گفتید که برنامه تنظیمات خاصی نداره
تعجب میکنم وقتی که این برنامه حتی جدول ماتریسی رو هم در اختیار شما گذاشته و به قدری تنظیمات مختلف داشت که من حداقل چند روز دنبال فراگیری تنظیمات برنامه و کار با فیلتر ها و پلاگین های اون بودم
آیا طبق تصویر زیر بالاترین کیفیت رو انتخاب کردید؟ توجه کنید که به خاطر انتخاب وی سی دی بقیه قسمت ها غیر فعال شدند چون حالت وی سی دی تنظیمات از پیش تعیین شده ای رو دارند ولی با انتخاب دی وی دی همه قسمت ها فعال میشند و هر کدام تنظیمات خاص خودشونو دارند
در قسمت پیشرفته میدان های آمیخته و غیر آمیخنه و نسبت منظری پیکسل ها و بهتر از همه اینها فیلتر های بسیار کارا و قدرتمند برای انتخاب در اختیار دارید
که هر کدام از فیلتر ها کلی تنظیمات مختلف برای رسیدن به حالت دلخواه دارند
تغییر اندازه GOP ها مطابق شرایط تصویر و حتی انتخاب I و B و P Frames و تنظیمات اونها قابل انتخابند
جدول ملتریسی برای مواقعی که تنها بخشی از تصویر ویدئویی شما دارای حرکت ها تنده به شما کمک میکنه و چند حالت پیش فرض هم برای انتخاب در اختیار شماست
تنظیمات صدا و هماهنگ سازی اون و حتی انتخاب صدا از منبعی دیگه
پلاگین های برنامه
که تازه اینها فقط برای وی سی دی بود و برای دی وی دی شما تنظیمات گسترده تری در اختیار دارید
من ممکنه زیادآشنایی خاصی با سخت افزار نداشته باشم اما در مورد نرم افزارهای تبدیل کننده بی نهایت پی گیر بودم. اونقدر مشتاق کیفیت بودم که حتی با برنامه تحت فرمانی Avi Script و به تبع اون با AviSynth - BeSweet هم کار کردم . باید بدونید که این برنامه انقلاب تبدیلات ویدئویی بود و هنگام انتشار ادعا داشت اون شکی Shock که مایکروسافت با ویندوز به جهان رایانه وارد کرد اکنون با این برنامه به جهان تصویر داده میشه
برنامه هایی مثل Cinema Craft و غیره هم حداقل تا پارسال که من دنبال برنامه بودم توانایی های خوبی ارائه می کردند
ولی برنامه ای مثل TmpgEncoder برای من نهایت کیفیت مخصوصا در VCD رو ارائه کردو من هنوز هم که هنوزه از داشتن این برنامه بسیار راضیم. کیفیت وی سی دی بدست اومده از این نرم افزار رو که از روی شبکه ZDF کپچر کرده و بعد با این برنامه تبدیل کرده بودم رو هم که چند صفحه قبل گذاشتم. با این وجود این هم یک نمونه که با دوربین عکس برداری خودم که تازه مخصوص فیلم برداری هم نیست اینجا میذارم که بعد از انتقال به کامپیوتر با این برنامه تبدیل به وی سی دی شده . میتونید حرکت مایع رو از ورای پوست و بافت بدن کرم ببینید
http://www.filehigh.com/serve/28144/440096.mpg
اصراری ندارم که برنامه ای رو که خودم استفاده میکنم مهم جلوه بدم .فقط میگم من از این برنامه راضیم و اگر شما کیفیت اونو نازل دیدید بهتر اینه که به دنبال روش های دیگه باشید
در مورد فیلمی که به هر ترتیب روی کامپیوتر منتقل شده ( چه به روش کپچر و چه به روش انتقال ) نظرم من استفاده از این برنامه است .
به هر ترتیب من هنوز منتظرم ببینم دوستان در مورد فیلمی که روی کامپیوتر به هر ترتیب قرار گرفته و اکنون میخوایم اونو به وی سی دی تبدیل کنیم چه روشی دارند. جایی که من حتی برنامه های مورد علاقه ام یعنی Primiere و AfterEffect رو در مقابل TMPGEncoder ناتوان می بینم
اما اینکه چرا کیفیت وی سی دی در مقابل دی وی دی اینقدر پائینه خب جواب مشخصه . دی وی دی حداقل 4 برابر یک وی سی دی رزولیشن داره و گاهی تا 8 برابر Bit Rate . بنابراین گاهی کیفیتش 32 برابر بیشتر از وی سی دیه
با این وجود میگم که اگه تنظیمات این برنامه رو درست انجام بدید به کیفیت وی سی دی های تجاری خواهید رسید شاید هم بالاتر
اما در مورد مشکلاتی که دارید باید بگم
جدا بودن صدا و تصویر به صورت جداگانه چیزیه که در برنامه قابل انتخابه .
هنگامی که از ویزارد استفاده میکنسد و نوع صدای دی وی دی خودتون رو
Linear PCM Audio
انتخاب میکنید در واقع از یک فایل فشرده نشده برای صدا استفاده می کنید و در این حالت معمولا صدا از تصویر جدا خواهد بود و تصویر با فرمت
M2V
و صدا با فرمت
MP2
ذخیره می شند که البته این جدا بودن صدا و تصویر مزیت های بسیار زیادی داره . حتما دی وی دی هایی که به شما اجازه انتخاب زبان رو میدند دیدید. مثلا می تونید یک ویدئو رو با دوبله انگلیسی و یا همون ویدئو رو با دوبله آلمانی مشاهده کنید
اما اگر نوع صدا رو از حالت
Mpeg-1 layer II Audio (MP2)
انتخاب کنید میتونید در آخرین کادر مکالمه ویزار انتخاب کنید که آیا تصویر و صدا جداگانه ذخیره بشند یا به صورت یک فایل تکی
نحوه رندر در برنامه هم به صورت
2-Pass VBR ابتدا فیلم رو برای بیت ریت مناسب در هر صحنه آنالیز کرده و بعد کار تبدیل رو لنجام میده این بهترین انتخاب با توجه به بیت ریت انتخاب شده خواهد بود و معمولا فشرده سازی بسیار خوب و کیفیت مطلوبی ارائه میکنه
Constant Quality کیفیت رو ثابت نگه میداره . میتونید کیفیت رو روی 100 در صد بذارید و مطمئن باشید که به کیفیتی بالاتر از اون نخواهید رسید ولی ممکنه حجم افزایش پیدا کنه
Constant Bitrate بیت ریت رو به صورت ثابت و در اختیار شما میذاره و هر چه بیت ریت انتخابی شما بالاتر باشه حجم و کیفیت نهایی بیشتر میشه
Manual VBR کمترین و باللاترین بیت ریت رو در انتخاب شما میذاره و میتونید تعیین کنید مقدار اطلاعات استفاده شده برای فیلم شما بین چه مقادیری قرار بگیره
Automatic VBR در اینجا بر اساس کیفیتی که شما مشخص میکنید به طور اتوماتیک بیت ریت تعیین میشه
اگر میخواید از تنظیمات دستی مثل نرخ فریم بالاتر از 60 یا بیت ریتهایی حدود 100 مگابیت برای یک ثانیه یا سیستم رنگ 4:2:2 یا سیستم های نامتعارف ویدئویی مثل
Secam و Mac
استفاده کنید کافیه دستور
File / New Project
رو اجرا کرده و تنظیمات رو Reset کنید و با دکمه Setting تنظیمات جدید رو اعمال کنید