دوستان مطلع یک سؤال دارم
برای ساخت یک کلیپ کوتاه که مقداری فیلم و عکس درش استفاده بشه از کدام نرمافزار باید استفاده کرد. از این جهت میپرسم که نمیخوام برم سراغ برنامهای مثل Premier، برای کاری که مد نظرمه سنگینه.
دوستان مطلع یک سؤال دارم
برای ساخت یک کلیپ کوتاه که مقداری فیلم و عکس درش استفاده بشه از کدام نرمافزار باید استفاده کرد. از این جهت میپرسم که نمیخوام برم سراغ برنامهای مثل Premier، برای کاری که مد نظرمه سنگینه.
.
وحید جان تا دوستان مطلع بیان نظرم رو بگم
به نظرم کورل ویدئو استودیو (قبلانا یولید بود) مناسبه. منم برای کارای دم دستی ازش استفاده می کنم.
سلام
به نظر من اگر حتی پروژه ای که قصد انجام آن را دارید سبک است باز هم بهترین و ساده ترین برنامه پریمیر است.
(با توجه به اینکه خودم از برنامه Edius استفاده می کنم)
به نظرم یادگیری پریمیر همانند فتوشاپ است. شما می توانید در ساده ترین شکل و یا پیچیده ترین شکل با این برنامه کار کنید.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
یه مشکل دیگه هست و اونم اینه که با روشی که گفتید فیلم لایه رویی نمایش داده نمیشه و انگار یه مربع سیاهه و البته صدا سرجاشه.ارد Premiere بشید و اون ویدئو یا عکس مورد نظر رو در Sequence درگ کنید حالا فایلی رو که برای ماسک آماده کردید رو وارد Sequence کنید.
در پنل افکت Track Matte Key رو سرچ کنید.Track Matte Key رو روی لایه اول درگ کنید.
پارامتر Matte رو Video2 یا هر لایه ای که ماسک توش قرار داره انتخاب کنید . پارامتر بعدی رو Matte Alpha و تیک Reverse هم غیر فعال باشه.
فیلم رویی در قالب لایه زیری قرار میگیره، اما اگه عکس باشه به رنگ لایه زیری مثلا قرمز خالص یا مشکی در میاد و فیلم هم نقش یه مربع سیاه رو داره.
برای ساخت کلیپی که در ذهن دارم استفاده از این روش واجبه.
ممنونم
من با اديوس6و پريميركار ميكنم
من با , PREMIERE , Avid Liquid , EDIUS , Final Cut کار کردم .
PREMIERE هم ساده و هم کارا اما برای استفاده بهینه ازش احتیاج به سیستم قوی و آشنایی کامل با نرم افزار داره .
Avid Liquid حرفه ای و قوی / پیچیده / کارآیی بالا / امکانات مناسب برای انواع کارها
EDIUS ساده / سریع / برای کارهای ساده تر / بعضی از مشکلاتش در ورژنهای جدید حل شده / امکانات در حد متوسط
Final Cut حرفه ای / کارآی بالا / تقریبا تمام امکاناتی که یک کاربر لازم دارد را در اختیار دارد / پشتیبانی عالی سخت افزاری اپل / مناسب جهت کارهای حرفه ای سینمایی
سلام به همه اساتيد!به نظر شما براي فيلم عروسي از نرم افزار اديوس از چه خروجي استفاده كنم؟چه فرمتي؟با چه فرمتي ضبط كنم و با چه پورتي ؟HDMIبهتره يا1394
سلام
اگر برای کسی می خواهید آماده بکنید بهترین کار به نظر بنده خروجی دی وی دی گرفتن از ادیوس هست (چون کیفیت واقعا خوبی داره و دیگه چه کامپیوتر چه دستگاه های پخش راحت می تونند استفاده بکنند)
ولی اگر اون رو نخواهید:
کیفیت خوب بخواهید avi
کیفیت خوب با حجم پایین تر .m2t
فرمت و ... هم بستگی داره برای کی باشه با چه کیفیتی و... هم sd و هم hd جواب میده
با چه دوربینی فیلم برداری می کنید؟
دوربین های تصویر برداری ( که روی کاست ها ضبط) با پورت 1394 برای کپچر انجام میدن چه با خود دوربین چه با دک.
سلام
خودتون در جریان هستید معمولا برنامه های ادیت و یا جلوه های ویژه خروجی های با کیفیت بالا و حجم بالایی می دهند ولی برای نت معمول flv هست و حجم پایین
بنده معمولا خروجی رو می گیرم و با برنامه Any Video Converter تبدیل می کنم به flv با حجم پایین و کیفیت خوب
خوبی این برنامه آپشن هایی هست که می تونید به راحت تنظیم بکنیم و به حجم و کیفیت و سایز تصویر دلخواهتون برسید حتی تعداد فریم بر ثانیه هم میشه تنظیم کرد و... من که تا حالا ازش راضی بودم.
این هم لینک دانلود برنامه:
Download Any Video Converter 3.4.0 - FileHippo.com
نظرتون رو در مورد فاینال کات کاملا قبول دارم
اما در مورد ادیوس کمی دور از انصاف بود ! الان توی نسخه های جدید اگر صرف تدوین بخواهیم حساب بکنیم واقعا قدرتمند عمل می کنه
عرض بنده هم نیست بلکه از اساتید تدوین عرض می کنم خدمتتون کسانی که خودشون پریمیر و اوید کار حرفه ای بودن و الان روی اوردن به ادیوس (الان 3 نفر رو بنده از حرفه ای های تدوین می شناسم که مهاجرت به ادیوس رو انجام دادن!)
به قول یکی از اساتید فعلا در سیستم عامل ویندوز ادیوس بهترین هست اما واقعا مشخص نیست شاید نسخه های جدید تری از برنامه های دیگر بیاید که این برتری رو بهم بزنه.