سلام
نورنگار قیمت 350 دی رو با 18-55 550000 تومان زده. کسی قیمت بدنه شو بدون 18-55 میدونه؟ نو-آک
نورنگار قیمت 350 دی رو با 18-55 550000 تومان زده. کسی قیمت بدنه شو بدون 18-55 میدونه؟ نو-آک
سلام:
راستش این سوال ممکنه تکراری باشه اما واقعا میخوام که شما نظرتون رو بر اساس تجربه بدین.
الان Canon 40D ایران با لنر کیت در ایران به قیمت نهایی خودش رسیده یا نه؟ میخوام بدونم که اینجا ارزونتره یا خارح از ایران مثلا دوبی یا کانادا؟
ممنون
علی
سلام دوستان:
قیمت Canon EOS-1D Mark III را کسی دارد؟
سلام
ظاهرا بدون گارانتي است. فكر مي كنيد كسي قادر به تعمير اينها باشد يا قطعاتشون رو داشته باشد كه بتواند گارانتي كند ؟
راستي افشين جان نگفتي قرار است عكاس فرمول وان بشوي كه دنبال 1D (سريعترين دوربين DSLR كره زمين ) هستي ؟ :cool:
البته اگر خونم مباح اعلام نشود من اگر بخوام بدنه ي 4 ميليوني بخرم D3 مي خرم
فرهاد حسيني
تو این حرف کلی نکته خوابیده!!!کد HTML:البته اگر خونم مباح اعلام نشود من اگر بخوام بدنه ي 4 ميليوني بخرم D3 مي خرم
چطور؟؟
جدی می پرسم
راستش فرهاد خان سرعت پیاپی در تصمیم گیری من تاثیری ندارد گو اینکه همین الان هم با 6 فریم عکاسی نکرده ام.............. در مورد خرید 1D احتمال بسیار کمی است اینکار را انجام دهم شاید 10درصد ولی همین مقدار نیز ارزیابی میشود.:cool:
در مورد D3 فرهاد خان من با این چند تا لنز دیگه بدون ضرر زیاد نمیتونم تغییر برند بدم. ولی به این D3 از همان موقعی که 40D را خریدم علاقه مند بودم. الان نمیدانم D3 چقدر است ولی آنموقع اگر D3 را میخریدم . پولی از بابت لنزهای خوب برایم نمی ماند. از اینرو هزینه را شیفت دادم به سمت لنز. و این شد که میبینید. در واقع آخرین هزینه هایی است که برای این موضوع کنار گذاشته ام. و میخواهم آخرین تصمیمات را بهترین حرکات ممکن با توجه به شرایط بردارم.......
فعلا در حال بررسی حرکات آخرم.
Canon 40D در مشهد :
با لنز 135-28 = 1400,000
با لنز 85-17 = 1380,000