کسی قیمت دوربین های کنون رو تو جمهوری میدونه؟
550D و 600D و 60D
چقدر بین پایتخت و اونجا تفاوت قیمت هستش.
کسی قیمت دوربین های کنون رو تو جمهوری میدونه؟
550D و 600D و 60D
چقدر بین پایتخت و اونجا تفاوت قیمت هستش.
يك حبر خوب از 60D بنده امروز پاساژ حافظ بودم قيمت بادي1180 . البته از كسي كه معمولا خريد ميكنم قيمت گرفتم تقريبا قيمت كف بازار.
سلام.
جاوید جان خبرت واقعا خوب بود.
آدرس مغازه رو میدی؟ خصوصی یا عمومی.
قیمت وحشتناک پایین اومده!
سلام به دوستای گلم
قیمت 7D و 5D این روزها چنده ؟
سایت AMAZON که خیلی قیمتاش پایین آمده در ایران چطوره قیمتها ؟
در مورد به صرف بودن یا نبودن این خرید باید ببینید نوع کاربری شما از دوربین و لنز چیه،اگه تنها استفاده عادی و گرفتن عکسهای خانوادگی باشه این لنز در برابر قیمتی که داره لنز مناسبی هست ( دارا بودن رنج تله بیشتر )،اما اگر نوع عکاسی شما در این راستا نیست و برای شما کیفیت اپتیک و شارپنس عکس اهمیت زیادی داره ، خرید این لنز توجیح نداره و بهتره 550 کانن رو با لنز کیت 18-55 خرید کنید و در آینده اقدام به خرید لنز مناسب تری کنید.
ارائه شدن 550 دی با لنز 18-135 زیاد مهم نیست چون میتونید به صورت جداگانه تهیه کنید و لنز 18-55 رو با کمی ضرر به فروشنده بفروشید.
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
ممنون از جواب سریع . عکاسی من ترکیبی از عکاسی خانوادگی و در کنار آن از سوژه ها و بنا ها و مناظر ولی آماتور هستم و دراین زمینه حرفه ای نیستم و بعنوان سرگرمی عکاسی را دوست دارم . البته در صورت 18-135 تک لنز میشدم و تا جور شدن یک لنز تله عالی صبر میکردم و در صورت 18-55 لنزی مثل 55-250 را میخریدم . با گفته شما به این نتیجه میرسم که یک استارت حداقلی و مناسب بزنم تا بعدا با شناسائی نیازها و لنزها و ... بهترین انتخاب را داشته باشم . درسته ؟ ممنون .