D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام
فرقی به جز اسم با هم نمیکنن.
کنون معمولا دوربیناش با 3 اسم مختلف وارد بازار میکند.
امریکا Rebel T
ژاپن kiss x
سایر نقاط جهان xxxd
البته فیرمور دوربین ها اختلاف جزئی در زبان های نمایش دارن. مثلاً 550D زبان فارسی و یه سری زبون دیگه رو هم داره که در X4 موجود نیست !
همین !
زبان فارسی که اصلا برام مهم نیست ، انگلیسی رو بهتر راهاش رابطه برقرار میکنم.
خوشبختانه هیچوقت از زبان فارسی توی لوازم الکترونیکی استفاده نمیکنم.
پس با این حساب هرکدوم ارزونتر بود بخرم دیگه
..................
ویرایش :
یه سوال دیگه هم دارم اگه جواب بدین ممنون میشم:
ساخت کدوم کشور هستن این دوربین ها؟فرقی میکنه؟
ویرایش توسط spiderman2007 : Wednesday 7 December 2011 در ساعت 02:10
دوست خوب من
من دو تا بدنه دارم
یکیش Kiss X3 که ساخت تایوان هست و خودم صفر خریدم حدود یک سال پیش و دیگری 500D که ساخت ژاپن هست و به تازگی از دوستی به صورت دست دوم خریدم ...
با اولی حدود 5 هزار شات زدم و دومی حدود 30 هزار شات زده ...
هیچ مشکلی هم هیچ کدوم ندارند و حدود یک سالی یا بیشتر میشه که دارن استفاده میشن
تنها فرقشون در اینه که رو این نوشته Kiss X3 رو اون نوشته 500D همین وبس / شما بگو اگه ذره ای فرق دارن با هم ندارن ...
تمام زیر منوها و ... مشابه هم
یادمه زمانی که من دوربین خودم رو که کیس ایکس 3 بود رو حدود یک سال پیش خریدم اون موقع 710 تومان با لنزکیت خریدم و همون موقع 500D ساخت ژاپن درست 810 تومان بود فقط به اسم این که ژاپنیه و ...
خدا میدونه چه قدر سر مشتری های بیچاره رو با این دروغ گویی ها و حروم خوری ها کلاه گذاشتند(البته که سر خودشون کلاه رفته و خبر ندارند)
پس خودتون رو درگیر نکنید ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
تنها فرقشون تو دفترچه هاشونه که kiss دفترچه راهنمای انگلیسی توش نداره . از نظر ساخت ژاپن هم خودم kissx x3 داشتم ساخت ژاپن هم بود .
مطمئن باشید هیچ تاثیری نخواهد داشت چون موقتی است ، و تصور کنید کاسبی را که با قیمت پائین تر خرید کند و بعدا وضعیت بازار به حال عادی برگردد به نظر شما به چه نرخی عرضه خواهد کرد؟امیدوارم این کاهش قیمتها در بازار داخل نیز اثر داشته باشد.(البته اگر افزایش قیمت دلار اجازه دهد)