سلام
دوست عزیز ...
من اطلاعات زیادی در مورد دوربین ها ندارم ...
فقط با توجه به لینک زیر و اشاره به نکاتی که نظرم رو جلب کرده میتونم بگم که نمیشه از این دوربین یک فیلم برداری در حد دوربین های موجود در بازار رو داشت ! منظور من از این دروبین ها، دوربین های حرفه ایه و نه این دوربین هایی که با کلک های تبلیغاتی به فروش میرسند ... البته اگر منظور شما دوربین هایی باشه که گفتم ... در بعضی مواقع ممکنه بهتر باشه و ممکنه نباشه ! با توجه به دوربینی که دارید مقایسه میکنید ...
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos500d/page19.asp
حالا اون نکاتی که نظرم رو جلب کرده رو با شما به اشتراک میذارم ...
ببینید ...
• 1920 x 1080 (1080P) at 20 fps
• 1280 x 720 (720P) at 30 fps
• 640 x 480 (VGA) at 30 fps
به فریم ریت در حالتی که اعلام شده 1080P هست ... (من قصدم این نیست که بگم دروغ میگند ... ممکنه این Proggressive باشه ولی خوب همونطوری که قبلا هم بحث کردیم یک چیپ Deinterlacing میتونه تصویر خروجی رو Proggressive کنه ...)
این فریم ریت خیلی کمتر از فریم ریتیه که این نوع ویدئو باید داشته باشه ...
5.5 MB/sec (1080P), 3.7 MB/sec (720P), 2.8 MB/sec (VGA)
پهنای باند تعیین شده برای 1080P خیلی کمه !!!
دلیل این هم محدودیت در پهنای باند مموری و ... اینها میتونه باشه که به کمتر کردن هزینه ها بر میگرده ...
حالا اگه بخوام به طوری کلی با خوندن این قسمت از این ریویو نظرم رو در مورد فیلم برداری این دوربین بدم با توجه به نکات منفی ای که این مقاله بهش اشاره کرده مانند عدم وجود قابلیت اتصال میکروفون خارجی ... وجود یک میکروفون دو کاناله با قابلیت ضبط صدای MONO که برای HD واقعا شرم آوره ... و عدم تشخیص موقعیت ها و عمق میدان و ... بقیش میره تو بخش تخصصی لنز ها که من اطلاعاتی ندارم متاسفانه :(