Canon EOS 70D Body در اصفهان 3700 قیمت گرفته شد (شاید برای خرید قطعی، تخفیفی قائل میشدند)
Canon EOS 70D Body در اصفهان 3700 قیمت گرفته شد (شاید برای خرید قطعی، تخفیفی قائل میشدند)
سلام
من امروز زنگ زدم نورنگار 6 دی رو 4500 گفت تو لیست قیمتش هم 4400 وجود داشت توی روزای گذشته.تعجب کردم دلیل خاصی داره از بندرعباس ارزونتره?
Sent from my KFTT using Forum Runner
سلام
بله، نورنگار درست بهتون گفتن همینه قیمتش، البته جناب دانشمند عزیز قیمت کیت رو اعلام کرده بودن نه بادی.. که حداقل 300ت با کیت تهران اختلاف داره
بنظرم شما باید قیمت بادی رو بپرسین سپس به جواب خواهید رسید.
بعدشم بعضی وقتا چیزای خلاف واقع وجود داره، مثل مدتی قبل که یکی از دوستان در همین فروم بدنبال مزیتهای 550D نسبت به 600D بود، وقتی پرسیدیم چرا؟؟ گفتش آخه تو بازار حدود 250 ت گرونتره!!!
بعدش فهمیدم راست میگه.. بی جهت گرونتره... من اسمشو میذارم اقتصاد نا سالم و عدم توازن عرضه و تقاضا + سودجوئی بعضی فروشنده ها.
ارادتمند.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام.میخواستم ازدوستان بزرگوارراهنمایی بگیرم آیاخریدیک دوربین7dتمیزوبدون خطوخش وبدون کارتن باکارکردپانزده هزارشات به قیمت2450مناسب ومعقولانه هست؟خواهشمندم عزیزان آشناهرچه زودترراهنمایی کنندچون طرف برای فروش عجله داره ومن برای خریدمرددم.باسپاس
سلام.
یکی از فروشندگان اصفهان میفرمایند اگر فروشگاهی را پیدا کنید که کمتر از 3500 دوربین را برای فروش گذاشته باشد، من میتوانم به همان قیمت دوربین را به شما بفروشم.
این اتفاق برای من 2 مزیت دارد.
1. هزینه پست پرداخت نمیکنم.
2. دوربین زودتر به دستم میرسد.
میخواستم از دوستان خواهش کنم کمترین قیمت فروشگاه های اینترنتی را در پ.خ برایم ارسال کنند.
پیشاپیش سپاسگذارم
قیمت 5D MKIII با لنز کیت 10800
5D MKII بادی 7800
مکان ناصر خسرو
دوستان هنوز قیمت این قدم نو رسیده (Canon EOS 70D) پایین نیامده ؟
یکی از فروشگاه های اینترنتی قیمت را 3,450 اعلام نمودند.
شما نخریدید ؟
بادی رو زدن 3.500
با لنز 18-135 هم 4.850