من از یه مغازه تو مشهد 60d با لنز 18-135 قمت کردم می گفت 2 میلیون تومان!!!!!!
البته این قیمت مربوط به 2 روز پیش می شه الان دیگه خدا عالمه
من که یه اشتباه بزرگ کردم وقتی که قیمتش 1600 بود نخریدم
متاسفانه ارزش پول ملی این چند وقته اخیر بطور بی سابقه رو به کاهش گذاشته و داره تاثیر خودش و روی همه چیز کمکم نشون میده و امروز دوباره موج افزایش قیمت دلار و داشتیم و فردا هم قطعا وضع بدتره ... اینکه قیمت تجهیزات عکاسی با قیمت دلار روز به روز و پله پله بالا بره قسمته خوبشه اما اگه وضع به همین منوال باشه احتمال اینکه وارد کننده ها از این بی ثباتی خسته بشن و برای نظم دادن به کارشون یکدفعه مبنای قیمتگذاریشون و بر پایه یه نرخ بالا بگزارن که تا وقتی که از اون حد به میزان مشخصی بالاتر نرفته دست به قیمت نزنن میره ... چیزی که توی روند قیمتگزاری خیلی از شرکتهای وارد کننده کالاهای دیگه داره مشاهده میشه . بنظر من اگه قصد خرید دارید زودتر اقدام کنید .
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام با این وضعیت قیمتها بعید نیست که تا چند ماه دیگه 7d رو 10میلیون و 85-15 رو 5 میلیون تومن قیمت بزارن!!!!
ویرایش توسط MMehdikhani : Monday 2 January 2012 در ساعت 10:47
مهدی
بعضی از دوستان بدنبال این هستند که سریع تر خرید های مورد نیازشون رو انجام بدند که تا قبل از عید که شایع شده دلار به حدود 2000 تومان میرسه زیاد ضرر نکنند و یا ابراز خوشحالی میکنند که قبلا خریدشون رو انجام دادند ,در صورتی که اگر واقعا اینطور پیش بره (که داره میره) عکاسی که کلا هیچی خیلی ها شب رسما سر گرسنه زمین میگذارند (خیلی بیشتر از میزان کنونی) . دوربین و لنز هم برامون میشه یک خاطره لوکس !
در اینصورت بیشترین ضرر رو فروشگاه ها و وارد کننده های دوربین متحمل میشند که میزان بسیار زیادی از مشتری هاشون رو از دست خواهند داد و احتمالا مجبور به تغییر کسب و کار خواهند شد.
یاد کوزت (در رمان بینوایان) افتادم که از پشت شیشه با حسرت به اون عروسک نگاه میکرد . البته با این فرق که ما ژان وال ژان نداریم !
الان برای یکی از دوستان به 2 تا فروشگاه در شیراز تماس گرفتم برای قیمت 85-15 . . .
و با کمال تعجب با قیمت های 1 میلیون تومان ناقابل ! و 990 هزار تومان مواجه شدم !!!!
اون فروشگاهی هم که 990 قیمت داد گفتم جای تخفیفم داره ؟ فرمودن خیر مقطوع مقطوع ! چون هر وقت به این فروشگاه برای قیمت تماس میگرفتم و میگفتم جای تخفیف داره ؟ میگفتن حالا شما تشریف بیارید . . .ولی این دفعه !!!
پـوریـا ارشدی
من الان زنگ زدم قیمت گرفتم 60d با 18-135 :1850 البته می گفت تا چهار شنبه می اوریم ( مشهد)
اینم می خواستم بگم که همه می گن دلار بالا رفته در حالی که مگه امکان داره دلار با این بحران اقتصادی بالا بره این ریال هست که داره پایین میره
550 دی هنوز قیمتش خوبه . چرا 550 نمیخرید تا اینم از دست نرفته !؟ با 60 دی خیلی تفاوت تو خروجیش نداره اونطوری که من خوندم !من از یه مغازه تو مشهد 60d با لنز 18-135 قمت کردم می گفت 2 میلیون تومان!!!!!!
البته این قیمت مربوط به 2 روز پیش می شه الان دیگه خدا عالمه
من که یه اشتباه بزرگ کردم وقتی که قیمتش 1600 بود نخریدم
بهنام
دیروز یکشنبه از حافظ لنز 85-15 با کلی جستجو به قیمت 950،000 بدون جعبه(از کیت 7D) خریداری شد.
از این به بعد باید انتظار مادام العمر برای خرید چیزایی که دوست داریم را بکشیم،چون هرچقدر هم که پس انداز کنیم لحظه،لحظه ($)از ما دورتر میشه...
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!