البته من فکر میکنم منظور دوستمون بیشتر کشورهای حاشیه خلیج فارس هستش.که تا اونجا که یادمه چیزی رو جایی ثبت نمیکنن.
البته من فکر میکنم منظور دوستمون بیشتر کشورهای حاشیه خلیج فارس هستش.که تا اونجا که یادمه چیزی رو جایی ثبت نمیکنن.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ممنون از دوستان
بله منظور من کشورهای اطراف مثل ترکیه و امارات بود
در مورد گمرک ایران دوستان اطلاعاتی دارند که چطور عمل میکنن ؟
علی اسلامیان
شما اول از یک اشنا که تو مثلا دبی داری کف قیمتی را که برای جنس مورد نظر به مثلا درهم میده بدست بیار
کف قیمتش را هم تو بازار ایران بدست بیار
تبدیل پولت به درهم را هم محاسبه کن که مثلا هر چند تومن یک درهم میشه
بعد اگه قیمت مناسب بود یک سفر که رفتی یا کسی که اونجا بود و داره برمیگرده میگی برات بیاره (فکر کنم به این صورت بیاره دیگه اصلا پول گمرک نمیدی یعنی قبلا که اینجوری بود شما دوربین را از تو کیف در می یاری میگذاری تو کوله جعبه دوربین را هم میگذاری ته چمدون دیگه میشه جنس مصرفی و واردات حساب نمیشه)
سلام،
اکه بخواین دوربین گارانتی دارهم بگیرید که درصورت بروز مشکل نمیتونید برید دبی یا هرجای دیگه که از گارانتی استفاده کنید، اگه می خواین ازخارج خرید کنیدباید قید گارانتی رو بزنید.
در ضمن بهترین جای دبی برای خرید هرچیزی ازلحاظ قیمتی همون بازار مرشدوخ سبخه هستش. من ۳سال پیش یه d90 خریدم ازاونجا که هیچ مشکلی نداشت .البته اونجا
مغازه های دوربین ولنززیادی وجود داره ومیتونیدازمغازه های مختلف قیمت بگیرید.من توهمون خیابون هم بااینکه از پاساژهای لوکس قیمت هاش به ازای هریک میلیون تومن حداقل ۵۰۰هزارتومن
ارزونتر بود، ولی بازهم تا۲۰۰ هزار تومن اختلاف رو میدیدم وهمون d90 رو تو از مغازه ای ۹۰۰خریدم که تا۱۱۰۰ هم تو سبخه بود.
سلام دوستان عزیز.
یک امکانی برام فراهم شده که یه آقای خیلی مهربونی :) برام از آلمان یه سوغاتی انتخابی بیاره (یه چی تو مایه های غول چراغ و این داستانا )
حالا میخوام بدونم کسی از دوستان آمار بازار تجهیزات عکاسی در آلمان رو داره ؟
خودم اول دلم خواست یه m9 نازنین بخوام ، بعدش دلم خواست چند لنز زایس مانت کنون هم داشته باشم.
خلاصه خیلی گیجم ( اصلا عاشق این گیجیه شدم ) .
جدا از شوخی حالا سوالم اینه : تو آلمان چه محصولی منطقی ترین قیمت رو داره؟
راستی قضیه فوتی فوریه
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
راستش من هم بزودی یک سفر به چند کشور اروپایی دارم و ارز هم از قبل به نرخ مناسب تهیه کرده م.
به نظر دوستان در حال حاضر خرید دوربین D800 از خارج از کشور به صرفه هست؟ اگه جنس آکبند باشه 4 درصد عوارض گمرکی رو باید موقع ورود پرداخت کرد؟
راستش میترسم وقتی وارد ایران شد 10 تومن قیمت بخوره
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams