60 دی با لنز کیت 85-17 در ارومیه با جعبه قرمز مشاهده شد به قیمت 1950 تومان . ( پنج شنبه 6 مرداد )
5D Mark II دیروز قیمت کردم 3200000 ت
بله.شرمنده یادم رفت بگم.تولید مخصوص مصرف ژاپن یا همون کیس 4 هست.سر همین قضیه هم یک کم تخفیف گرفتم.اما تا جایی که من می دونم فرقشون یکی تو اینه که زبان فارسی نداره (که مهم نیست) و همچنین راهنماش هم کاملا ژاپنیه و انگلیسی نیست ( که یه مقدار ناراحت کنندست) درست می گم؟
تفاوت دیگه ها دارن؟؟
ممنون از یادآوریتون
سلام
خیر دوست عزیز این دو دوربین هیچ تفاوتی با هم ندارن و تنها تفاوتشون همونه که گفتید یعنی زبان کیس ایکس 4 فقط ژاپنی و انگلیسی است.در ضمن 550 دی زبان فارسی ندارد .من خودم کیس ایکس 4 رو خریدم و الان هم کاملا راضی هستم و هیچ فرقی هم با 550 دی نداره.تمام این تفاوت قیمتها برمیگرده به فروشندگان دوربین که سرخود برای خودشون نظر میدن...(چند وقت پیش یکیشون میگفت کیس ایکس 4 دوربین هایی هستن که برای تعمیر برگشتن کارخونه و برای همین ارزونتر هستن...جل الخالق !!!!!!!!اونم کانن بیاد اینکارو بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طوری نگاهش کردم که هیچی نگفت.
گمون کنم که 550 دی هم دفترچه راهنمایی انگلیسی همراه نداره البته اینو مطمئن نیستم
بنده هم هیچ فرقی بین این دو دوربین( 550 دی و کیس ایکس 4 )از نظر کیفیت نمی بینیم ..اما اگر شما بخواهید ان را بفروشید به احتمال خیلی زیاد 550 دی را سریعتر از شما خواهند خرید ...
در ضمن 550 دی درون جعبه اش دفترچه راهنمای انگلیسی دارد ...درون منوی زبان دوربین هم زبان فارسی ندارد .
قیمت جدید از 1100 دی کسی داره؟
سلام دوستان
60D با یه لنز 18-135 بهمراه uv یه کیف خوب هم دوربین هم لپ تاپ چند در میاد
ویرایش توسط M-ESMAILZADEH : Monday 1 August 2011 در ساعت 11:04