دوستان چرا یه مدتی هست که هر پلاگینی نصب میکنم فقط لایت روم شناسایی میشه و بر روی لایت روم نصب میشه مثلا Alien.Skin.Exposure.4 ..
فتوشاپ CS4 دارم
دوستان چرا یه مدتی هست که هر پلاگینی نصب میکنم فقط لایت روم شناسایی میشه و بر روی لایت روم نصب میشه مثلا Alien.Skin.Exposure.4 ..
فتوشاپ CS4 دارم
سلام
چطور میتونم در ویرایش هام از بندینگ جلوگیری کنم...به خصوص هنگام درست کردن گرادیان...
بعضی مواقع حتی هنگام کار با براش خیلی نرم و بزرگ هم بندینگ شدید وجود داره...تنها متدی که استفاده میکنم استفاده از گاسیان بلر یا سورفیس بلر و اد نویز همه در پایان ویرایشه
سپاس
روش جناب محبي صحيح است اما گاهي در بعضي عكسها اگر همه نكات احتياطي در اين زمينه را رعايت كنيد بازهم اين مشكل وجود خواهد داشت٠ حتي در برخي عكسها در همان previewًاوليه RAWًنيز اين مشكل ديده مي شود
در اين موارد اشكال از شرايط عكاسي است٠ يا بهتر بگويم عدم تطابق شرايط عكاسي با قابليتهاي دوربين٠
بخصوص در عكسهايي از آسمان كه با نورسنجي كم تهيه مي شود اين مشكل بيشتر ديده مي شود
من سوالم این هست که چطوری میتونم عکسی که از کسی گرفتم و توی یک بکگراند دیگه مثلا یک خیابان جای دیگه
گذاشتم رنگ اون شخص رو با اون محیط یکی کنم؟؟ اگه کامل و با راهنمایی دقیق بگید ممنونتون میشم
دوستان یه مشکل اساسی برای فتوشاپم پیش اومده!!!
از وقتی color efex رو نصب کردم وقتی تنظیمی رو روی عکس اعمال میکنم و یا بعضی وقت ها عکس های اچ دی آر و سنگینم رو به صورت سیاه نشون میده!!!
بعضب وقت ها عکس رو میبینیم ولی وقتی زوم کنیم سیاه میشه!!! بعضی وقت ها هم فقط چند مربع از کراپ 100 رو میشه دید و بقیه سیاهه!!
کلا نظم خاصی نداره!! کلافه شدم!!!
سیستم:
core i3 seccond generation
ram 4
vga: intel hd 3000
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
دوست عزیز نظر بنده به عنوان شخصی که 11 سال هست به طور حرفه ای سر و کارم با این نرم افزارها هست اینه :
به طور کلی نمیشه روش خاص و ثابتی برای کاری که شما میخواهین انجام بدین ارائه داد ، در واقع هر عکس و هر تصویر شرایط و ویژگی های مخصوص به خودش رو داره ،
البته روش های مختلفی برای تغییر نور و رنگ عکس وجود داره که همانطور که گفتم با توجه به هر عکس ممکنه یکی از این دستورات نرم افزاری جواب بده ؛
مثلاً یه زمان شما ممکنه بخواهین از طریق دستور Level و یا Curves که هر دو این دستورات در منوی Image/Adjustments می باشد تغییراتی مربوط به شدت نور تصویر را انجام بدین و یا ممکنه کنتراست تصویر را در همین منو و با دستوری به نام Brightness/Contrast تغییر داده و سعی کنین تا تصویر دوم از لحاظ شدت نور و کنتراست تصویر به شباهت تصویری که میخواهین با آن ادغام کنید باشد. ممکن است از لحاظ شدت رنگ های یک تصویر که با دستوری به نام Hue/Saturation می باشد بخواهین شدت رنگ ها و یا سردی و گرمی یک تصویر را مورد ویرایش قرار بدین .
ولی در کنار تمام این دستورات ، از قسمت مد لایه ها غافل نشید ( اکثراً بنده به این صورت تصویری را با تصویر دیگر ادغام میکنم ) به این صورت که ابتدا تصویری که میخواهید روی تصویر دیگر اضافه شود را به صورت دقیق و آنطوری که خودتون میخواهین انتخاب نمایید ( که ابزارهای انتخاب هم متفاوت بوده و هرکدام برای انتخابی خاص هستن )
سپس تصویر انتخاب شده را روی تصویری که میخواهید قرار داده و مد لایه مورد نظر را تغییر داده تا به بهترین نتیجه برسید . ( توضیح درباره هرکدام از مدها طولانی بوده و شاید در بحث اینجا فرصتی برای توضیح آن نباشد ، به عنوان مثال مد آخر یعنی Luminosity رنگ لایه دوم را به شباهت رنگ لایه زیرین تغییر می دهد )
و در نهایت ماسک دقیق لایه ها که باز خود این بحث هم طولانی بوده و یک آموزش کامل و دقیق را می طلبد .
پس به نظر من و پشنهاد بنده این هست که تصاویری را که میخواهید با هم ادغام کنید اینجا بذارید تا بهتر و دقیق تر بتوان روشی دقیق را برای شما ارائه کرد .
البته این نظرات بنده هست و شاید دوستان راهنمایی های کامل تری به شما بتوانند ارائه بدهند.
با تشکر
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...