چهارشنبه با گارانتی پارس الرمس خریدم 1450 از پایتخت
اینم بگم روز قبلش جمهوری رو زیر و رو کردم با ایده آل زیر 1500 و با الرمس و آفومار زیر 1600 گیر نیاوردم .
سلام
کی میدونه قیمت مدل 600D الان چنده؟
کانن 550D با 3300 شات زده + کنترل از راه دور، رم 16 گیگ، فیلتر UV کانن... خرید اردیبهشت امسال
برای فروش چه قیمتی بدم؟!
سلام
7دی رو کسی قیمت داره؟
(ما که دی7000 رو خریدیم3400 بدنه.... خوشبحالمون شد....پرسیدم یه خورده غبطه بخورم به اوون موقع ها که 7دی 1600 !!!! بود
سلام 7 خریدم 3650 بادی . الان شده نزدیک 4150 البته قیمت پایین تر میاد . اگه کار واجب ندارید نخرید .
یکی از این شرکتها هم دوتا وبسایت داره توی یکیش میزنه قیمتو و توی اون یکی 100 یا 200 زیر اون یکی میزنه بعد طرف فکر میکنه . قیمت اون پایینه میره می خره در صورتی که این یک نوع بازی هست . توی این سایت هم اخطار دادم ولی مدیران این سایت پاک کردن و گفتن اسم شرکت نیارم تبلیغ میشه . بعید نیست خود مدیران این انجمن هم توی اون شرکت باشن . ولی در کل قیمت دلار رو بگیرید . و قیمت ارز در ایران . بعد توی وبسایت خارجی برید مقایسه کنید میبینید که ایران چقدر گرونتره . و ...
اگه به گفته من شک دارید از اون دوتا وبسایت مدرک دارم . جفتشون دستشون توی یک کاسه هست و قیمتو تغیر میدن . ای کاش نظارتی به این بازار بود . ولی من راظی هستم چون وقتی با 7 دی میری عکاسی دیگه نمیبینی یک بچه 14 ساله با 5 مارک 3 اومده میگه آقا فکوس یعنی چی ؟
سرتون درد نمیارم یک خاطره بگم .
یک دوربین مارک فروختیم . طرف بعد یک هفته اومد گفت آقا دوربینتون خرابه . یا کارتش خرابه .
گفتم چرا ؟
گفت عکس میگیرم شیو نمیشه .
گفتم بگیر ببینم .
فکر میکنید چیکار کرد ؟؟؟؟؟
دکمه لایوی یووووو رو میزد و صدای شاتر میومد بعد همون رو میزد از لایووووو خارج میشد .
باقیشو نمیگم چون اعتراف به قتل حساب میشه .
با سلام
آخرين قيمت Canon 60D رو مي خواستم بدونم، و اينكه آيا احتمال پايين اومدن قيمتش بعد از عيد هست؟ مي دونم پيش بيني مشكله ولي خوشحال ميشم نظرتونو بدونم ...