسها :
فایل پیوست 36514
ممنون
سلام
به نظرم یک راه، انتخاب پس زمینه با استفاده از ابزار Color Range در منو Select است. پس زمینه انتخاب شده را در یک لایه مجزا بگذارید و گلدان و گل بدون پس زمینه را در یک لایه مجزا بالاتر از لایه پس زمینه. بعد لایه پس زمینه را با فیلتر Gussian Blur تا حد مطلوبتات Blur کنید. کلاً بیشتر از 2-3 دقیقه طول نمی کشد
ممنون آقای معانی نحوه کار رو هم بفرمایید لطفا
پیشنهادی برای حذف تاریکی ها دارید ؟
پایین سمت راست از استمپ استفاده کردید ؟
با استفاده از color range زمینه رو سلکت کنید
سپس با refin edge انتخاب رو نرم و دقیق تر کنید
سپس سوژه رو در یک لایه ی جدید قرار بدید
پس زمینه که در پایین هستش با فیلتر gassan blure نرم کنید
سایه ها رو از بین ببرید غیر طبیعی میشه
فایل پیوست 36559
البته من زیاد Blur نکردم تا شکل طبیعی پس زمینه زیاد عوض نشود و قظعاً بر روی فایل اصلی نتیجه بهتر خواهد بود.
جناب چگینی فقط از همون روش استفاده کردید ؟
یعنی برای چروک ها هم ؟؟؟
دوستان با روش Gussian Blurاین عکس رو ادیت کردم
http://dc360.4shared.com/img/2yI8dwH...IMG_2969_2.jpg
در نهایت برای تست یک دست بودن بکگراند در LEVEL عکس را over کردم که این شیارها خودش را نشان داد.
http://dc360.4shared.com/img/_dgd8-Y...MG_2969a_2.jpg
طبق تجربه ای که دارم این شیارها در نهایت در چاپ دیده خواهند شد
اگر ممکن دوستان با تجربه بنده را در خصوص روشی برای جلوگیری از بوجود آمدن این شیارها راهنمایی بفرمایند.
در عکس با نور کم هم وجود دارند و در واقع من عکس over رو بمنظور سهولت دید دوستان قرار دادم
امیر عزیز اگر موضوع از نورپردازی باشد باید در عکس اصلی هم با over شدن این شیارها دیده شود که این طور نیست.
نوع پردازش را هم که فرمودید عکس اصلی را در cs5 باز کردم و دستور العمل جناب چگینی رو انجام دادم و چه قبل از ذخیره و چه بعد از آن دیده می شوند.
ببخشید که یه بحث نسبتا قدیمی رو دوباره مطرح می کنم، ولی به نظرم مفیدـه و از زمانی که پست قبلی رو نوشته بودم، فرصت سر زدن به سایت و ادامه دادن پیدا نکرده بودم...
من هنوز هم مطمئن نیستم که منظور رو درست فهمیده باشم، ولی برای اینکه معادل سیاه و سفید شده یه لایه رو به عنوان ماسک یه لایه دیگه انتخاب کنید،یه چیزی مثل این تصویر:
فایل پیوست 36585
باید اول اون لایه ای که میخواید ازش ماسک بسازید رو پیدا کنید و در حالی که کلید option رو نگه داشتید، روی آیکان چشم کنار اون کلیک کنید (این کار باعث میشه که بقیه لایه ها خاموش بشن و فقط اون لایه دیده بشه)، بعد به پنل کانال های رنگی (channels) میرید و در حالی که کلید command رو نگه داشتید، روی thumbnailی که اونجاست کلیک میکنید... ( اینطوری محتوای کانال طوری انتخاب میشه که قسمت های سفید انتخاب کامل و قسمت های مشکی عدم انتخاب کامل بشن و قسمت های خاکستری هم به همون نسبت (با شفافیت کمتر) انتخاب بشن...
بعد دوباره به پنل لایه ها برمیگردید و دوباره روی چشم کنار لایه option+click رو میزنید تا بقیه لایه ها هم دیده بشن و بعد برای لایه مورد نظرتون ماسک میسازید...
پ.ن: طبیعتا بسته به اینکه از کدوم فضای رنگی (RGB، Lab و...) استفاده کنید، موقع انتخاب فقط یه کانال رنگی رو انتخاب کنید یا روی thumbnail اول که همه کانال ها رو داره command+click کنید؛ و اینکه موقع ساخت لایه ماسک، کلید option رو نگه داشته باشید یا نه، ماسکی که می سازید یه مقدار متفاوت میشه...
پ.پ.ن: بسته به نیاز حتی میتونید چند جور انتخاب از کانال های مختلف و حتی انتخاب های دستی و... رو ذخیره کنید و با الگوریتم های ترکیب انتخابی که فوتوشاپ داره اونا رو ترکیب کنید و ماسکهایی بسازید که شاید چند سال طول بکشه تا با قلم و داخل لایه ماسک اونا رو به اون دقت بسازید...
لینک فایل اصلی عکس رو هم قرار دادم.
لطفا برای یک دست شدن بکگراند با هر روشی که دوستان بهتر می دونند منو راهنمایی کنید
IMG_2969 (2).JPG - 4shared.com - photo sharing - download image - amir chimeh
جناب نصرالهی من فکر می کنم کار شما از ابتدا اشتباه است. اگر می خواهید بکگراند را بعدا در نرم افزار تعویض کنید موقع عکاسی باید به این قضیه فکر کنید و از فون کروماکی یا حداقل یک بکگراند ساده و یکدست با نور مناسب استفاده کنید تا بعدا در نرم افزار به راحتی بکگراند را تغییر دهید
پیام عزیز
والا من قصد تغییر بکگراند رو در این عکس ندارم!
نکته از بین بردن چروک ها و خط و خطوطی است که بعد از چند بار استفاده از هر بکگراندی پیش می آید . تا بحال با استمپ و براش و patch این نواقص رو به صورت موضعی و با زمان زیاد بر طرف کرده ام.
با سوالی که یکی از دوستان در دو صفحه قبل کرد و جواب دوستان در خصوص مرتب کردن بکگراند در 2 دقیقه، این روش ها رو آزمایش کردم که نتایج آنها همراه با نواقصی بود.
ظاهرا روش gussian blur در عکس هایی با رزولوشن پایین مشکلی ندارند ولی در عکس های اصلی مختلفی که از این روش استفاده کردم با این شیارها مواجه شدم.
سلام
من همیشه برای عکس های با ابعاد اصلی (18 مگاپیکسل) از این روش استفاده می کنم. از Content Aware اشتفاده نمی کنم. من ابتدا Layer اصلی را Duplicate می کنم. بعد سوژه را از پس زمینه جدا می کنم (با Select Color Range یا پلاگین Remask) و پس زمینه بدون سوژه را در یک لایه جداگانه قرار می دهم. سوژه بدون پس زمینه را هم در یک لایه بالاتر قرار می دهم. بعد لایه ای را که فقط شامل پس زمینه بدون سوژه است را Gaussian Blur (و بعضی مواقع Box Blur) می کنم و بعد لایه اصلی (که شامل کل عکس است و در پائین همه لایه ها قرار دارد ) را هم Gaussian Blur می کنم و هیچ شیاری باقی نمی ماند.
ارادتمند
درووووووود به همه ي دوستان گلم
عزيزان ي سوالي دارم كه ممنون مي شم كمكم كنيد. من ميخوام يك عكسي رو كه دارم تبديل به سايز 8*6 بكنم. اما در برنامه ي photo impact اين سايز رو نداره و بيشتر سايز ها به فرم inch و pixel هستن.ممنون ميشم كه بگين سايز 8*6 چند پيكسل ميشه.خيلي ضروريه
پيشاپيش از لطف شما دوستان گلم سپاسگذارم
فرض بفرمائید، عکسی از شخصی دارید که رنگ موهایش قهوه ای است. (عکس اول)
عکس دیگری از اینترنت گرفته اید (عکس دوم) که رنگ موهایش، روشن است و میخواهید رنگ موی عکس اول را به رنگ نمونه ی اینترنتی در بیاورید.
از ابزار Brush در مد Color استفاده کردم، ولی ظاهراً اگر رنگ موی عکس اول، تیره باشد، جواب نخواهد داد.
راهی برای اینکار هست ؟
من معمولا برای این تیپ کارها از لایه تنظیمی HSL در وضعیتی که گزینه color فعاله استفاده می کنم... اگه نمونه بذارید، میتونم یه تست هم بکنم...
سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید گزینه آپدیت در فتوشاپ ما باز نمی شود
علت خاصی دارد؟
دوستان سرعت فوتوشاپ من خیلی پایین اومده....با اینکه هیچ پلاگینی هم روش نصب نکردم...مشکل کجاست؟؟؟هم طول میکشه بالا بیاد هم کند شده سرعتش...