میخواستم یک 60D بخرم بنظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی آخه باگارانتی(آفومار) حداقل 300 تا 400 تومان اختلاف قیمت داره
چقدر احتمال داره که دوربین مشکل پیدا کنه؟؟؟
میخواستم یک 60D بخرم بنظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی آخه باگارانتی(آفومار) حداقل 300 تا 400 تومان اختلاف قیمت داره
چقدر احتمال داره که دوربین مشکل پیدا کنه؟؟؟
تا اساتید پاسخ بدن جسارتا بنده جواب میدم
احتمالش که کمه ولی با گرانتی بهتره مثلا با گرانتی ایدآل که قیتش فکر کنم به مقدار قابل توجهی کمتر باشه.البته توجه داشته باشید که امروز دلار کاهش داشته(حدود100تومان)شاید برای همین اجناس با گرانتی با بدون گارانتی انقدر اختلاف پیدا کرده.
باز بهتره افراد با تجربه راهنمایی کنند.
درود
از شرکت های دیگری هم میتوانید تهیه کنید که ارزان تر تمام شوند.
آخرین استعلامی که داشتم دوربین با گارانتی و بیمه 1680 بوده است.
اینکه دوربین مشکل پیدا میکنه یا نه حساب احتمالات است و کسی خبر نداره. بعد اگر تصمیم دارید بدون گارانتی تهیه کنید بنظرم دست دوم تهیه کنید مقرون به صرفه خواهد بود به شرط آنکه با فرد با تجربه ای مشورت کنید.
متاسفانه چون من میخوام یک لنز 85-15 هم بگیرم نمیتونم با گارانتی دوربین رو تهیه کنم
ولی از دوستانی که این مدل رو تهیه کردن سئوال داشتم که کیفیت ساخت این سری یا کلا دوربین های کنن چطور هست؟؟؟
چون همینطور که همه میدونیم کیفیت ساخت برندهای مختلف یا بعضی از مدل ها از نظر کیفیت با هم فرق دارن
کیفیت ساخت همه عالی است، شک نکنید.
تفاوتها در بحث نوع استفاده و کاربرد مورد نظر است. یعنی نمیتوان 600D را زیر دوش آب گرفت و انتظار داشت که مثل ساعت کار کند! تفاوتها در کلاس مورد ادعای سازنده است نه اینکه کیفیتهای ساخت فرق داشته باشد.
.
دوستان من امروز تلفنی از چند تا فروشگاه توی جمهوری قیمت 60D-body رو گرفتم که میگفتن بین 1.170.000 تا 1.150.000 با گارانتی ایده آل که ظاهرا لنز رو از توی جعبش در میارن برا همین این قیمت میدن. حالا بنظرتون ممکنه چیزایی مثل باطری یا شارژر رو عوض کنن،موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم
چون من شهرستانم و کسی رو میخوام بفرستم برام بخره.
دوست من توی این بازار هرج و مرج هر چیزی ممکنه!
اگر می تونید خودتون بیاید و به چند فروشگاه سر بزنید اگر نه به دوستتون پیشنهاد کنید اول چند فروشگاه را ببیند و از تجهیزاتی که باید داخل جعبه باشد مطمین شود.
در هر صورت خریدتان را مطمین انجام دهید که بعدا پشیمان نشوید.
با تشکر از شما
اگر کسی بتونه بهم بگه چه وسایلی باید توی جعبه 60D body باشه ممنون میشم
سلام.
دوست عزیز این سوال شما چه ربطی به آخرین قیمت دوربین های کنون دارد ؟!
باید در این تاپیک مطرح میکردید : Canon EOS 60D
در مورد سوالتون هم به این لینک مراجعه کنید :
پ.ن : با جناب Madjidm خط رو خط شدیم !کد HTML:http://www.usa.canon.com/cusa/professional/products/professional_cameras/digital_slr_cameras/eos_60d#BoxContent
پـوریـا ارشدی