سلام
آها يادم رفت بگم. من هرچه ديدم با 135-18 بود و فكر مي كنم حتا اگر بدنه تنها بخواهيد با جعبه ي كيت 135-18 مي دهند. توصيه ي من اين است كه فردا به همه ي فروشگاه هاي اينترنتي زنگ بزنيد (به تاپيكي كه لينكش در امضاي من هست مراجعه فرماييد)و در مورد موجودي كيت مورد نظر سوال كنيد.
فرهاد حسيني
لطفا نظرتون رو در مورد خرید از سایتهای فروش آن لاین بگین.
برا کسایی که شهرستانی هستن مناسبه؟
البته فاصله من از پایتخت 3-3/5 ساعته
درسته که دوربینی رو از رو سایت و با خوندن مشخصایش بخریم؟
ویرایش توسط Nader Kohansal : Saturday 23 January 2010 در ساعت 09:59 دلیل: با فونت عادی بنویسید
بدنه 7D با گارانتي ايده آل : 1.550.000 تومان در تاریخ اول بهمن از سه راه جمهوری پاساژ حافظ خریداری شد.
پیشنهاد ارزشمند: وقتی قصد خرید یک جنس را دارید و می خواهید چانه بزنید مبلغ مورد نظر خود را در روی میز بگذارید یا به دست فروشنده بدهید و بعد چانه بزنید وگرنه وقتی پای پول واقعی در میان نباشد فروشنده قیمت خود را نمی شکند!!
1.550.000!!!!! باز هم ارزون شد؟ شما لوازم جانبی هم خریدید از اون مغازه؟
نه درست نيست .
دوربين رو بايد حضوري خريد كنيد . و كاملا" اونو چك كنيد . سريالهاي روي لنز ، بدنه ، با سريال جعبه ، و همچنين مشخصات ظاهري دوربين و سالم بودن از هر لحاظ .
در خصوص مكان براي خريد هم كلي در پستهاي قبلي صحبت شده . بستگي به خودتون داره كه با چه گارانتي و چه قيمتي بخواهيد خريد كنيد .
اگه با فونت كوچك مينوشتيد بهتر بود
آخرین قیمت های دوربین Canon500D که دیروز جمعه از جمهوری گرفتم:
500D با گارانتی ایده آل: از 785 تا 820
با گارانتی آفومار از 830 تا 840
اما با گارانتی نورنگار چیزی پیدا نشد.
-------------------------------------------------------
نتیجه:
1. مغازه های شمال خیابون جمهوری معمولا قیمتهای پایین تری داشتند تا اونهای که در ضلع جنوبی بودند و در محلهای پرتردد تر. مثل مغازه ای که توپاساژ پردیس بود و 785 قیمت داد که اگر کمی چونه هم میزدم حاضر بود کمتر هم بده.
2. از ظاهر امر پیداست علی رغم کاهش قیمتها در یکی دو هفته اخیر احتمال کاهش بیشتر در هفته های آینده هم وجود داره، به چند دلیل یکی این که با گارانتی آفومار تا همین چند وقت پیش 900 بود اما الان 830 هم پیدا می شه . طبعا شرکتهای دیگه مجبورند قیمتها رو پایین تر بیارند وگرنه کسی به به خاطر 20،30 تومن گارانتی اصلی رو ول نمی کنه بره سراغ فرعی ها. و دیگه اینکه یکی از دوستان که با بچه های نورنگار آشنا بود می گفت موجودی نورنگار درحال اتمام و پارت جدید جنس که براشون برسه می خوان قیمت ها رو کاهش بدند اگرچه قبلا توسایتشون این کار رو کرده بودند. مثل 500D که 800 اعلام کرده بودند و 50D که 1020. همین دوست می گفت که به آشناها 50D رو تا 970، هم میده و 500D را هم همینطور.
فکر میکنم بایدمنتظر کاهش بیشتر قیمتها در هفته های آتی بود.