قیمت بادی 7D امروز 21 دیماه 90 ساعت 12:15 و 24 ثانیه
گارانتی ایده آل (بدنه) ----------------->2،100،000
با لنز 18-135 ---------------------------->2،600،000
با لنز 85-15(آفومار)--------------------->3،300،000
البته این قیمت تقریبا میانگین فی اعلام شدس و باید قیمت دوربین را شناور اعلام کنیم!!!!!!!!!و با نوسان 100،000 تومنی روبرو هستیم
تو این بازار مکاره هرکی ساز خودشو میزنه!
واقعا خرید برای مصرف کننده سخت شده،فروشنده با توجه به قیمت خریدش سودش را میکشه رو جنس حالا دلار 1700 باشه یا 1000،دلار رفت بالا،قیمت میره بالا،وقتی هم که قیمت دلار آمد پایین قیمتا نیامد پایین،هیچ،رفت دوباره بالا!!!!
شایدم خود مای مصرف کننده هستیم که به این افزایش قیمت دامن میزنیم،اگر توجه کرده باشید با گران وگرانتر شدن هر چی تمایل و هجوم مردم برای خرید آن جنس در ایران بیشتر میشه.سکّه ،ارز و...
شاهدشم اینکه یه چرخی تو بازار بزنید و نرخ تغییرات قیمت و تمایل برای خرید را در این 40 روز ، مقایسه کنید!
شاید ترس از گرانتر شدن باشه ، ولی اگر خرید نکنیم تا کاسبی بخوابه،فروشنده بازم به خودش جرات میده کالا را هر لحظه گران کنه؟
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
دوست عزیز جمله ای هست که میگه"اگر میخوای جامعه را درست کنی اول از خودت شروع کن"
امّا این جمله در بازار ایران مصداق نداره،و شاید منی که این حرف را میزنم امروز برم بازار و خرید کنم!
آیا همه همکاری میکنن یا حداقل اهالی سایت همکاری میکنن؟
جوابش مشخصه،پس این یه ایده آل،یک رویاس،یه دل نوشتس از کسی که هر چی پس انداز میکنه هر لحظه از چیزی که میخواد دورتر میشه،آخرشم رویا میشه!
شایدم حرف دل کسای زیادی باشه!
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
سلام
چند تا از دوستان من در پاساژ پایتخت فعالیت میکنند
همشون میگن قیمت پایین نمیاد، گرونم میشه
قیمت همکاری 7D به من 2.100.000 با منت
لنز 22-10 - 1.080.000
200-70 f4l بدون is اونم در میاد 1.100.000
5d Mrk II بدنه 3.500.000 با گارانتی خاورمیانه یه همچین چیزی
همه قیمت ها مربوط به دیروز است
اولین باری بود که رفتم دوربین بخرم ولی دست خالی برگشتم...
Nikon
وحید شاهوند
یواش یواش عکاسی برای کسی که از این راه پول در نمیاره دیگه صرف نمیکنه .
بهنام
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
استاد قبادی عزیز اعصاب مصاب نداریا آخه چرا گرون بشه اینقدر
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم