سلام و عرض ادب
یکی از دوستان برای مسابقات ورزشی عازم قطر می باشد . می خوام زحمت تهیه D800 را به ایشون بدم .دوستان اطلاعی از قیمت ها در قطر دارند ؟
ویرایش توسط alirezasabaghi : Wednesday 30 May 2012 در ساعت 18:57
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
UP ....
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من d800 رو در لیستشون ندیدم ولی چون اکثرا TEKNOSA فروشنده این اقلام هست و با توجه به اینکه:
Nikon D7000 w/ 18-105 mm VR KIT
3.583,37 لیر قیمت زده که میشه 3.5 میلیون٬ بنظر خرید وسایل الکترونیکی از ترکیه کلا مقرون بصرفه نیست.
Canon EOS 5D Mark II EF 24-70mm F/2.8 USM رو هم 8.686,18 TL زده که میشه 8.5 میلیون.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام:
به واسطه یکی از آشنایان که مقیم سوئد هستند قصد خرید برخی تجهیزات از این کشور را دارم ، ممنوم میشوم دوستانی که به قیمتها و سایت های فروشنده معتبر این کشور آشنایی دارند راهنمایی بفرمایند و ممنون میشوم در مورد موضوع عودت دادن بخشی از مبلغ تجهیزات به هنگام خروج از فرودگاه توضیح بفرمایید.
با تشکر...
توی تاپیک آخرین قیمت لنزها چند روز پیش بحثی بود راجع به قیمت یکی دو مدل لنز که یکی از دوستان قیمت های سوئد رو گذاشتند که نسبتا گرون بود. اونجا رو یه نگاهی بندازید.
قيمتهاي جالب توجه در تركيه، البته قيمت تخفيف فستيوال خريد استانبول هست، قيمت بدون تخفيف هم در عكس آخر قابل مشاهده است:
قيمت هر لير در حال حاضر حدود خيلي نزديك به هزار تومان است:
5DMKII بدنه تنها 6 تومان.
85mm f1.2 LII به قيمت 7 تومان ناقابل.
فلاش 270EX سري قديمي اين فلاش 480 تومان.
كيفهاي لوپرو از مدلهايي كه قيمت داشتم بيشتر از 2 برابر قيمت اينجا و ...
Sale.jpg60D.jpgMKII.jpg600D.jpg
قیمت بدنه و لنزی که دادید حدود 60 الی 70 % از تهران گرانتر است فکر کنم مغازه دارها، اجناس را ببرند ترکیه، درآمد بیشتری داشته باشند تا داخل کشور
اگر یک نفر که مقیم ترکیه است، با تور 4 روزه از ترکیه برود دبی، خرید 5DII را بکند، خوش بگذراند و برگردد، کمتر از آن 6 تومن برایش آب میخورد
EF85mm f/1.2L II USM هم در تهران با 4.250 الی 4.300 میشود خرید
در هرحال ممنون از اطلاع رسانی قیمتهای آنجا
سلام
یکی از دوستان بنده فردا عازم تایلند هستند ..دوستانی که تجربه خرید از اونجا رو دارند و یا می دونند قیمت های اونجا به چه شکل هست ..لطف می کنند اگر راهنمایی کنند .
سایت شخصی من : Mojesm.ir