سلام
مدتی هست که قصد دارم یه دوربین GoPro Hero 4 Black بخرم ولی وقتی که نمونه تصاویری که با این دوربین فیلمبرداری شده رو دیدم به عمق میدان بیش از اندازش که اذیت کنندست برخوردم! خواستم از کاربرانی که با این دوربینای GoPro n فیلمبرداری می کنن سوال کنم آیا میشه تصاویری عادی و واقعی با این دوربین گرفت یعنی بدون اون عمق میدان بیش از اندازه و غیر واقعی؟
گویا شرکت سازنده Gopro قاب جلوئی دوربین را طوری طراحی کرده که قابل تعویض هست و میشه با تعویض قاب ، قابلیت نصب لنز را به دوربین اضافه کرد.
با توجه به اینکه سنسور دوربین های Gopro هم اندازه ی دوربین BlackMagic CC 2.5K هست ، اگر از لنزهایی با حداگثر گشودگی دیافراگم 1.2 یا 1.4 استفاده کنید ، عمق میدان مطلوبی خواهید داشت.
فیلم نحوه تعویض قاب دوربین Gopro :
https://vimeo.com/76471036
سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم لنزهای این دوربینها اصلا موتور فکوس ندارند و به اصطلاح فکوس آزاد free focus هستن یعنی از یه فصله ای به اون طرف همه چیز تو فکوسه. فقط تو بعضی از مدلها میشه فاصله کانونی رو تغییر داد که این هم فقط روی زاویه دید تاثیر داره. بنابراین فکر میکنم لنزهای با دیافراگم باز در شرایط کم نور کاربرد داشته باشن و تاثیری در عمق میدان تصویر نداره.
اگه اشتباه میکنم دوستان لطفا تصحیح کنن.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
پیشنهاد میکنم یک مرتبه دیگه پست بنده رو مطالعه بفرمایید.
عرض کردم شما میتونید لنز دوربین رو تعویض کنید. ویدیویی هم در رابطه با نحوه اینکار فرستادم.
وقتی لنز تغییر پیدا کرد ، با استفاده از قابلیت Manual Focus که در تمام لنزها موجود هست ، میتونید هر حالتی ، اعم از infinity یا macro یا هر چیز دیگری را تجربه کنید.
کاملاً شبیه دوربین های DSLR موجود.
پیشنهاد میکنم حتماً ویدیو رو تماشا کنید.
دوربین Gopro واید و الترا واید می گیره . تو حالت نرمال هم تصویر کراپ می کنه ...
در حالت واید هم عمق میدان معمولا زیاده .
کلا این دوربین ها به علت کوچک بودن و کیفیت قیلم تو این ابعادشون کاربرد دارند و گرنه نباید عکس و فیلم با DSLR مقایسه کرد . حتی این Gopro های جدید خیلی زود داغ می کنند ، بعدش هنگ می کنه ...
خودم 4 دارم ، ولی پیشنهادم اینه که با کمتر از یک سوم قیمت Xiaomi YI بگیرید ، البته قید 4K بزنید ...
سلام
بله تا حدودی حق با شماست. اما باید این مسئله رو مد نظر داشته باشیم که اندازه سنسور این دوربینها در حد دوربینهای کامپک هست یعنی"1:2.5 پس در صورت استفاده از لنزهای عادی ضریب کراپی در حدود 5X رو خواهیم داشت. به عنوان مثال اگه از یک لنز 50 میلیمتر آنالوگ استفاده کنیم زاویه دیدی معادل یک لنز 250 میلیمتر خواهیم داشت و البته عمق میدانمون در حد همون 50 میلیمتر خواهد بود و چه بسا بخاطر اینکه مجبور میشیم از سوژه فاصله زیادی بگیریم این عمق میدان کمتر هم خواهد شد. و برعکس اگه بخوایم مثلا زاویه لنز 50 رو داشته باشیم باید از یک لنز 10mm استفاده کنیم که اونم عمق میدان زیادی داره.
خلاصه ببخشید دیگه بحث خیلی طولانی شد. در کل نظر من اینه که این دوربینها رو برای همون مصارف ورزشی و اکشن استفاده کنیم خیلی بهتره.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
ممنون از اطلاعاتتون.
در Xiaomi YI تحقیق کردم. گویا قابلیت تعویض لنز ندارد یا اینکه تابحال کسی اقدام به اینکار نکرده.
نظرتون در مورد دوربین sjcam sj4000 چی هست؟
https://www.youtube.com/watch?v=9PUs_zLiLuA
فکر نکنم تعویض لنز چیز جالبی در بیاد ، به هر حال اپتیک لنزی که فابریک هست باید بهتر باشه و فوکوسش هم حساب کتاب داره ... مخصوصا تو اران که ابزار و لوازم دسترس نیست ...
SJ4000 حدودا یک تومنی باید باشه ، خرید Gopro Silver خروجی بهتری داره ، رنگها عمیق تر و تو نور کم کم نویزترند . فریم ریت بالاتر و 4K نصفه و نیمه هم داره ...