سلام
می ارزه از عراق یا آلمان یا انگلیس دوربین خرید؟
بانه و مرزها ی دیگه چه طور؟
ممنون
به نظرتون خرید همچین پکیجی ارزش داره ؟
علی اسلامیان
دوست دیگری نیز قبلا سوالی شبیه به سوال شما را در این تایپیک پرسیده بود و بنده پاسخ داده بودم و بنابر اطلاعات و آشنایانی که در عراق ، ترکیه و بانه دارم بر خودم وظیفه می دانم تا اگر کسی از شرایط فروش لوازم عکاسی در این مناطق خبری ندارد ، در حد توان او را راهنمایی کنم .
در ترکیه ، همیشه قیمت ها بالاتر از ایران است . ( ملاک بر قیمت های ارائه شده در آنکارا و استانبول است )
در عراق لوازم حرفه ای عکاسی ( دوربین و لنز ) به سختی یافت می شوند و قیمت هایش خیلی نزدیک به قیمت های ایران است اما کمی بالاتر . ( ملاک بر قیمت های ارائه شده در پایتخت و اربیل است )
در سایر مرز های شمال غربی ایران مثل مرز بانه و سرو و بازرگان ، که معروف ترین و پر رونق ترین انها بانه است . لوازم حرفه ای عکاسی بسیار بسیار کم یافت می شوند . و دوربین های دیجیتال خانگی و بخصوص مارک سونی را در انجا می توانید پیدا کنید . و البته قیمت هایشان برابر با قیمت های تهران است . حتا بعضی مواقع گران تر .
بنده کل بازار بانه را بارها گشته ام ، تا بحال دوربین عکاسی حرفه ای آنجا ندیده ام .
سلام..
دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین.
بنده قـصدِ خرید تجهیزات نورپردازیِ Rime lite رو دارم، قیمتِ دلاریِ کالایی که میخوام در سایت bhphotovideo چیزی در حدود 230 دلار است، درحالی که نمایندگی رسمی این شرکت در ایران این کالا رو به قیمت یک ملیون و دویست هزار تومان!!!!!!!! میفروشد ( به خدا دیگه حرام خوری هم حـدی داره!!). به خاطر همین تصمیم گرفتم تجهیزاتم رو از خارج تهیه کنم. مشکل اینجاست که تمامی سایت های معتبر دنیا از جمله bhphotovideo ایران رو تحریم کردن و جـنس رو با پـُست به ایران نمیفرستند.
دوستانی که تجربه ی خریدِ اینترنتی از سایت های خارجی رو دارند ممنون میشم اگه راهنمایی کنند. هزینه ی پـُست از bhphotovideo به امارات چیزی در حدود 70 دلار میشه، اگه از امارات به تهران بخوام پـُستش کنم حدودا چه قدر هزینه بر میداره؟؟
با در نظر گرفتنِ تمامی هزینه های پست ( با دلار 2850 تومانی امروز) بازم احتمالا چیزی در حدود 300 هزار تومان به نـَفعم میشه....!!! حالا این وسط نمایندگیِ عزیز چه پولی داره به جـیب میزنه اللهُ علم!..
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
برای 300 هزار تومان ارزش ندارد
ممکن از در دوبی از شما حق گمرکی بگیرند(که شانس من همیشه این مبلغ را گرفته اند)
اگر جنس را به صورت قانونی وارد ایران کنند گمرک ایران هم ممکن است از آن گمرکی بگیرد.
هزینه حمل تا ایران هم هست.
یکی دو ماه هم زمان خواهد برد.
اگر کسی را دارید که برایتان با مسافر ارسال کند به صرفه است.
با در نظر گرفتنِ تمامی هزینه های پست ( با دلار 2850 تومانی امروز) بازم احتمالا چیزی در حدود 300 هزار تومان به نـَفعم میشه....!!! حالا این وسط نمایندگیِ عزیز چه پولی داره به جـیب میزنه اللهُ علم!..
دوست عزیز یه پرس و جو از ایران دلیور هم بکن ، گر چه خیلی دندود گردن و دزدن ولی بعضی وقتا به صرفه هست (95 درصد اوقات نیست ). خوبیش هم اینه که بدون دردسر در خونه بهت تحویل میدن .
سلام به دوستان عزیز،
من میخوام یه canon 60D بخرم. یکی از اقوام تا 2 هفته دیگه از امریکا (تگزاس) داره میاد ایران.به نظر شما کار درستیه بگم از اونجا برام خرید کنند؟از نظر گارانتی و یا اختلاف قیمت... به نظر دوستانی که تجربه دارند اینکار درسته یا نه؟
متشکرم
خودتون حساب کنید دیگه، شما به دلار خرید میکنید، باید به دلار هم پرداخت کنید. حالا حساب کنید که دلاری که میخواهید پرداخت کنید چند تومنی هست.
اگه با دلار 3 تومنی پرداخت میکنید تقریبا اختلاف با قیمت بازار چیزی حدود 200-300 هزار تومان هست که به نفع شماست. محاسبه حالتهای دیگه با نرخهای تبدیل دیگر به عهده خودتان.
محمدرضا