به سهم خودم از جناب دلباز عزیز و نیز Editor Ir (آقا توروخدا یه اسم غیر مستعار برای خودتون در نظر بگیرید والله ضرر نمی کنید !!) که پاسخ سئوالات را دادند تشکر می کنم...من البته در مورد خودم فکر می کنم باید یه خورده سیستممو تقویت کنم ببینم چی میشه...
به سهم خودم از جناب دلباز عزیز و نیز Editor Ir (آقا توروخدا یه اسم غیر مستعار برای خودتون در نظر بگیرید والله ضرر نمی کنید !!) که پاسخ سئوالات را دادند تشکر می کنم...من البته در مورد خودم فکر می کنم باید یه خورده سیستممو تقویت کنم ببینم چی میشه...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
RAID یا بوسیله نرم افزار مادربورد تشکیل می شود یا به وسیله ویندوز. به خاطر تفاوت کد نویسی این دو نوع ، ویندوز در موقعی که یک درایو RAID شده توسط مادر بورد را دیفرکت می کند ، ممکن است کد های مرتبط را هم جزو temp محسوب کند و raid را از بین ببرد. در این صورت تقریبا دیگر نمی توان اطلاعات را بازگرداند ، حتی با یک ریکاوری کامل و دردسر ساز. این اتفاق البته در صورتی می افتد که نرم افزار raid مادربورد با کد های تعریف شده ویندوز برای مدیریت هارد همخوانی نداشته باشد. معمولا در کاتالوگ مادر بورد اطلاعات و توصیه های مربوط به raid را کامل می نویسند. در مورد raid توسط ویندوز معمولا دیفرکت کردن مشکلی پیش نمی آورد. اما بلای از بین رفتن اطلاعات raid شده بعد از دیفرکت یک بار سر خودم آمد و بعد فهمیدم که متخخصان نرم افزار های تدوین هم دیفرکت کردن هارد های raid مخصوص AV را توصیه نمی کنند. بهترین راه برای مرتب کردن این نوع هارد ها این است که اول همه اطلاعات به درد نخور را پاک کنیم و بعد اطلاعات باقی مانده را موقتا روی یک درایو دیگر منتقل کنیم. حالا درایو مورد نظر را فرمت کنیم و اطلاعات را دوباره سر جای اولش بر گردانیم.
DSLR: fuji finePIX S2pro / 17-35mm & 28-200mm lenz
SLR: Nikon f5
Camcorder: Panasonic-AG - DVX100B / JVC - HD110 / Sony Dxc50 WSP
Editing : AVID Liquid pro / Apple Finalcut pro / Avid Studio news cutter
در کدام مد Raid اطلاعات از دست داده اید ؟ همانطور که میدانید هر مدی سرعت را بالا نمی برد و هر مدی امنیت اطلاعات را.
یعنی من هنوز مجاب نشدم که در Raid 5 با حداقل 3 هارد دیسک اطلاعات از بین برود.
هادی هژیرآذر
من یک بار دو هارد را با مادر بورد super micro و در مد سرعت raid کرده بودم. (البته من نه ، مهندسی که سیستم را جمع کرده بود). چند ماه بعد با ویندوز دیفرکت کردم و raid ها از بین رفت و دیگر هم بر نگشت. بعد که تحقیق کردم دیدم توصیه شده در صورت raid با بایوس supermicro یا intel (Silicon image نباید با ویندوز دیفرکت کرد. اما دیفرکت در صورت raid شدن هارد ها با هم بوسیله ویندوز مشکلی ایجاد نمی کند. آنطور که فهمیدم دیفرکت برای هارد های مخصوص AV (کپچر) و درایو هایی که پروژه های نرم افزار LIQUID یا کد فایل های AFTER effects در آن مستقر است مناسب نیست. (چه raid و چه معمولی)
DSLR: fuji finePIX S2pro / 17-35mm & 28-200mm lenz
SLR: Nikon f5
Camcorder: Panasonic-AG - DVX100B / JVC - HD110 / Sony Dxc50 WSP
Editing : AVID Liquid pro / Apple Finalcut pro / Avid Studio news cutter
سلام خدمت دوستان حرفه اي
1-دوستان اشاره كردند كه يكي از بهترين كيفيتهاي كپچر dv هستش آيا بهتر از اين فرمتي وجود داره توضيح بدين(البته من خودم با برنامه nero vision يك دقيقه فيلم را با فرمت dvكپچر كردم شد 213M بعد يك كپچر با فرمت avi بدون استفاده از فشرده ساز گرفتم كه يك دقيقه اش بيش از 1g شد اما كيفيتش از dv كمتر بود و فيلم به صورت بريده بريده در حركات تند سوژه بود چرا؟)
2-اگر كيفيتي بهتر از dv براي كپچر هست من كه دوربينم mini dv هستش فرقي ميكنه كه با كدوم كپچر كنم؟
3- اگه ميشه در مورد فرمتهاي مختلف فشرده سازي avi به طور كامل توضيح بدين
------ دوستان منظور من از كپچر تبديل آنالوگي نيسش منظورم همون انتقال فيلم بوسيله پورت ilink به كامپيوتر هستش------
سلام
شماره ابتدای هر بند شماره پست مربوطه است:
1- علیرضا خان من یه 10 روزی مسافرت بودم برای همین پاسخ سوال شما را ندادم از بی توجهی نبود.
2- یاسر جان (دلباز) محض رضا خدای این ترمینولوژی ابداعی خودت رو رها کن . تعریف درست کپچر همونه که ادیتور میگه.
3- یاسر جان. بله تفاوت میکنه دلیلشو در آخر مینویسم.
4- -
5- یاسر جان کپچر کردن شامل انتقال دیجیتال اطلاعات صوتی و تصویری از طریق فایروایر هم میشود.
6- رضا جان تبدیل از فرمت NTSCبه PALکیفیت رنگها را کاهش میدهد.
7- ممنون.
8- -
9- برای ساخت دی وی دی بهترین نرم افزار موجود در بازار Adobe Encore DVDاست. ضمناً اگر با نرم افزار فایل میسازید و روی هارد ذخیره میکنید برای ساخت دیسک قابل پخش در دستگاههای خانگی نیاز به رندر دوباره هست.
10- ایول ادیتور . مثل همیشه مخلصیم.
اما در پایان یه توضیح کوچیک بدم خلاص!
بینید ما در زمینه ویدئوی دیجیتال ممکنه به دو مشکل بر بخوریم:1- افتادن فریمها 2- کاهش کیفیت.
افتادن فریمها زمانی اتفاق میافتد که در حین رندر یا کپچر میزان CPU Usageبه صددر صد برسد در این صورت حتماً تعدادی از فریمها از دست خواهد رفت بعضی از نرم افزار ها برای حل این مشکل از Transcoding استفاده میکنند که همیشه موثر نیست. این مسئله در حین کپچر با استفاده از افزایش توان سخت افزاری سیستم قابل جبران است ولی برای رندر خیر!
اما در مرود کاهش کیفیت قضیه برمیگرده به اتفاقی که موقع اجرای برنامه های ادیت می افته این برنامه ها در شروع بع کار سخت افزار سیستم شمار بررسی کرده و متناسب با آن از آلگوریتمهای ساده یا پیشرفته استفاده میکنند. در صورت ضعف سیستم یا عدم شناسائی کارت انکد از آلگوریتمی که سیستم شما توان آن را داشته باشد استفاده کرده و لذا کیفیت خروجی با سخت افزار متناسب میشود. این کاهش کیفیت شامل کاهش تعداد رنگها کاهش رزولوشن و مشکل دندانه دار شدن لبه های صاف قابهای متحرک است.
ضمناً همانطور که میدانید هر کارت تدوین عملاً شامل سه عملگر است:
1- چیپ ست فایر وایر که کار انتقال دیجیتالی اطلاعات صوتی وتصویری را به عهده دارد.
2- واحد انکدینگ که کار فشرده سازی رابراساس استاندارد مربوطه وآلگوریتمهای خود دارد.
3- واحد پردازش و حافظه که به عمل رندر و ریل تایم بودن خروجی کمک میکنند.
کارتهای که فقط مورد 1و2 را داشته باشند معمولاً پانل نامیده میشوند.نمونه این کارتها توسط شرکت اسنازی به طور جداگانه برای وی سی دی و یا دی وی دی در بازار موجود است.
نکته قابل توجه این است که شما با افزایش قدرت سی پی یو یا رم نمیتوانید جای خالی کارت مربوطه را پر کنید(همانطور که ضعف کارت گرافیک نیز مثلاً برای اجرای بازی های سنگین نیز با فازایش رم یا CPU قابل جبران نیست).
اینکه فایل ایجاد شده توسط نرم افزار بوسیله کامپیوتر بدون مشکل قابل مشاهد است به دلیل رندر همزمان توسط کارت گرافیکی است مشکل معمولاً پس از ایجاد دیسک قابل مشاهد است.
طرفه انکه اگر اظهارت دوستان درست بود دکان همه سازندگان کارتهای تدوین تخته شده بود.
جسارت بنده رو ببخشید و موفق باشید.
فرزام
با سلام...
[COLOR="black"]پیشنهاد می کنم برای اماده کردن سیستمان برای کپچر کردن (به طریق کابل 1394) این کارها را تست کنید. راستی ، استفاده از کارت های انکدینگ برای سیستم DV با ورود نرم افزار های GPU (بدون نیاز به کارت و با کمک گرفتن از کارت گرافیک و CPU ) دارد کم کم منسوخ می شود[/COLOR].
این نرم افزار های GPU که می گید چی هست؟ :( لطفا کمی توضیح بدید
3- قبل و بعد از کپچر و ادیت چند فایل مهم حتما پارتیشن را defragment کنید. اگر هاردهای سیستمتان RAID شده ترجیحا RAID را بی خیال شوید ، چون امکان از بین رفتن اطلاعات بالا می رود. در این مواقع ترجیحا اطلاعات حیاتی را منتقل کنید و پارتیشن را فرمت کیند.
اینجا که اصلا نفهمیدم
نرم افزار یولید برای انتقال از نوار به دستگاه و ویرایش بسیار عالی و ساده است. کیفیت کپچر DV با 1394 و خروجی AVI در همه نرم افزارها یکسان است.
منظورتون کدومشه؟Uleadmedia OR ulead video
اگر ابتدا DV کپچر کنم بعد DVD بسازم کیفیت بالاتره یا اینکه مستقیما DVD بسازم (Real Time)
ممنونم
]سلام
به قسمت دسهای ویدئوی دیجیتال مراجعه کنید[/QUOTE]
اقای عکاسباشی.چرا شما که در این بحث ما شرکت نمی کنید.معنی سکوت شما تایید بحث ها هست یا تکذیب؟:confused: