دوست گرامی اینی که شما گفتید ربطی به فعال شدن بکگراند نداره.
با تغییر اعداد، می تونید سایز بوم رو تغییر بدید. تنها درصورتی که فلت باشه گزینه رنگ بوم فعال میشه.
بی زحمت امتحان کنید!
Printable View
دوست من لطفا شما با یک فایل با تعداد چند لایه امتحان کنید
وقتی تغییر سایز 0 باشه عملا بزرگنمایی وجود نداره که بخواد رنگش تعیین بشه
شما میتونید فایلی با 10000 لایه رو هم سایزش رو با canvas size تغییر بدید
اما تا وقتی اعداد 0 باشن گزینه تعیین رنگ فعال نمیشه
لطفا حتما امتحان کنید تا متوجه اشتباهتون بشید !
دوست عزیز جناب iman kh درست میفرمایند.
عددهایی که در کادر current size نوشته شده را به جای صفرها وارد کنید میبینید که قسمت color فعال میشود.
اصولن رنگ بکگراند برای موقعی استفاده میشود که بخواهید سایز کادر عکس را از هر ضلعی که بخواهید بزرگتر کنید و چون سایز عکس بزرگتر نمیشود فضای خالی ایجاد شده با رنگی که انتخاب میکنید پر میشود.
دوست من این دیگه آخرش بود !!!! با فتوشاپ مونتاژ کردی عدد و ... رو بعد به عنوان رفرنس میای میگی !؟!!!!
اصلا percent 0 محاله دوست من !!!!! سوتی بدی بود !
عذر خواهی میکنم من در مورد گزینه relative اطلاعی نداشتم و حواسم نبود وقتی حالت نسبی میشه 0 هم میشه باشه
اجازه بدین دوستی که سوال داشتن همه جوابها رو بخونن و با 1 دقیقه آزمایش خودشون به جواب درست برسن
چون بحثی که با سند و مدرک اینجوری بخواد جلو بره به جایی نمیرسه
بهتره اگر اشتباهی کردیم اون رو قبول کنیم و به دونسته هامون اضافه کنیم به جای جبهه گیری و دست به دامان شدن روشهای دیگه ....
ممنون
:)
توهین ؟ من کلمه خارج از عرفی گفتم ؟
اطلاعات جعلی و غلط دادم ؟
دوستان دیگه با یکبار امتحان نتیجه رو به خوبی تشخیص میدن
برای شما هم با سابقه فعالیتی که دارین خوب نیست این روش برخورد و جواب دادن به کسانی که مشکل دارن چون آموزش غلط ممکنه ندونستن رو تبدیل به گمراهی بکنه دوست من
خود شما هم 100% متوجه اشتباهتون شدید اما به هر دلیلی دوست دارید منکرش بشید و به خودتون مربوطه
یا حق
چند تا نکته که یادم رفت بگم
1 - percent 0 برای canvas size امکان پذیر نیست و با توجه به ابعاد و تعداد پیکسلها و تناسب طول عرض حداقل میتونه 0.01 درصد باشه (من اشتباه کردم و با تیک زدن گزینه relative میتونه 0 هم باشه چون از حالت مقداری به نسبی تغییر میکنه)
2 - وقتی percnt 100 هست سایز فایل ثابت میمونه و وقتی این درصد کم میشه سایز فایل با تناسب کم میشه در صورتی که در تصویر شما با درصد 0 همچنان سایز فایل 1.06 مگابایت هست !!! (این هم با توجه به مورد قبلی اشتباه هست اگر گزینه relative فعال باشه)
3 - دلیل اشتباه شما رو هم متوجه شدم که بیشتر سوء تفاهم بوده
وقتی لایه ی back ground نداریم گزینه canvas size فعال نمیشه
ولی وقتی این لایه وجود داشته باشه هر تعداد لایه دیگه هم که باشه باز هم این گزینه فعال هست
شما وقتی flatten میکردی تصویر رو اتومات همه لایه ها تبدیل به لایه بک گراند میشه و برای همین تصور کردی که باید حتما flatten یا تک لایه بشه
The Canvas Extension Color menu isn’t available if an image doesn’t contain a background layer.
منبع : http://helpx.adobe.com/photoshop/usi...he_canvas_size
امیدوارم ناراحتی نباشه و این بحثا فقط جنبه تبادل اطلاعات و یادگیری داشته باشه
قسمت مربوط به Color Extension Color در پنجره Canvas size فقط وقتی ظاهر خواهد شد که شما دارای لایه Background باشید . لایه Background لایه ای با خصوصیات خاص است و یکی از خصوصیات این لایه این است که شما در این لایه نمی توانید قسمت Transparent داشته باشید. به همین دلیل اگر در یک سند دارای این لایه باشید , و بخواهید بوم کاری خودتان را بزرگتر کنید , چون قسمت بزرگ شده نمی تواند حالت Transparent داشته باشد ناچار باید با یک رنگ پر شود. که شما رنگ را از قسمت Color Extension Color باید انتخاب کنید :
http://forum.akkasee.com/attachments...38895-m-01.jpg
اما وقتی لایه Backgroun رو تبدیل به لایه معمولی کردید , دیگر نیازی نیست که حتما قسمت اضافه شده به اطراف سند با یک رنگ پر شود . بلکه قسمت اضافه شده کاملا Transparent خواهد بود و شما به سادگی میت وانید یک لایه جدید زیر لایه های قبلی بسازید و با هر رنگی که دوست داشتید ان را پر کنید :
http://forum.akkasee.com/attachments...38913-m-02.jpg
بنابراین تصاویر منتشر شده توسط دوستمان هیچ کدام منتاژ نیستند.
وقتي Relative تيك خورده باشه امكان پذيره...نقل قول:
percent 0 برای canvas size امکان پذیر نیست...
پ ن: بيائيم زود قضاوت نكنيم تو رو خدا، رسيدن به جواب اين ابهام، فقط يك دقيقه وقت ميگيره كه هر كسي امتحان كنه... همين...
سلام
ممنون ميشم دوستان محترم راهنمايي كنند چطور ميتونم در فتوشاپ جلوه اي مثل عكسي كه ضميمه كردم ( حالت انعكاس عكس گل در اب ) ايجاد كنم ...
فایل پیوست 29117
با فیلتری به اسم Flaming Pear Flood
با سلام
شاید سوال تکراری باشه ، چطور یک عکس با فرمت JPG رو در ACR میشه باز کرد ؟
ممنون
البته تو فوتوشاپ برای اینکه یه فایل رو تو ACR باز کنید، میتونید از منوی File گزینه Open رو انتخاب کنید و بعد از اینکه فایلتون رو پیدا کردید، (قبل از اینکه روی کلید open کلیک کنید) فرمت رو camera raw انتخاب کنید (حواستون باشه که اشتباهی photoshop raw رو انتخاب نکنید)
برای bridge هم میتونید از میانبر command+r استفاده کنید.
منظورتون Open as بايد باشه ...نقل قول:
البته تو فوتوشاپ برای اینکه یه فایل رو تو ACR باز کنید، میتونید از منوی File گزینه Open رو انتخاب کنید
بله، الان یادم اومد که توی ویندوز گزینه open as بود، ولی توی مک این گزینه نیست و هردو داخل همون open هستند؛ اینطور تو ذهنم بود که توی ویندوز هم در ورژن های اخیر همینطور شده (که ظاهرا اشتباه تصور می کردم).
پ.ن: تشکر از دوستانی که معادل های ویندوزی هر دو روش رو اضافه کردند.
سلام
مقدار زیادی عکس در سایزها و ترکیبهای مختلف دارم که میخواستم همه اش یکجا (بدون تغییر نسبت طول و عرض) در فتوشاپ CS5 برای نمایش در web به سایزهای کوچک تبدیل نمایم ممنون میشم راهنمایی نمایید که چگونه به صورت اتوماتیک میشه انجام داد. با سپاس
این نوع سایزبندی میتونه فقط به یک نوع صورت بگیره .
اول اینکه سایزی که شما میخواهید ،اگر نسبت طول و عرض تمام عکسهاتون یکسان نباشه نمیتونید به صورت یکسان تغییر بدید .
مثلا سایز یکی از عکسهاتون 750 ×700 هست و یکی دیگه 800 × 700 درصورت ریسایز این عکسها به 600 × 650 نمیشه هردو عکس رو به صورت یکسان ریسایز کرد .
ولی با درنظر گرفتن یکی از واحدهای طول و یا عرض میشه با تعریف یک نوع اکشن ساده تمام عکسها رو بدون از دست دادن طول و عرض درقسمت
File>Automate>Batch به صورت یکجا همه رو تغییر سایز داد .
سلام دوستان.
عکس های raw در فتوشاپ 5 را چطور میشه باز کرد؟
دوربینم nikond3100 و فتوشاپ فایل های raw اونو نمیشناسه.
سلام
چطور میشه یه رنگ خاص رو توی فتوشاپ حذف کرد؟
مثلا رنگ سبز رو توی یه عکس حذف کرد.
باسپاس
منظورتون رو دقیقتر توضیح بدید .
شمامیتونید رنگ رو تغییر بدید مثل سیاه و سفید کردن اون رنگ و یا تغییر رنگ سبز به زرد و رنگهای دیگه اما حذف اون رنگ مفهومی نداره .
مگر اینکه تمام اون رنگ رو Select کنید و بعد Clear ، و یا با ابزار Magic Eraser Tool که یکی از همون پاکنها هست این کار رو انجام بدید .
همینطور میتویند از مسیر Image - Adjustments - Match Color نیز رنگ مورد نظر رو تغییر بدید .
منظور من اینه که یه رنگ رو انتخاب کنیم (مثلا سفید) بعد بتونیم تمام رنگهای سفید داخل یه عکس رو با هم حذف کنیم.
چیزی شبیه به حذف کروماکی.
سلام دوستان
من نرم افزارcs6 را نصب کردم ولی وقتی که بازش میکنم پیغام ارتباط به انترنت برای تائید شماره سریال میده و 7روز مهلت داده ،لطفا" راهنمائی کنید.
چطور باید عکس رو از لحاظ تراز بودن خط افق چک و تصحیح کرد ؟
بسته به اینکه در چه نرم افزاری بخواهید کنترل تراز بودن را انجام دهید:
1) Adobe Ps: عکس را Load کنید و با استفاده از Rectangular Marquee Tool یک کادر مستطیلی انتخاب کنید که یکی از اضلاع افقی آن (که بصورت خط چین نمایش داده میشود) بر روی خط افق قرار گیرد و بصورت چشمی، کج بودن/نبودن آن را بررسی کنید.
2) ACDSee: عکس را در این نرم افزار، در محیط Edit باز کنید و با انتخاب Rotate، یک شبکه شطرنجی فرضی ظاهر میشود که میتوانید بصورت چشمی، بررسی را انجام داده و همانجا با استفاده از نوار لغزنده ی Straightening کجی احتمالی را تصحیح نمائید.
3) Adobe Lr: کنترل و اعلام میکنم.
با درود
این موضوع به این دلیله که شما بعد از نصب برنامه ی فتوشاپ کرک آنرا نصب نکرده اید وقتی فتوشاپ را نصب میکنید به صورت 30 روزه نصب میشه (بعد از30 روز برنامه از کار میفته) چک کنید کرکی را که همراه برنامه ی فتو شاپ است را هم باید نصب کنید به احتمال زیاد کرک همراه برنامه بوده شما آنرا نصب نکرده اید ، اگر کرک را ندارید می توانید کرک را به تنهایی از لینک زیر دانلود کنید حجمش هم خیلی کمه 280 کیلوبایته
دانلود Adobe Photoshop CS6 Extended v13.0 x86/x64 - فتوشاپ، نرم افزار ویرایش عکس
آموزش کرک کردن را هم توضیح داده طبق آموزش عمل کنید
موفق باشید .
راستی فراموش کردم که به روش تنظیم افق کج در Adobe Ps اشاره کنم ...
- با زدن دکمه ی I (یا زدن Shift+I) تا تبدیل شدن نشانگر ماوس به Ruler، حالت خطکش را انتخاب کنید.
- خطی روی دو سر افق کج، ترسیم نمائید. اگر در ترسیم صحیح آن دچار خطا شدید، با زدن Clear و پاک کردن آن، به ترسیم مجدد آن اقدام نمائید.
- حالا، با زدن دکمه ی Straighten، بطور اتوماتیک عکس را دوران میدهد تا خط ترسیمی شما، افقی شود. که طبیعتاً با کمی Cropping بصورت اتوماتیک همراه خواهد بود.
پیروز باشید.
سلام
دوستان برنامه ریفاین ایج یا ریفاین امیج رو از کجا در منو فوتوشاپ cs5 میتونم بیارم
منتظرم خیلی به هش احتیاج دارم :::love2:::هرچی گشتم پیداش نکردم :::angry::::::angry::::::angry:::
سلام . میخواستم بپرسم که آیا توی ایران برنامه فتوشاپ 6 اومده ؟ و اگر اومده چند هست ؟ نسخه 64 بیت هم داره یا 32 و 64 با هم هستن ؟ و آیا اون مشکلی که میگن باید توی سایت ادوب عضو بشیم و ... حل شده ست ؟ اگه کسی نصبش کرده میشه بگه که آیا ارزش خرید و نصب رو داره ؟ من از 5.1 استفاده میکنم .. میخواستم ببینم اگه اون بهتر 6 رو بگم برام بخرن .. ممنون میشم راهنماییم کنین
اینم یادم رفت . قدیم ها توی سایت معرفی برنامه فتوشاپ رو میذاشتن . هر چی گشتم معرفی فتوشاپ 6 رو ندیدم . میشه بگین کجاست ؟
توی فتوشاپ : اول ابزار خط کش رو احضار میکنی با Ctrl+R و بعد با ابزار سلکت یا همون فلش از فسمت خط کش یه خط فرزی میکشی میاری پایین . و کجی یا راستیش رو چک میکنی .
راه دوم . با استفاده از فیلترهای فتوشاپ و فیلتر : lens corrections . و انتخاب ابزار Striathen tool یا تایپ حرف A از گوشه خط افق از شرق به غرب یه خط میکشی و خود برنامه عکس رو دقیق میزون میکنه ..
فتوشاپ 6 که نصب کردم Mini Bridge نداره! میگه باید نصب کنی، کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با سلام سوالي داشتم ميخواستم بدونم چطور ميشه بكراند عكسو عوض كرد در فتوشاپ ممنون ميشم راهنماييم كنيد
ممنون
اگر موقع عکس گرفتن ژوریسکوپ دوربین رو تنظیم کرده باشیم و از تراز بودنش مطمئن باشیم ولی خط افق ذاتاً کج باشه ! باز هم باید تصحیحش کنیم ؟ (تو برنامه چطور تراز بودن دوربین رو چک کنیم و مطمئن شیم دوربین تراز بوده و انحراف نداشته ؟)
کلاً منظورم اینه که منظور از تراز بودن خط افق اون چیزی هست که میبینیم یا اونچه که واقعاً هست ؟
هاله ای که اطراف قسمت انتخاب شده بواسطه feather بوجود میاد رو چطور میشه حذف کرد ؟
مشکل وقتی هست که از Levels برای یک قسمت انتخاب شده استفاده میکنم یک هاله روشن بین ناحیه انتخابی و غیر انتخابی بوجود میاد
مرسی
با سلام.
دوست عزیز:
زمانی که تصور یا لایه شما در حالت انتخاب است(همان خط چین ها یه می آیند) بازدن دکمه Q در صفحه کلید قسمت انتخاب شده بصورت قرمز high light در می آید.
که قسمت های سافت داری feather و قسمت های شارپ داریا تیزی در انتخاب می باشد.
شما می توانید با برای (دکمه B) قسمت های های لایت رو زیاد و قسمت های و بازنگ سفید کنم کنید.
http://lnk.site88.net/photos/fffeb2192215.jpg
http://lnk.site88.net/photos/09b1eadea0ef.jpg
http://lnk.site88.net/photos/dfbd2f04b3ac.jpg
سلام . من فتوشاپ سی اس 6 رو نصب کردم . اما ورژن 64 بیت اون کرک نمیشه . چیکار باید بکنم ؟ میشه راهنمایی کنین ؟
سلام..لطفا بفرمایید که من چطور میتونم روی عکسهام واترمارک ایجاد کنم؟
ترجیحا در بکگراند تصویر و بصورت تکرار شونده..
با تشکر از شما
adobe.cs6.all.products.activator._x32..x64_-MPT.zip - 683.7 Kb
با سلام.
دوست عزیز:
فایل فوق رو در مسیر
قرار دهید و اجرا کنید و بر روی یکی از دو سر شیر ها کلیک کنید.کد:C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit)\
موفق باشید.
با دانلود و نصب این پلاگین ACR شما اپدیت میشه و مشکل باز شدن فایل هاتون حل میشه
لینک دانلود ACR 6.4.0.132
سلام...
چطورمیشه 50 60 عکس RAW که بعد باز کردن در ACR به فتوشاپ انتقال میدم به یک باره همه رو به فرمت خروجی مورد نظر (مثلا jpeg) تبدبل کرد؟
با تشکر
نیاز به رفتن به فوتوشاپ نیست
bridge رو باز کنید و عکس ها رو انتخاب کنید، بعد command+R (در ویندوز Ctrl+R) رو بزنید تا عکس ها وارد ACR بشن... بعد همه رو با ویرایش کنید (اگه ویرایش همه یکسانه میتونید یکی رو انجام بدید و بعد اونا کلید select all (بالا-چپ پنجره ACR) رو بزنید و بعد با کلید synchronize رو بزنید تا تنظیم تمام عکس ها یکی بشه (میتونید همون اول همه رو انتخاب کنید تا یکی رو که ویرایش می کنید، بقیه هم ویرایش بشن، ولی اینطوری احتمالا یه مقدار کند میشه)
در نهایت در حالی که عکس های مورد نظرتون تو لیست سمت چپ ACR انتخاب شده اند، کلید save image (که الان باید تبدیل شده باشه به save images) رو بزنید و به هر فرمتی که میخواید عکس ها رو تبدیل کنید.
پ.ن: بین کلید save image و cancel در پایین پنجره acr یه خط متن آبی هست که تنظیمات اعمالی به عکس هایی که از ACR خارج میشن (در اینجا به jpg تبدیل میشن) رو نشون میده... در صورت نیاز میتونید روش کلیک کنید و تغییرش بدید، ولی یادتون بمونه که تغییر دادید که بعدا با مشکل مواجه نشید...
پ.پ.ن: به نظرم بهتره که بسته با کاری که میخواید با عکس ها بکنید از گزینه شارپ کردن ( باری چاپ یا برای مانیتور) که تو همین قسمت هست استفاده کنید...
با تشکر از توضیحتون....
با زدن ctrl+R با این ارور مواجه میشم :
camera raw editing is not enabled.
Camera Raw editing reguires that a qualifying product has been launched at least once to enable this feature.
برای اینکه ACR داخل bridge قعال بشه× باید یه بار قبلا با ACR داخل فوتوشاپ کار کرده باشید... این خطا هم مربوط به همین قضیهست...
پ.ن: این رو ادوبی احتمالا برای این گذاشته که کسی نره مثلا افتر افکت بخره بعد از bridgeش برای acr استفاده کنه و پول فتوشاپ رو بپیچونه :)
من ویرایش اولیه عکس هارو در ACR که از فتوشاپ باز کرده بودم انجام دادم ...یعنی acr رو در فتوشاپ باز کردم .... حالا ارور مربوط به چی میتونه باشه
شاید نسخه فوتوشاپ و بریجی که استفاده می کنید یکسان نیست.
دوستان واساتید پاسخ دیگه ای وجود نداره به شدت به این اطلاعات نیازمندم....
با تشکر
سلام
براي تغيير پس زمينه عكس هام نياز به فون هاي ديجيتال ( مثلا طرح كاغذ ديواري) دارم اما نتونستم چيز مناسبي پيدا كنم، دوستان كسي منبع خوبي سراغ داره ؟
سوال ديگه اينكه براي اين كار معمولا از چه روشي استفاده ميشه؟ من خودم از ماسك استفاده مي كنم.
با تشكر
اگر با بریج مشکل دارید، مستقیما از ACR استفاده کنید. یعنی در فتوشاپ همه فایلهای خامتان را انتخاب کنید تا در ACR باز شوند. پس از ویرایش، همه را با select all انتخاب کنید و Save images را بزنید تا در محل مورد نظرتان با فرمت مورد دلخواه ذخیره شوند
اگر قبلا تک تک فایلهای خام تان را ویرایش کردید نیز این روش پاسخ میدهد. یعنی با باز کردن گروهی فایلها در ACR، همان تنظیمات قبلی شما به قوت خود باقی خواهد بود و حالا فقط کافیست که همه را انتخاب کنید و Save images کنید.
درود
اگر بخواهیم اطلاعات پیکسلی قسمتی از عکسی را که جدا کرده ایم ببینیم چطور باید عمل کنیم
فرضا از عکسی صورت را جدا میکنیم تا انرا وارد لایه دیگری کنیم.میخواهیم بدانیم این صورت از چه تعداد پیکسل تشکیل شده
ودیگر اینکه بعد از انکه فرمان free transform را فعال کردیم چگونه با حفظ نسبت مثلا 5 برابرش کنیم؟(میتوانیم عدد بدهیم؟چگونه؟)-مثلا عکسی را میخواهیم وارد لایه (عکسی) دیگر کنیم ولی بسیار کوچک است وقتی با free transform بزرگش میکنیم چطور بدانیم تا چه حد درست است وچقدر کیفیت از بین میرود؟
ممنون.
سلام
شما وقتی قسمتی از عکس رو سلکت می کنید در پالت info اطلاعات قسمت انتخاب شده بر حسب واحد مشخص شده در خط کش (پیکسل، اینچ، سانتیمتر و ...) رو می تونید ببینید.
فایل پیوست 30579
وقتی این قسمت انتخاب شده رو کپی می کنید در یک عکس جدید کوچکتر بودن اون به این معنی است که اندازه پیکسلی اون کوچکتره، بزرگتر کردن این بریده باعث افت کیفیتش خواهد شد. (درگ مستقیم یک عکس از خارج فتوشاپ روی یک عکس باز شده در فتوشاپ از این قاعده مستثناست چون به صورت Smart Object وارد عکس جدید میشه)
بعد از زدن Ctrl + T روی لایه جدید تنظیمات مربوط به تغییر سایز پدیدار میشن که می تونید به هر نحوی که خواستید سایز لایه جدید رو تغییر بدید.
فایل پیوست 30581
چون در توضیحات جناب مقداری امکان برداشت اشتباه وجود داره،بد نیست این توضیح رو اضافه کنم که smart بودن یه لایه موجب کم نشدن کیفیت اون در هنگام بزرگ شدن نمیشه و اینکه ایشون فرمودند منظورشون این بوده که لایه smart وقتی کوچک بشه پیکسل هاش کم نمیشه و در نتیجه وقتی دوباره بزرگ بشه افت کیفیت نداره... و طبیعتا اگر سایز لایه رو از چیزی که فایل اصلی داخل اون داره بزرگتر کنیم، اون هم افت کیفیت خواهد داشت.
درود...
وقتيكه با فتوشاپ پس زمينه عكسم رو عوض مي كنم عكس حاصل شده طبيعي بنظر نميرسه ، يعني 2 لايه با كنتراست هاي مختلف هستند، براي اين مشكل دوستان چه راه حلي رو پيشنهاد مي كنيد؟
با تشكر
با انتخاب بکگراند مناسب به لحاظ کیفیت (و نه فقط کنتراست) و نیز رعایت مسائلی مثل جهت نور، غلظت رنگ ها، ترکییب رنگ ها و ... می تونید تا اندازه ای به این مشکل غلبه کنید.
البته این ها بعد از جداکردن درست سوژه از زمینه قبلی به کار میان.
اگه بتونید یه نمونه بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
موفق باشید
برای جدا کردن پس زمینه پلاگین ها خوب و کارآمد فتوشاپی هست که بر اساس ماسک کار می کنن و صرفا برای همین کار ساخته شدن .
برای ساختن پس زمینه هم پلاگینی هست به نام back Drop outlet که البته قدیمی هست ولی میشه پرده و بک های منحصر بفردی رو باهاش ساخت .
سی دی هایی هم که در بازار فروخته میشه معمولا به درد بخور نیستند و طرح های فجیعی دارن ( که متاسفانه مورد پسند عموم هست )
یه راه حل استفاده از ایمیج سرچ گوگل هست . توی تنظیمات تعیین کنید که فقط عکسهای بسیار بزرگ رو بهتون نمایش بده .
ولی در نهایت بهترین پرده ها فون های آتلیه تون هستن . بک های مونتاژی ممکنه جالب باشن ولی به عقیده من هیچ وقت جای پرده واقعی رو نمی گیرن .
در کنار فرمایشات دوست بزرگوارم مهم ترین چیزی که بعد از مونتاژ توی ذوق میزنه سایه است .
در کنار اینها در اغلب اوقات بهتره کنتراست پرده کمتر از سوژه باشه .
با سلام مجدد
كسي از دوستان ميدونه watermark رنگي چطور تهيه ميشه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
با تشكر
اینجا رو مطالعه بفرمائید نکات خوبی گفته شده.
http://forum.akkasee.com/f31/t12805.html
شاید منظورتون رو متوجه نشده باشم، اگه سوالتون رو با مثال مطرح کنید بهتره.
وقتي با فتوشاپ از منوي edite گزينه ي define brush preset رو انتخاب مي كنم، يك براش تك رنگ برام ميسازه ،در حاليكه عكس من رنگي بوده...
بعضي واترمارك هاي دوستان نمونه ي خوبي براي درك منظورم هستش.
با تشكر